Sari la conținut

0740554796 Rebeca

Postări Recomandate

Vizitator vasileblej
Reputație: 0
Postat

Dacă aveați un topic pe la DG sau dacă aveți, aș putea să îmi exprim și eu părerea despre Top, evitate sau despre testate, poze false etc.

Postat

m-am uitat și am numărat. după mine fata are 2 recenzii negative și doua recenzii său-său, sa zicem mediocre. ce am scris eu, nu i-au in considerare. ne mai trebuie încă o recenzie negativă; de la cineva care nu a făcut recenzii la ea pana acum, si poate fi dusa dupa regulament la evitate. alexandredumas (nu te supăra pe mine) sta pe aproape de newtown......

mai este la newtown, pocnitoarea?

nu tuturor le plac micii cu muștar.

duduia are un fund foarte mare, bolnăvicios de mare....

• Like 1
Vizitator vasileblej
Postat

m-am uitat și am numărat. după mine fata are 2 recenzii negative și doua recenzii său-său, sa zicem mediocre. ce am scris eu, nu i-au in considerare. ne mai trebuie încă o recenzie negativă; de la cineva care nu a făcut recenzii la ea pana acum, si poate fi dusa dupa regulament la evitate. alexandredumas (nu te supăra pe mine) sta pe aproape de newtown......

mai este la newtown, pocnitoarea?

nu tuturor le plac micii cu muștar.

duduia are un fund foarte mare, bolnăvicios de mare....

Ești supozitor cumva? Te am întrebat pe tine ceva sau etichetat (măcar) undeva? Suferi de nebăgare de seamă?

Danutule! Dacă îmi dau drumul la scris rămâi tablou. Eu îți recomand să nu mă provoci și să mă eviți pe viitor. :)

Întreb și eu multe chestii, poate am vizitat și eu multe fete din Iași iar recenzia mea nu prea seamănă cu ce e scris pe aici. Mă gândesc să nu începeți din nou să scrieți doar pe interese, cum o făceau unii în anii trecuți, cred că de asta ii luați la rost pe cei care vin din alte orașe și scriu pe unele topice. Să nu vă strice sutele. Așai? :)

Edit. Ai dreptate cu micii și muștar. Unii preferă Brânză stricata ca delicatese.

• Oras:Paris
Postat

Nea Vasile...shaz domol. Dan nu e vreun Nemo.

Recenzia ta nu seamana....ca in general greu gasesti o fata care presteaza constant, asa ca e chestie cumva de noroc sa gasesti mimoza in aceeasi stare de spirit.

Grupuri de interese sunt.. si deja doi vad ca iti dau like uri la postari.

Tu pe mine m-ai bagat la banuieli de ieri...cind tu ca membru vechi , deci as putea emite pretentii la ce scrii pe forum, ai sarit in apararea unui forunist nou , cu cont de o luna, care in plina pandemie face recenzii ,si care dezi nu i-am adresat vreun rand a inceput sa ma faca Analfabet (ps. Ca idee eu am dubla rezidenta Londra si Paris , vorbesc franceza engleza de vreo 25 de ani si mai am si post in management ).

Ce cauta un forumist din alt oras ,in discutii pe Iasi ? Si de ce sare in apararea unei clone de o luna care inafara de postari de "hater" nu e in stare ?

Intreb si eu ca nu gasesc logica...

Nu stiu ce prestatoare ai vizitat tu ultimele luni ca sa aduci ceva folositor pe forum...inafara de polemica asta penibila. ...

Hai noroc colega !

Ești supozitor cumva? Te am întrebat pe tine ceva sau etichetat (măcar) undeva? Suferi de nebăgare de seamă?

Danutule! Dacă îmi dau drumul la scris rămâi tablou. Eu îți recomand să nu mă provoci și să mă eviți pe viitor. :)

Întreb și eu multe chestii, poate am vizitat și eu multe fete din Iași iar recenzia mea nu prea seamănă cu ce e scris pe aici. Mă gândesc să nu începeți din nou să scrieți doar pe interese, cum o făceau unii în anii trecuți, cred că de asta ii luați la rost pe cei care vin din alte orașe și scriu pe unele topice. Să nu vă strice sutele. Așai? :)

Edit. Ai dreptate cu micii și muștar. Unii preferă Brânză stricata ca delicatese.

• Like 1
Vizitator vasileblej
Postat

Nea Vasile...shaz domol. Dan nu e vreun Nemo.

Recenzia ta nu seamana....ca in general greu gasesti o fata care presteaza constant, asa ca e chestie cumva de noroc sa gasesti mimoza in aceeasi stare de spirit.

Grupuri de interese sunt.. si deja doi vad ca iti dau like uri la postari.

Tu pe mine m-ai bagat la banuieli de ieri...cind tu ca membru vechi , deci as putea emite pretentii la ce scrii pe forum, ai sarit in apararea unui forunist nou , cu cont de o luna, care in plina pandemie face recenzii ,si care dezi nu i-am adresat vreun rand a inceput sa ma faca Analfabet (ps. Ca idee eu am dubla rezidenta Londra si Paris , vorbesc franceza engleza de vreo 25 de ani si mai am si post in management ).

Ce cauta un forumist din alt oras ,in discutii pe Iasi ? Si de ce sare in apararea unei clone de o luna care inafara de postari de "hater" nu e in stare ?

Intreb si eu ca nu gasesc logica...

Nu stiu ce prestatoare ai vizitat tu ultimele luni ca sa aduci ceva folositor pe forum...inafara de polemica asta penibila. ...

Hai noroc colega !

Nu îmi mai spune forumist că aici greșești, nu am plătit NICIODATĂ vreo fată cu contul de pe FORUM și nici nu mă interesează un cont pe nimfomane Permit asemenea vorbe doar oamenilor care mă cunosc. Tu nu mă cunoști, în schimb îți garantez că am destule fete recomandate COLEGILOR foarte exigenți. Scriu la recenzii la recomandarea unui coleg de pe forum. Nu ca să fiu luat la rost vreodată. Asta să ții minte.

Restul hai noroc și sănătate.

Postat

NeaVasile...toti suntem forumisti...si colegi (de forum) . E un termen general. Si nici nu cunosc pe nimeni de aici , si nici nu imi doresc sa vad in viata reala vreun coleg de pe nimfomane.

Ce faci tu chiar nu ma priveste si nici nu ti-am cerut cont, si nici nu am urmarit . Doar am relatat ce gafe ai facut ultimele doua zile. Esti bosumflat degeaba

Eu scriu recenzii ca timp de patru ani nu am fost la fufe si cind am deschis contul prin 2015 cred , ..nu am scris nimic.

Fii mai obiectiv si mai atent cu interventiile ca esti cam pe aratura....

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...