Sari la conținut

Ungurii...

Postări Recomandate

Postat

Nu stiu de la ce a inceput cearta dar eu vreau doar sa spun ca toate unguroaicele cu care am fost si le-am spus ca sunt roman s-au purtat intr-un anumit fel cu mine mai rece mai distant unele chiar mi-au tras teapa. dupa care am facut o incercare ma inceput sa spunca sunt polonez si atitudinea s-a schimbat automat. Oricat va dati voi cu curul de pamant ca traim in pace si intelegere intotdeauna va exista o adversitate intre romani si magheari.Dupa o mie de ani de masacre a mai fost si evenimentul nefericit din 90 iar de atunci focul este intretinut de politicienii maghiari(au fost si romani nu zic dar noi i-am inlaturat din parlament) ata timp cat maghearii continua sa voteze cu UDMR si nu devin doar niste simpli cetateni ai acestei tari nu va exista pace. Voi vreti sa spuneti ca daca ma duc cu steagul romaniei in fata parlamentului din Budapesta scap ne batut.

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Nici o naţie nu deţine monopolul adevărului: noi, românii, avem adevărurile noastre, ungurii le au pe ale lor.

Multe din aceste adevăruri sunt doar nişte mituri, atât de o parte, cât şi de cealaltă.

În istorie, neamurile care s-au ridicat deasupra altora nu au făcut-o pentru că dreptatea lor era mai justă, ci pentru că forţa lor era mai mare. După primul război mondial, noi nu am luat Ardealul deoarece era al nostru în ordinea divină, ci pentru că ungurii au fost de partea celor care au pierdut războiul, iar noi în tabăra celor care l-au câştigat. Dacă armata română nu cucerea Budapesta în august 1919, nu pupam Ardealul nici dacă se ţineau la Alba-Iulia o mie de adunări naţionale.

Personal, consider acest topic inutil şi inoportun, aşa că fac un apel la administraţie să-l închidă!

Este inutil, pentru că el nu rezolvă nimic în relaţia noastră cu ungurii, ba dimpotrivă, inflamează spiritele. Este inoportun, deoarece dă ocazia unor imbecili, din ambele părţi, să-şi urle pe aici naţionalismul lor pervers şi închistat.

România nu are nevoie de patrioţi care să se bată cu pumnul în piept că îi urăsc pe unguri, iar comunitatea maghiară nu este deloc slujită de orătăniile ce cotcodăcesc spasmodic în contra românilor.

• Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

Nu am nimic cu ungurii.... cu treaba prin miercurea ciuc ajung intr-un magazin si cer 2 paini primesc un raspuns pe care nu il inteleg in ungureste hm.... intind bani pentru 2 paini si arat cu degetu spre paine si si tot cu mana indic ca vreau 2 paini si surpriza tot un raspuns pe care nu il inteleg primesc si atunci imi dau drumu la gura cu ceva carne si ceva de dulce si hopa primesc painea eu multumesc pentru paine si ea raspunde cu placere :rax2

post-56597-0-45549300-1378469714_thumb.jpg

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

De ce nu si fotbal, atunci?

(sursa: http://www.realitatea.net/romania-ungaria_1264383.html)

ROMANIA-UNGARIA. Meci de o tensiune incredibilă pe Arena Naţională: ROMANIA o întâlneşte pe UNGARIA într-un meci din Grupa D a preliminariilor CM 2014. ROMANIA şi UNGARIA se bat pentru locul 2, care asigură prezenţa la barajul de calificare. ROMANIA-UNGARIA se joacă, vineri, de la ora 21:00,

Si echipele probabile

ROMANIA-UNGARIA ECHIPE PROBABILE

ROMANIA: Tătăruşanu - Măţel, Chiricheş, D. Goian, Raţ - Bourceanu, Pintilii - Torje, Maxim, Tănase - Marica. Selectioner: Victor Piţurcă.

UNGARIA: Bogdan - Vanczak, Korcsmar, Guzmics, Laczko - Varga, Hajnal - Koman, Bode, Dzsudzsak - Szalai. Selecţioner: Sandor Egervari.

Meciul ROMANIA-UNGARIA va fi condus de o brigadă de arbitri din Spania, care îl are la centru pe Alberto Undiano Mallenco.

Aceasta postare(?) se vrea un pamflet(?)

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Aici ati ajuns de la un simplu salut de pe chat in limba maghiara?

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Sa nu ma intelegeti gresit , nu am nimic cu ungurii , tiganii sau alte nationalitati conlocuitoare , dar am auzit o zicala din Ardeal si trebuie sa o impartasesc cu voi.

Intrebare: -Stie cineva cum se numeste cand un ungur tine un roman de pula?

Raspuns:-TINUT SECUIESC !

Postat

Si ai tinut sa impartasesti acest banc xenofob?

• Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
Postat

Nici o naţie nu deţine monopolul adevărului: noi, românii, avem adevărurile noastre, ungurii le au pe ale lor.

Multe din aceste adevăruri sunt doar nişte mituri, atât de o parte, cât şi de cealaltă.

În istorie, neamurile care s-au ridicat deasupra altora nu au făcut-o pentru că dreptatea lor era mai justă, ci pentru că forţa lor era mai mare. După primul război mondial, noi nu am luat Ardealul deoarece era al nostru în ordinea divină, ci pentru că ungurii au fost de partea celor care au pierdut războiul, iar noi în tabăra celor care l-au câştigat. Dacă armata română nu cucerea Budapesta în august 1919, nu pupam Ardealul nici dacă se ţineau la Alba-Iulia o mie de adunări naţionale.

Personal, consider acest topic inutil şi inoportun, aşa că fac un apel la administraţie să-l închidă!

Este inutil, pentru că el nu rezolvă nimic în relaţia noastră cu ungurii, ba dimpotrivă, inflamează spiritele. Este inoportun, deoarece dă ocazia unor imbecili, din ambele părţi, să-şi urle pe aici naţionalismul lor pervers şi închistat.

România nu are nevoie de patrioţi care să se bată cu pumnul în piept că îi urăsc pe unguri, iar comunitatea maghiară nu este deloc slujită de orătăniile ce cotcodăcesc spasmodic în contra românilor.

[email protected] graiesti nene.... mare om ,mare caracter!

P.S. eu nu pot sa inteleg fazele astea cu cumparatul painii.....in primul rand toata lumea numai paine vrea sa cumpara si nu reuseste nici cum..(chiar ieri am cumparat un breloc de la un baiat surdo-mut ...si culmea..nu numai ca am putut cumpara brelocul  ..am putut si sa negociez cu el ..am obtinut 13 la suta reducere).sa-mi bag pula daca nu o sa fac o brutarie in secuime si o sa angajez toate romancele din zona ca si vanzatoare:))

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Suntem pe forum de futai deci: Sa-i futem in gura pe toti xenofobii, indiferent de etnia sau nationalitatea lor! In rest, de acord cu @Stalingrad.

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Maghiarii,evreii,tiganii si orice alta nationalitate este binevenita pe forum, noi nu vedem o deosebire intre curvari in functie de acest aspect.

Ne bucuram ca ideea a fost inteleasa.

Closed.

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...