crocobaur2012 Reputație: 84 Postat Septembrie 6, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2013 Buna. Are cineva informatii legate de salonul asta de masaj? Site-ul este http://www.devimassage.ro/contact/ si fiind aproape de munca as vrea sa-l incerc. Mentionez ca am incercat sa sun de nenumarate ori intre orele 13 si 18 dar nu raspunde nimeni.
suleymanmagnificul Reputație: 11 Postat Septembrie 6, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2013 Daca te uitai atent pe site ai fi vazut ca in perioada 05.08-05.09 au fost in concediu! Spor si asteptam o recenzie!
crocobaur2012 Reputație: 84 Postat Septembrie 8, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 8, 2013 Mersi dar sa stii ca incerc de vreo 2-3 luni sa dau de ele, nu in perioada de vacanta. De asta am si deschis topicul acum ca ele teoretic au si revenit (bineinteles ca tot nu raspund). Interesant e acel mesaj de vacanta fiindca arata miscare la locatie. Se prea poate sa nu fiu deloc aliniat cu programul lor, speram doar sa-mi confirme cineva.
crocobaur2012 Reputație: 84 Postat Septembrie 27, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 27, 2013 Asa, se pare ca pana la urma am reusit sa dau de fete si sa le fac o vizita. Am sunat la numarul de telefon din titlu si am facut o programare. La telefon mi s-au zis serviciile si listat preturile:120 RON - o ora masaj erotic si body topless150 RON - idem dar fata nud Ajuns la locatie(intrare de pe Regina Elisabeta in gang cu multe panouri) am discutat cu cele 2 fete prezente. Una mai skinny dar nu mi-a placut aspectul si o tipa mai pufoasa dar foarte simpatica. Am ales pe a doua si am fugit la dus. Dupa dus mi s-a mai explicat ce inseamna masajul. Este unul tantric, fara finalizare care are menirea sa conserve energia si alte cele(mult mai complex subiectul dar scriind de pe tel imi vine greu sa repet toate detaliile). Avand in vedere vizibilitatea salonului stiam ca va fi ceva legal dar nu ma asteptam chiar asa. Platisem de la inceput si ca sa fiu sincer eram si curios ce inseamna masajul asa ca nu am zis nimic(am mentionat totusi ca la tel nu s-a precizat asta si nici nu scrie undeva pe site si ar fi frumos sa fie lucrurile astea). Masajul a fost super ok, se vede ca avea ceva experienta in asta iar tot timpul mai radeam si glumeam. Din motive terte corpul meu era in dureri si nu am putut sa ma relaxez complet, drept urmare nici nu am avut macar o erectie. Din aceste motive pot sa zic ca nu am prea simtit erotismul in toata treaba asta. La final, am plecat si pot sa zic ca a fost o experienta ok. Locatia arata foarte bine, e renovat tot inauntru, arata tipic unui salon de masaj. Mare atentie celor care se asteapta la altceva ca veti fi dezamagiti. Note:Locatie: 10Fata: 7 (nu neaparat cat am fost de atras sexual ci ca aspect si comportament)Masaj: 7(as fi vrut ceva mai erotic dar poate a fost si o parte din vina mea, ar fi trebuit sa astept vindecarea)Halat: 120 RON o ora de masaj incepand de la momentul cand m-am intins pe saltea. Numai bine 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum