Sari la conținut

Caut un menaj a trois

Postări Recomandate

• Oras:dts
Postat

Salutari,

Sunt de ceva vreme plecat din tara urmand sa ma intorc spre sfarsitul lunii drept urmare caut sa fac ceva mai special (Nu imi sariti la gat cu cautarea pentru ca nu am gasit nici prin ea o oferta care sa ,ma satisfaca in totalitate). Locatia va fi in Bucuresti si am nevoie de urmatoarele

- doua domnisorici tinerele (cat mai tinere cu atat mai bine)

- disponibilitate total amandoua

- sanii mici maxim medii

- preferabil minione dar nu obligatoriu

- slim

Astept recomandarile voastre

• Oras:Bucuresti
Postat

"Menaj a trois" inseamna sa locuiesti cu ele. Tu probabil cauti threesome.

Postat

"Menaj a trois" inseamna sa locuiesti cu ele. Tu probabil cauti threesome.

Ideea e importanta. Spor la flame ca vad ca iti place sa atragi atentia... altfel raspundeai si la cererea mea nu faceai numai o observatie

• Oras:bucuresti
Postat

Am ceva pentru tine dar costa bineinteles.Sunt din ramura de lux.Skinny,tinere,dezimvolte.Daca esti interesat si binedispui de bani, lasa mesaj aici.

Postat

@shogunn, eu zic sa rogi adminii sa creeze categorie noua pentru pesti (propunere pe bune) si sa ne prezinti oferta completa

• Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

Am ceva pentru tine dar costa bineinteles.Sunt din ramura de lux.Skinny,tinere,dezimvolte.Daca esti interesat si binedispui de bani, lasa mesaj aici.

sunt si eu interesat daca chiar sunt frumoase si fac treaba buna

Postat

@shogunn, eu zic sa rogi adminii sa creeze categorie noua pentru pesti (propunere pe bune) si sa ne prezinti oferta completa

hahahaha...buna asta.Nu e o reclama, am doar cateva cunostinte pt faptul ca sunt client fidel al unor prestatoare "la dublu" si inteleg lipsa unor servicii de calitate si reale

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

hahahaha...buna asta.Nu e o reclama, am doar cateva cunostinte pt faptul ca sunt client fidel al unor prestatoare "la dublu" si inteleg lipsa unor servicii de calitate si reale

Si recenziile unde sunt? cat timp lipsesc o sa fii vazut ca si peste, pr, oricum vreti sa ziceti.

Postat

Incetisor.Abia m-am inscris si deja sunt scarbit de comentarii si "sarit la gat".0734848355 e unul din telefoanele valabile a unor prestatoare de servicii printre care show lesby real, dar si sex de calitate.Nu am sa mai dau detalii si catalogari ale domnisoarelor caci sunt prost intelese de conationalii mei.Daca nu ma credeti sau considerati ca nu am dreptate asteptati putin si cititi dupa postarea asta sa vedeti rezultate .Va doresc la toti experiente placute si bani, bineinteles, fara de care nu am mai beneficia de astfel de servicii.

Postat

Nu am sa mai dau detalii si catalogari ale domnisoarelor caci sunt prost intelese de conationalii mei.Daca nu ma credeti sau considerati ca nu am dreptate asteptati putin si cititi dupa postarea asta sa vedeti rezultate .

Dar de ce nationalitate esti dumneata, daca nu te superi?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...