Sari la conținut

Misha

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Descria anunțului este următoarea.:

Servus , eu sunt Misha ! Ai multe fantezii? Putem să ne jucăm orice joc, doar ca fanteziile tale să devină realitate, nu rămâne decât să îmi propui, sunt foarte deschisa și îmi plac lucrurile provocatoare și excitante . Așa că nu trebuie sa ai nici o reținere atunci când mă vei suna! Sunt o tipă senzuală, rafinată și plină de viață , mereu cu zâmbetul pe buze!

Sunt o satena cu forme apetisante în a cărei companii te vei destinde atât cât dorești fără ca să fii grăbit ! Cerințele unei întâlniri frumoase sunt igiena, discreția și bunul simț din ambele părți!

Dacă te respecți și ști să apreciezi calitatea, serviciilor bune, atunci te invit într-un loc ambient , placut și discret !

Te astept cu drag!

Mai multe detalii iti pot oferi la telefon, pentru intimitatea noastra sunt singură în locație!

Pozele sunt reale , pot confirma cu tattoo-ul .

Nu accept persoane în stare de ebrietate, bile.

Disponibilitate: la mine! (Nu fac deplasări)

Mulțumesc!

0727 603 048

• Like 1
  • Oras:Timișoara
Postat

Salut, am fost eu, anul trecut... Nu stiu sa caut prin recenziile lăsate și nici sa caut după nume sau nr de tel (care cel mai probabil e altul) și nu vreau sa ma "certe" domnii mai vechi și care se pricep "sa găsească" repede.

E ok ptr palmares,daca ești "vânător"... Dacă cauți ceva "wow"... Sunt opțiuni indiscutabil mai bune!

Postat

Exact aceleași poze le avea și în anunțul de anul trecut.

Păcat ca nu știu sa caut prin "arhivele" forumului...

Postat

Salut, am fost eu, anul trecut... Nu stiu sa caut prin recenziile lăsate și nici sa caut după nume sau nr de tel (care cel mai probabil e altul) și nu vreau sa ma "certe" domnii mai vechi și care se pricep "sa găsească" repede.

E ok ptr palmares,daca ești "vânător"... Dacă cauți ceva "wow"... Sunt opțiuni indiscutabil mai bune!

Ceva tarife?!

Postat

Ceva tarife?!

Anul trecut (prin iunie parcă) am dat 120 sau 130 parca. Oricum sub 150!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...