julietta Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2010 Postat Iulie 12, 2010 Mersul la solar adevenit un fel de must pentru majoritatea femeilor. Acest lucru este valabil si in ceea ce le priveste pe damele de companie. Damele de companie de Bucuresti sunt foarte atente in ceea ce priveste modul in care arata. Aspectul placut este o cerinta esentiala in meseria de dama de companie. Damele de companie de Bucuresti sunt la curent cu tot ceea ce este la moda si mai ales cu ceea ce se afla in topul preferintelor domnilor.Pielea bronzata, usor creola este considerata ca fiind foarte senzuala. Bronzul duce cu gandul la vara, vacanta, soare si mare. Din acest punct de vedere , bronzul este foarte relaxant. Barbatii viseaza la o piele maronie care sa se piarda printre asternuturile albe, iar damele de companie de Bucuresti stiu foarte bine acest lucru.Damele de companie bronzate sunt foarte atragatoare. Ele sunt preferate de clientii care sunt sedusi de pielea bronzata uniform. Damele de companie de Bucuresti stiu foarte bine sa isi evidentieze bronzul capatat la solar,fie cu ajutorul lenjeriei intime, in special a lenjeriei intime albe, fie cu ajutorul costumelor de baie indraznete.Damele de companie stiu foarte bine sa se foloseasca de toate serviciile de infrumusetare existente pe piata, pentru a isi intretine si a isi evidentia frumusetea. De aceea, damele de companie de Bucuresti ii atrag cu usurinta pe barbati.
bogdan Reputație: 18 Postat Iulie 12, 2010 Postat Iulie 12, 2010 Bronzarea organica reprezinta un procedeu profesional de bronzare prin care se aplica prin pulverizare cu un aparat cu turbina HVLP, o solutie total organica ce va colora instant pielea, marca TanOrganic, avand doua nuante de bronz 100 % naturale: mediu pe baza de miere de albine, si intens pe baza de nuci verzi.Iata cum:http://www.trilulilu.ro/hakanna/18cf98df24084dBronzul dureaza 7- 9 zile iar o sedinta costa 60 lei! Cel putin asa scrie aici:http://www.eva.ro/dietafitness/shopping/alege-bronzarea-organica-de-la-keiko-slimspa-articol-13135.htmlE tentant, recunosc .Fetele brozate organic, cat dureaza bronzul? 7 - 9 zile cum scrie in articol?
micle Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2010 Postat Iulie 14, 2010 recomand sa se foloseasca o crema autobronzata in locul solarului, este mult prea periculos, pe termen lung.Se cauta o crema autobronzanta de la garnier sau de la dove, si in 3-4 zile vei avea un bronz minunat daca te dai zilnic. dar cu grija la cum intinzi crema, sa nu lasi urme urate, o intinzi prin masaj usor peste tot pe corp, ca pe o crema normala. pentru fata iti recomand o crema speciala pentru fata (nu pe aia pentru corp). si inca ceva: dupa ce te dai cu crema spala-te pe maini cu apa si sapun, pentru ca altfel iti vei pata palmele si zona dintre degete.eu recomand tuturor fetelor/femeilor sa inlocuiasca solarul cu o crema de bronzat, este mai putin periculoasa. eu am 28 de ani si nu am fost in viata mea la solar, dar in fiecare vara am o piele bronzata minunat, de la soare, natural, si bronzul il intretincu crema.chiar se merita
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2010 Postat Iulie 14, 2010 Doamne, dar ce topic sunt asta?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum