moranueugen Reputație: 40 Postat Iunie 2, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2020 scuze m-am exprimat gresit am vrut sa zic daca titulara anunturilor pe care le-ai postat tu mai sus e aceeasi cu colega claudiei de acum 2 ani (adica cea din pozele cu body-ul negru) sau sunt 2 fapturi diferite
black Reputație: 752 Postat Iunie 3, 2020 Postat Iunie 3, 2020 scuze m-am exprimat gresit am vrut sa zic daca titulara anunturilor pe care le-ai postat tu mai sus e aceeasi cu colega claudiei de acum 2 ani (adica cea din pozele cu body-ul negru) sau sunt 2 fapturi diferiteE aceeasi
spaclu Reputație: 270 Postat Iunie 12, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 12, 2020 A mai fost cineva? Intra cu Claudia la show?
xoxoxo Reputație: 0 Postat August 18, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 18, 2020 Am fost la ea pozele sunt ale ei fara discutii.Semana cu Claudia la poze sani superbi.(Difera mameloane daca cineva insista).E o dulceata nu e de 100 de lei 300 -500 ar fi mai potrivit cu o locatia mai buna.O dulceata.
mrpinkk Reputație: -280 Postat Septembrie 3, 2020 Postat Septembrie 3, 2020 Am fost la ea pozele sunt ale ei fara discutii.Semana cu Claudia la poze sani superbi.(Difera mameloane daca cineva insista).E o dulceata nu e de 100 de lei 300 -500 ar fi mai potrivit cu o locatia mai buna.O dulceata.Ce, ma?! 1 2
Vizitator soorgteu Reputație: 0 Postat Martie 20, 2021 Postat Martie 20, 2021 nu raspunde la tel. are alt numar?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum