ancientee Reputație: 5 Postat Septembrie 6, 2013 Oras:dts Oras:dts Postat Septembrie 6, 2013 Salutari, Sunt de ceva vreme plecat din tara urmand sa ma intorc spre sfarsitul lunii drept urmare caut sa fac ceva mai special (Nu imi sariti la gat cu cautarea pentru ca nu am gasit nici prin ea o oferta care sa ,ma satisfaca in totalitate). Locatia va fi in Bucuresti si am nevoie de urmatoarele- doua domnisorici tinerele (cat mai tinere cu atat mai bine)- disponibilitate total amandoua- sanii mici maxim medii- preferabil minione dar nu obligatoriu- slimAstept recomandarile voastre
rodrigo Reputație: 640 Postat Septembrie 6, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2013 "Menaj a trois" inseamna sa locuiesti cu ele. Tu probabil cauti threesome.
ancientee Reputație: 5 Postat Septembrie 7, 2013 Oras:dts Oras:dts Autor Postat Septembrie 7, 2013 "Menaj a trois" inseamna sa locuiesti cu ele. Tu probabil cauti threesome.Ideea e importanta. Spor la flame ca vad ca iti place sa atragi atentia... altfel raspundeai si la cererea mea nu faceai numai o observatie
beest2010 Reputație: 40 Postat Septembrie 11, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 11, 2013 Interesanta cerere, cine nu ar vrea asta!?
shogunn Reputație: 1 Postat Octombrie 16, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 16, 2013 Am ceva pentru tine dar costa bineinteles.Sunt din ramura de lux.Skinny,tinere,dezimvolte.Daca esti interesat si binedispui de bani, lasa mesaj aici.
albandi Reputație: 69 Postat Octombrie 16, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 16, 2013 @shogunn, eu zic sa rogi adminii sa creeze categorie noua pentru pesti (propunere pe bune) si sa ne prezinti oferta completa
iphone3130 Reputație: 5 Postat Octombrie 16, 2013 Oras:Buc Oras:Buc Postat Octombrie 16, 2013 Am ceva pentru tine dar costa bineinteles.Sunt din ramura de lux.Skinny,tinere,dezimvolte.Daca esti interesat si binedispui de bani, lasa mesaj aici.sunt si eu interesat daca chiar sunt frumoase si fac treaba buna
shogunn Reputație: 1 Postat Octombrie 18, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 18, 2013 @shogunn, eu zic sa rogi adminii sa creeze categorie noua pentru pesti (propunere pe bune) si sa ne prezinti oferta completa @shogunn, eu zic sa rogi adminii sa creeze categorie noua pentru pesti (propunere pe bune) si sa ne prezinti oferta completahahahaha...buna asta.Nu e o reclama, am doar cateva cunostinte pt faptul ca sunt client fidel al unor prestatoare "la dublu" si inteleg lipsa unor servicii de calitate si reale
animal_trainer Reputație: 12 Postat Octombrie 18, 2013 Postat Octombrie 18, 2013 salut. referitor la mesajul tau cu menaj a trois, sunt si eu interesat daca vrei sa "share"
albandi Reputație: 69 Postat Octombrie 18, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 18, 2013 @mare_sef_japonez, loveste-ne pe toti cu informatia
cassy Reputație: 16362 Postat Octombrie 18, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Octombrie 18, 2013 hahahaha...buna asta.Nu e o reclama, am doar cateva cunostinte pt faptul ca sunt client fidel al unor prestatoare "la dublu" si inteleg lipsa unor servicii de calitate si realeSi recenziile unde sunt? cat timp lipsesc o sa fii vazut ca si peste, pr, oricum vreti sa ziceti.
shogunn Reputație: 1 Postat Octombrie 21, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 21, 2013 Incetisor.Abia m-am inscris si deja sunt scarbit de comentarii si "sarit la gat".0734848355 e unul din telefoanele valabile a unor prestatoare de servicii printre care show lesby real, dar si sex de calitate.Nu am sa mai dau detalii si catalogari ale domnisoarelor caci sunt prost intelese de conationalii mei.Daca nu ma credeti sau considerati ca nu am dreptate asteptati putin si cititi dupa postarea asta sa vedeti rezultate .Va doresc la toti experiente placute si bani, bineinteles, fara de care nu am mai beneficia de astfel de servicii.
albandi Reputație: 69 Postat Octombrie 21, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 21, 2013 felicitari, mai clar nici ca se puteahttps://nimfomane.com/forum/topic/5116-0734848355-ana-sex-totalfoloseste-poze-false/
nfhh Reputație: 276 Postat Octombrie 21, 2013 Postat Octombrie 21, 2013 un debut fulminant : https://nimfomane.com/forum/topic/5116-0734848355-ana-sex-totalfoloseste-poze-false/.0734848355 e unul din telefoanele valabile a unor prestatoare de servicii printre care show lesby real, dar si sex de calitate.Nu am sa mai dau detalii si catalogari
JackBlack Reputație: 1026 Postat Octombrie 21, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 21, 2013 Nu am sa mai dau detalii si catalogari ale domnisoarelor caci sunt prost intelese de conationalii mei.Daca nu ma credeti sau considerati ca nu am dreptate asteptati putin si cititi dupa postarea asta sa vedeti rezultate . Dar de ce nationalitate esti dumneata, daca nu te superi?
ancientee Reputație: 5 Postat Octombrie 23, 2013 Oras:dts Oras:dts Autor Postat Octombrie 23, 2013 Se poate sterge sau inchide va rog acest post? Deja deraiaza
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum