Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Eu si iubita mea vrem sa incercam aceasta fantezie. VA fi pentru prima data cand o facem si ne dorim sa stim daca sunt doritori de lins pasarica dupa ce a fost penetrata. Asteptam pareri despre disponibilitate, cum ati vrea sa decurga si pretul pentru sedinta. Mentionez ca nu com trimite poze intrucat amandoi stim ce fel de oameni suntem si nu vrem sa dovedim nimic nimanui.

Eu 26, ea 34, astept pareri.

• Like 1
Postat

Nu as vrea sa fie ceva public, deoarece ne dorim discretie maxima. Asa ca, lasa.ne o modalitate sa te contactam si sa stabilim

Postat

Nu as vrea sa fie ceva public, deoarece ne dorim discretie maxima. Asa ca, lasa.ne o modalitate sa te contactam si sa stabilim

hmm, daca puneti un anunt pe publi24? Si fara sa postati numarul de telefon, doar sa vi se poata trimite mesaje.
Postat

Salut, Alex! Iti poti face un cont pe fetlife si acolo putem vorbi in privat daca doresti!

Am facut cont aici, astept mesaj.

Postat

Am postat numele de pe fetlife pt dormitori. Prima sedinta va fi duminica in jur de 22:00-22:30. Doritorii sa ne caute.

Postat

Am postat numele de pe fetlife pt dormitori. Prima sedinta va fi duminica in jur de 22:00-22:30. Doritorii sa ne caute.

salut, v-am trimis si eu mesaj pentru a discuta mai multe
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Cum putem lua legătura, sunt interesat de trampling, foarte hard facut de un cuplu!!!

Postat

Eu si iubita mea vrem sa incercam aceasta fantezie. VA fi pentru prima data cand o facem si ne dorim sa stim daca sunt doritori de lins pasarica dupa ce a fost penetrata. Asteptam pareri despre disponibilitate, cum ati vrea sa decurga si pretul pentru sedinta. Mentionez ca nu com trimite poze intrucat amandoi stim ce fel de oameni suntem si nu vrem sa dovedim nimic nimanui.

Ma bag eu.

Postat

Ma bag eu.

Putem vorbi pe fetlife. Nick name alexxx941, ma gasesti.

F multi doritori, nimic concret, iar a mea sta cu pizda fiarta sa fie linsa si nimic... vorba multa...

• Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat

Si mie imi place sa bag botul intr-o pizda dupa ce tocmai a fost fututa. De unde sunteti?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...