Sari la conținut

0733327835

Vizitator sexaddict

Postări Recomandate

Vizitator sexaddict
Reputație: 0
Postat

HELLO  gentleman, stiu foarte bine cum sa te satisfac, pot fi obraznica si pasionala in acelasi timp, daca vrei sa petrecem clipe minunate impreuna, suna-ma, I know very well how to please you just give me a call. 250 lei/h

post-29782-0-29058100-1378305556_thumb.jpg

post-29782-0-40669700-1378305562_thumb.jpg

post-29782-0-31089600-1378305570_thumb.jpg

post-29782-0-43304200-1378305576_thumb.jpg

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Am fost eu aici aseara, locatie pe Mircea Voda langa Camera de Comert unde am gasit 2 domnisoare. La telefon am intrebat 2 chestii: daca pozele sunt reale si daca diva are ciorapei cu banda (fetisuri bizare de baieti ... )

Ajung in locatie si dau peste 2 tipe intr-un apartament cam dezordonat. Niciuna nu era cea din poze evident si a urmat urmatorul dialog:

Ea1: Clar e una dintre noi in poze

Eu: da dar care?

Ea1: pai daca te uiti iti dai seama ... (pauza mai lunga de 3 puncte in care eu asteptam un raspuns mai convingator) pozele sunt facute intr-o camera de hotel, procesate etc ...

Eu (Catre Ea2): Ciorapei cu banda ai?

Ea2: de ce te uiti la mine? (contrariat ma uit la Ea1)

Ea1: Pai nu stiu ...

Eu: Si nu putem afla?

Ea1: Ba da (ma uit catre Ea2)

Ea2: Nu cred ca am ...

Eu: Nu crezi sau nu ai? Nu poti ... verifica?

Ea2: Nu am

In fine ... Nu am fost la baie insa apartamentul arata cam de nota 6 asa, Ea1 era clar ca era ca un fel de matroana acolo si avea un aspect cam de nota 6. Ea2 in schimb era mai draguta (Ca aspect cam 9.5, inalta, placuta si la fata si la corp, sani mititei), tinerica (cca 20ani) insa nu am ramas pentru ca m-a enervat foarte tare atitudinea de tip "lasa prostu ca odata ajuns sigur ramane". 

Concluzia este ca pozele sunt false (http://relaxportal.biz/eng/3546/ sau http://xxx5.xxx/prostitutki-kazani/512-prostitutki-shlyuhi-kazani) iar atitudinea este fix de nota 1.

Uitasem ... costul era de 200 Lei / ora fullservice (oral, normal, anal, masaj ...)

• Like 1

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am ajuns si eu la posesoarea acestui anunt, undeva pe Mircea Voda stradal.Pozele sunt false, tipa e de cativa ani in bransa, e o tipa inalta, dar cu sanii maricei pentru cat e de slaba, simpatica la fata, dar atitudinea ei lasa foarte mult de dorit.Eu am stat la ea pe 100 de lei finlizarea acum cativa ani, undeva pe Mosilor si pe langa faptul ca arata foarte bine, prestatia a fost jenanta cu figuri in cap, gen hai mai repede ca ti se termina timpul.....etc.

Deci, din punctul meu de vedere este de evitat.Nu dau note ca e prea veche experienta.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...