TheNymph Reputație: 38 Postat Septembrie 6, 2013 Oras:teh interwebz Oras:teh interwebz Postat Septembrie 6, 2013 Am facut o pagina noua pe site-ul meu: http://alice-adore.blogspot.ro/p/sugar-daddy-wanted.html Descrierea de acolo este "self-explanatory" iar cei interesati ma pot contacta telefonic. Pe romaneste, daca vreti o amanta platita, asta este solutia Pup, Alice
cosmi_ale85 Reputație: 401 Postat Septembrie 6, 2013 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 6, 2013 buna alice in legatura cu "fuck buddy" stabil ? nu ne-ai mai dat nici un raspuns ...fie el pozitiv / fie negativ ...
TheNymph Reputație: 38 Postat Septembrie 6, 2013 Oras:teh interwebz Oras:teh interwebz Autor Postat Septembrie 6, 2013 buna alice in legatura cu "fuck buddy" stabil ? nu ne-ai mai dat nici un raspuns ...fie el pozitiv / fie negativ ... Am gasit pe cineva, nu a mers dupa cateva intalniri si am renuntat la idee. Asa ca ultima bomba care mi-a trecut prin tartacuta este cea de sus
cosmi_ale85 Reputație: 401 Postat Septembrie 6, 2013 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 6, 2013 ok am inteles .... poate nu facusei nici alegerea cea buna ...ok ...o zi buna sa ai
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum