Sari la conținut

Bianca 0758573503

mundian

Postări Recomandate

Vizitator sahyxxx
Reputație: 0
Postat

satumare... las-o-ncolo.. da noi numa noaptea stim a mere la ele???.

sti ceva?.. nu-mi fa pofta.. si nu-mi strica ploile.. ca-mi baga dracu in cap sa incerc si eu..si cu ea... numa de-a dreacu sa vad daca play are dreptate... dar nu.. raman fidel la irina...

• Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare
Postat

Bine domnile, bravo tie, si tabloului periodic. eu cand le vizitez pe aste ale voastre de "10 pe linie" uita sa mai vorbeasca, sa faca un oral cat de cat decent, sa se implice putin si ele, dar cand merg la fete din alte orase, nepromovate de voi, ies de la ele si nu mai stiu in care directie sa o iau.

Am inteles, vrei sa le promovezi, foarte bine, baga mare, eu tot o sa i-mi fac datoria sa le recenzez in functie de ce primesc.

Vizitator sahyxxx
Postat

Bine domnile, bravo tie, si tabloului periodic. eu cand le vizitez pe aste ale voastre de "10 pe linie" uita sa mai vorbeasca, sa faca un oral cat de cat decent, sa se implice putin si ele, dar cand merg la fete din alte orase, nepromovate de voi, ies de la ele si nu mai stiu in care directie sa o iau.

Am inteles, vrei sa le promovezi, foarte bine, baga mare, eu tot o sa i-mi fac datoria sa le recenzez in functie de ce primesc.

nu stiu cui i te-ai adresat.. in fine..

eu as zice atunci, sa ramai pe alte orase,daca noi te trimitem la non-valori.. cautati-le singur!....

un secret,ce mi l-au spus, nu doar ele,si pe care tu poate nu-l stii?:

primesti ceea ce oferi!.. si nu ma refer la bani..

aaa!.. dar am uitat ca curvele trebuie tratate ca atare...

numai bine @satumare!!

• Oras:Not your fuckin' business !!
  • Oras:Not your fuckin' business !!
Postat

Sahy & Satumare,

Acum, chiar m-ati convins sa-i fac domnisoarei Bianca o vizita :clap2 ... sper sa se intoarca cat mai curand si sa ne anunte pe acest forum cand o va face s-o intampinam cu un big welcome ...

Play_me,

Sper ca voi ajunge la ea intr-un viitor cat mai apropiat si o voi recenza cu obiectivitate ... ma consider un tip corect, sunt chiar curios sa vad daca voi constata "minusurile" experimentate de tine ... cheers !

Bianca,

Daca citesti acest post, te rog sa ne anunti cand veti reveni cu Irina in SM. Sunt un client serios si cu permisiunea ta, mi-ar face placere sa ne intalnim. Thx ...

ETG

Postat

sahyxxx<

Astazi, 21:57

satumare... las-o-ncolo.. da noi numa noaptea stim a mere la ele???.

sti ceva?.. nu-mi fa pofta.. si nu-mi strica ploile.. ca-mi baga dracu in cap sa incerc si eu..si cu ea... numa de-a dreacu sa vad daca play are dreptate... dar nu.. raman fidel la irina...

Apoi ști cum e noi noapte umbla ca bufnita 🤣.. Chiar ma prins în tura de 5 zile lucrate pe săptămână în care mia picat tura de vineri sâmbăta duminica 🤣🤣..

Eu zic merita încercat și ai sa vezi atunceea... Și eu rămân client fidel alui Irina!! Da ea ma convins sa o încerc și pe colega sa k merita, doar cu acordul ei am vizitato 🤣 și cu încrederea în ea.. Altfel nu mergeam.. Și ii mulțumesc, și a avut dreptate ðŸ˜

Vizitator sahyxxx
Postat

etg.. eu nu vreau sa conving pe nimeni de nimic.. vreau doar sa fim corecti fata de noi( intre noi).. dar in primul rand fata de ele..

sunt convins ca "cineva" citeste ce se intampla.. doar sunt vizate direct..

de aceea.. o rog sa nu uite ce am fi vb.. daca mai ajungeam sambata noaptea.. ( cred ca din cauza lui satumare.. nu ne-am coordonat ðŸ˜ðŸ˜¢)..

etg.. mi-ai lasat impresia ca esti un tip matur,cerebral.. si de aceea recenziile tale valoreaza pentru mine mai mult.. decat.. ale ..unora de pe aici..

nici bine n-au plecat.. ca eu ma si gandesc cand o sa se intoarca 😈.. sper s-o faca in aceeasi formula..

""poate ca eu am o afinitate fata de ea, si o vad cu alti ochi..mai multe opinii/recenzii (reale).. inseamna un raport cat mai realist in ceea ce o priveste.""( sahy).

Postat

play_me<

Astazi, 22:08

Sa nu uiți un lucru.. Trebuie sa fi un bărbat adevărat!! Comportament fata de ele!! Și ai sa primești tot ce îți dorești de la ele... Nui vb de promovare ii vb de ceea ce oferă și ceea ce face și de comportament!! Ah k lucra sub prețul ce ii la Satu Mare? Mulți din orașul asta se ascunde în spatele ei care lucra cu 150/200/ și 300 ora... Numa bine sahyxxx 💪

Postat

sahyxxx<

Astazi, 23:14

etg.. eu nu vreau sa conving pe nimeni de nimic.. vreau doar sa fim corecti fata de noi( intre noi).. dar in primul rand fata de ele..

sunt convins ca "cineva" citeste ce se intampla.. doar sunt vizate direct..

de aceea.. o rog sa nu uite ce am fi vb.. daca mai ajungeam sambata noaptea.. ( cred ca din cauza lui satumare.. nu ne-am coordonat ðŸ˜ðŸ˜¢)..

etg.. mi-ai lasat impresia ca esti un tip matur,cerebral.. si de aceea recenziile tale valoreaza pentru mine mai mult.. decat.. ale ..unora de pe aici..

nici bine n-au plecat.. ca eu ma si gandesc cand o sa se intoarca 😈.. sper s-o faca in aceeasi formula..

""poate ca eu am o afinitate fata de ea, si o vad cu alti ochi..mai multe opinii/recenzii (reale).. inseamna un raport cat mai realist in ceea ce o priveste.""( sahy

II. Posibil sahyxxx k din cauza mea nu ai reușit sa ajungi la ea... Dar sa speram sa se întoarcă cat mai repede și va sta mai multe zile...

Chiar și astăzi am vrut sa o vizitezi pe irina, k sâmbăta seara am vb și cu ea și mia spus k poate stau pana pe la ora. 23, și am rugat-o sa îmi scrie un sms dimi când afla de la proprietarul când trebuie sa părăsească apartamentul și dimi la 10:39 am primit sms de la irnia k pe la 4 trebuie sa plece, eu îngândurat oare cum sa fac sa ajung la ea înainte sa întru la servici, dar nu am reușit 😔

Vizitator sahyxxx
Postat

mmda... eu din pacate nu am mai primit nici mesaj..👿😢..

am glumit eu..dar chiar iau o pauza... o astept pe irina.

pare-se ca bianca a facut furori pe la noi, hmm?.. sau mi se pare mie?... pentru prima data la noi..si doar vreo 4 zile..si i-a uite ce agitatie!!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...