Sari la conținut

argonaut- cel mai tampit moderator de pe Softpedia

Postări Recomandate

Postat

M-am saturat de cacanarul asta.

Ma tot baneaza.

L-am injurat mai demult prin PM fiindca mi-a sters postarile si m-a banat.

De atunci, de doi ani, incerc si eu sa intru pe Poiana sa socializez  cu lumea, dar boul ma tot baneaza!  Cred ca sunt 6 luni de cand n-am mai intrat pe Poiana.

Caca-m-as in fasolea lui.

Cica mai e si fost mason, dar  pentru ca era sarac, n-a mai putut plati cotizatia lunara.

Am tot rabdat, dar deja nu mai pot.

Asta e terorist in pula mea! 

Asa ca o sa-l fac de cacat aici! SI pe el si pe toti moderatorii tampiti de pe softpedia futu-va-n gura de rahati! Va credeti zmei pe forumul ala ca fara functiile alea de moderatori   sunteti cei mai mari ratati, altfel nu inteleg cum de au timp sa stea non-stop pe forum. 

Vad ca altcineva i-a mai facut si dedicatie:

Postat

Deschizi cate un topic ca un onanist frustrat..cred ca mai ai cateva deschise la cateva minute si indicat ar fi sa nu mai fumezi leustean ca iti face rau

Postat

Deschizi cate un topic ca un onanist frustrat..cred ca mai ai cateva deschise la cateva minute si indicat ar fi sa nu mai fumezi leustean ca iti face rau

omu a stat sa dedice un topic special mie si cand i l-am aratat tovarasiilor mei, aia s-au cacat pe ei de ras si efectiv au zis ca, eu fata de el inca o duc bine si ca nu credeau vreodata ca e unu mai distrus decat mine

iti dai seama :))

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...