Sari la conținut

Lara-0741558286 - terapie sexuala

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

Draga Lara!

Iti doresc mult noroc, succes in viata si in ceea ce vei face in continuare! Te pup

• Like 1
Vizitator Crazy Lara
Reputație: 0
Postat

Vă mulțumesc tuturor pentru urări :*

Unii dintre voi veți mai auzi de mine, nu visați că scăpați așa ușor :P

Bombo, invitația la cafea rămâne valabila ;)

• Oras:Oradea Town
  • Oras:Oradea Town
Postat

Larutza...  ma bucur foarte mult pentru tine si pentru decizia luata... iti doresc sa ai numai realizari, impliniri in viata.. si sa ramai aceeasi prietena adevarata, de incredere...

Iti multumesc pentru tot, ma bucur ca am avut ocazia sa te cunosc si iti multumesc ca imi esti prietena.

Cu prima ocazie, dau o ciorba  ;)

Pupici

• Like 1
Vizitator Crazy Lara
Postat

Aloha dragilor!

M-am sucit, iar. Știu știu, asa fac de obicei :)) Deci m-am hotărât să revin la muncă pentru ceva timp. Nu știu pentru cât, vom vedea.

Prețurile rămân cum am anunțat ultima dată, adică 150 lei pentru 1 finalizare,1 oră sau 200 lei pentru 2 finalizări 1 oră și jumătate.

Program nu am. Sunați cu încredere, dacă pot, răspund.

Numărul de telefon e cel din titlul topicului.

V-am tzucat! Apăsat :D :*

• Like 3
  • Telefon: primaria din Salonta
  • Oras:Romania-Salonta
Postat

Buna si bine v-am gasit fratii mei ,cu aproximatie in urma cu trei saptamani(1 luna) am avut ocazia sa intalnesc aceasta fata voluptoasa,a raspuns din prima  la tel   a spus ca este in SatuMare si se va intoarce in scurt timp,repectiv maxim 2 ore in Oradea

Am fixat intalnirea dupa masa orele 17 am fost indrumat telefonic la locatie unde am avut surpriza de a cunoaste si patrupedul ei(catelus de companie frumos care sa jucat continu cu pantofii mei)Sa trecem la lucruri serioase  :gifs_ojos aceasta fata este spontana glumeata,gospodina si curva in pat :maninlove foarte lipicioasa ,saruta bine :2qm40hg apasat  ,am remarcat faptul ca mai are un suflet bun (omenie) :luv Nu este un MISS dar merita sa fie la Top 

Actiunea a durat aproximativ 1 h ,

Din lipsa timpului voi trece la punctaj direct

Oral N-10+++++ (pasional) :luv

Normal P-10+++++(se misca bine  bine)

Locatie-10 

Aspect-10

Igiena -10++++++

Per total aceasta femeie este voluptoasa si o voi vizita  mereu cand ma aflu in Oradea.

Sa va bucurati de ea o recomand cu foarte mare incredere :luv  va salut  :shy:  :hihat

• Like 6
Postat

Am uitat  :slap2  cadoul- 200  lei :bye

• Like 1
Vizitator Crazy Lara
Postat

Dragilor,as impartasi cu voi niste pozici noi :D :*

post-62847-0-99623700-1413363518_thumb.jpeg

post-62847-0-44425300-1413363544_thumb.jpeg

post-62847-0-88550500-1413363558_thumb.jpeg

post-62847-0-97494100-1413363578_thumb.jpeg

• Like 4
Postat

:2qm40hg  :gifs_ojos  :maninlove  :bye

Postat

Lara multumesc esti o adevarata doamna   :hihat

Oral-10++++++

Normal-10++++++++

Locatie-10++++

Igiena-10++++++++++++

Cadou-200 lei

Timp -1 ora aprox :maninlove  :gifs_ojos multumesc fetelor din Oradea pentru servicii :flowers2  criza de acasa ma indeamna sa merg fest la voi :clap2

Va salut  si spor o recomand  cu incredere100% :hihat

Vizitator Crazy Lara
Postat

Prima nu e falsa,chiar ne-am intalnit,ce-i drept nu acum o luna ci de 1 mai....plus ca s-a mai intamplat acolo una alta,dar in fond nu e falsa :slap2 :slap2 :slap2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Oras:peste tot
Postat

Si cadoul a fost 200 de 1 mai ? Cu a doua ce rost are sa minta; scrie minciuni si pe alte orase numa pt puncte de reputatie. Nu o sa scapam niciodata d'alde pufarini si stefanii

• Like 2
  • Minus 4
Vizitator Crazy Lara
Postat

Hahaha,hai sa lasam cadoul la o parte....este o pata de rusine pentru mine,o dovada a prostiei mele :( iti spun doar,ca nu degeaba a uitat sa specifice cadoul in prima postare ;)

Vizitator Crazy Lara
Postat

Am rugat pisicul sa stearga a 2 postare,iar prima nu este minciuna.Poate este exagerata,dar intalnirea a avut loc.Cat despre minciuni pe topicul meu,hmmm.... sunt si altele,care am cerut sa fie sterse,dar tot aici sunt....si acele intalniri nici macar nu au avut loc.Nu controlez eu ce se posteaza pe topicul meu,nu pot si nu vreau.Plus,vad ca,oricum nu conteaza ce spun eu....daca zic ca o intalnire nu a avut loc,sustin altii,ca ba da...daca spun,ca o intalnire a avut loc,sustineti voi,ca ba nu...pare-se ca stiu altii mai bine,ca mine cu cine mi-o trag eu si cu cine nu....Dar la aceasta intalnire chiar am fost prezenti 4 persoane de pe forum,deci de unde stii tu ca e minciuna?

Postat

Cand am scris recenzie falsa am scris dupa cea de-a doua. Cand am zis ca accepți minciuni m-am refer la : 1. Septembrie/ mai 2. Cadoul . 3. Recenzia a doua . Astea erau minciunile pe care le-ai acceptat. El era inscris in octombrie si a mai avut si alte iduri pe care a fost banat, iar tu ma gandesc ca stiai asta.

P.S. multumim adminilor pt banarea ăluia, cred ca putem si incheia subiectul, weekend placut tuturor.

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator Crazy Lara
Postat

Cand a scris prima recenzie nu stiam cine e,m-am gandit la altcineva,care m-a vizitat acum cateva saptamani si care a lasat cadou 200 lei.Am crezut asta din cauza exprimarii exagerate,respectivul domn avea tendinta de a se exprima asa.

Astazi am aflat cine e si am si anuntat conducerea despre toate astea,am cerut sa stearga postarile respective.Raspunsul primit a fost,ca nu se sterge postarea,dar se va bana userul.

Ca nu am scris pe topic a fost,pentru ca nu am vazut rostul.Ti-am mai spus,adica v-am mai spus,nu se intampla totul pe forum sau in public,sunt multe lucruri care se petrec in spate sau in privat si nu mai ajung in public,pentru ca pur si simplu nu au de ce sa ajunga.Asa ca,daca nu stii ceva,nu inseamna ca aia nici nu exista ;).Dar sunt o mana de oameni pe forum in general,dar si in Oradea,care cred,ca daca au citit niste postari pe forum,stiu totul.Printre ei te numeri si tu....doar ca,vezi tu,comunitatea asta (cea din Oradea) a iesit de mult din mediul virtual :)

Vizitator Crazy Lara
Postat

Nu înțeleg de ce tot scrii povestile astea, a fost banat pe drept dau nu?

Da,pe drept.Scriu,pentru ca tu iar judeci fara sa stii toata povestea.Hai pe socializare :D

Postat

(re)intalnirea

Motto: "Simţ enorm şi văd monstruos."

Pe Lara am descoperit-o pe forum, cu mai bine de un an in urma, inainte sa ma descopere ea pe mine (sac  :icecream) si a fost dragoste la prima citire. Mi-a atras atentia cu postarile ei si incepusem sa o admir pentru felul in care gandeste.

Chiar daca nu era prea activa pe vremea aia, ceea ce spunea avea substanta, era pertinenta, profunda si cu picioarele pe pamant.

Dupa intalnirile de la Oradea si dupa ce au ajuns sa se cunoasca mai bine, descoperind ca au multe in comun, prietenia ei cu Cassy s-a nascut in mod firesc. Fiind cea mai buna prietena comuna si "barfind" cu ea despre omul din spatele userului CrazyLara mi-am intarit convingerea ca Lara este o fata deosebita si m-a facut si mai curios sa o intalnesc.

Desi am simtit o urma de neincredere intr-o viitoare reintalnire atunci cand vorbeam cu ea despre oamenii care apar si dispar din viata noastra, despre oameni pe care poate n-ai sa-i mai vezi vreodata, trebuie sa-i spun ca prima noastra intalnire n-a fost decat pentru a ne imbratisa si a o simti mai aproape. Timpul si distanta nu sunt neaparat o piedica. Intotdeauna am fost de parere ca departarile apropie.

Totul cred ca a inceput cu asta:
|

Felicitari, Lara! Pentru multi dintre cei ce te cunosc si chiar dintre... "aspiranti" :D erai de mult "de top". Pisicul a indeplinit in cele din urma o simpla formalitate. Ce-i drept, necesara.

Mi-a trimis un PM cu multumiri si apoi... nu stiu cum... a ajuns sa-mi descopere blogul.

Comentariul ei de pe blog mi-a topit inima. Imi venea sa zbor chiar atunci la Oradea. Usor, usor, am inceput sa vorbim. La inceput prin PM si Messenger. M-am fastacit mult pana mi-am facut curaj sa o sun http://25.media.tumblr.com/tumblr_lmnqjoJ0oG1qikr6jo1_100.gif, dar pana la urma s-a intamplat. Aveam emotii, asa cum imi place mereu sa am, ca un adolescent la prima intalnire.

Apoi am citit asta:
|

My secret desire-recunosc,m-a influentat un pic ce a scris Sorina,mai la inceputul topicului.Este un user pe aici,pe care nu-l cunosc si nici macar nu am vorbit cu el niciodata,dar reuseste prin postari sa ma faca sa-mi doresc foarte mult sa-l intalnesc.Nu stiu,daca se va intampla asta si daca da,mi-e ca devin dependenta  :blushing2

|
Imi doream sa cred ca e ceva... si parca totusi nu... Era prea frumos ca sa fie adevarat. Ei, bine, dragilor, a fost:
|

A sosit :ellao :ellao :ellao

|
Pentru mine, pentru orgoliul meu, mi-as dori ca intalnirea noastra sa fi fost asa cum ea si-a imaginat, astfel incat sa-i creez dependenta, dar pentru ea, la modul cel mai sincer, nu-mi doresc asta, caci sunt departe de imaginea din mintea ei si chiar la modul cel mai concret, fizic, prea departe pentru a-i satisface dependenta. Cu toate astea, sper sa ne revedem ori de cate ori e posibil (si chiar imposibil) de fiecare data cu aceeasi bucurie.

Am ramas cu gura cascata cand mi-a spus ca exact in perioada asta avea de gand sa vina la Bucuresti. Coincidenta?!?  Sau asa trebuia sa fie... Pana am ajuns la ea nu citisem nimic legat de asta. Abia cand m-am intors de la Oradea aveam sa descopar ce isi scriau ea si Cassy pe topicul asta. Ce simt acum si ce am simtit cand am citit nu poate fi descris in cuvinte.

Si totusi... cea mai puternica si mai... vie dovada de caldura, tandrete si bucurie mi-a fost dat sa o traiesc pe viu, atunci cand ne-am imbratisat. Si acum oftez cand ma gandesc cum m-a strans in brate. N-am sa uit nicioadata imbratisarea aia. Atat de...

04.11.2014 in jurul orei 10:10 PM. Atunci am vazut-o prima data pe Lara. Era exact asa cum mi-am imaginat, dar m-a surprins cu buna ei dispozitie contagioasa, cu caldura, bunatatea si sinceritatea ei.

Nu mai stiu ce am zis cand am intrat. Cred ca m-am balbait, dar imi venea sa sar in sus si sa strig: HEEEEEI! SUNT AIIICI!

Mi-am scos haina si m-am asezat la masa din bucatarie, unde ma astepta o cafea calda. Nici n-am apucat sa schimbam doua cuvinte ca imi suna telefonul. Ma uit pe ecran si... ce sa vezi... Zic... Nuuu, nu se poaaate! S-au vorbit! Fetele astea... Ei, bine, cine credeti ca era? Da, pe voi va intreb, oradenii care le cunoasteti. Da, ati ghicit: Cassy.
Chiar ma gandeam daca ar fi mai bine sa-i fac o surpriza cand va citi recenzia sau sa o dau pe spate chiar atunci, lasand-o pe Lara sa raspunda. Varianta a doua mi s-a parut mult mai de efect. Si chiar asa a fost. Cred ca nici daca eram pe scena si mi se inmana Oscarul n-aveam aveam asa emotii. A fost... WOW! Lara i-a raspuns: SZIAAA! (asta e tot ce am deslusit din ce au vorbit) si au continuat cu toata veselia lor exuberanta pe ungureste. Eu ma uitam ca prostul. Habar n-avem ce zic ele acolo, dar eram convins ca e de bine. Bucuria de pe chipul ei spunea totul. Apoi mi-a dat-o pe Cassy, care mi-a spus ceva de genul "mi s-a taiat respiratia" sau... nu stiu daca retin exact cum a tradus ea expresia din ungureste, dar parca a fost "s-a oprit cuvantul in mine". Parca asa. Sa ma corecteze daca am gresit, dar pentru mine suna foarte simpatic, asa... tare shod... nu stiu cum sa zic... cand aud unele expresii adaptate de Cassy.

Nu stiu ce si cum sa descriu. In ultima vreme nu am avut timpul si dispozitia necesara sa scriu. Cu atat mai putin recenzii. Ma rog... asta nici macar nu se poate numi recenzie. Tot ce am trait in prezenta ei este pur subiectiv, unic si irepetabil. Ar fi o jignire sa fac comparatii, sau sa dau note s.a.m.d.

Am vorbit mult... despre nimic si despre tot... generalitati, despre viata, despre moarte, banalitati si subiecte profunde, un mozaic fara cap si fara coada, dar mai mult decat am vorbit in cuvinte am simtit ca am vorbit de la suflet la suflet. Ne-am citit in ochi mult mai multe decat ne-am fi putut spune in cuvinte. Si Lara are darul asta de a citi in ochii tai. M-a facut sa ma simt foarte relaxat, mi-a transmis o stare de bine, de liniste, de siguranta... Chiar daca din partea mea a planat o aura de mister, a lasat totul sa curga de la sine. Nu am simtit-o nici macar pentru o clipa ca ar fi vrut sa-mi tulbure zona de confort, de care, probabil si-a dat seama ca tineam cu dintii.

M-am ridicat si am luat-o in brate. O atingeam usor, ca din intamplare... pe spate, pe maini, pe par... o tingeam cu buzele pe gat, pe ureche, pe piept... Totul a decurs atat de lin, de usor, de natural... ca intr-un vals pe care perechea il repetase de atatea si atatea ori incat miscarile se sincronizau cu o precizie matematica, un dans in care cei doi vibrau la unison, in acelasi ritm, in acelasi gand incat pareau ca sunt unul.

Trupurile nostre efemere, descoperite pentru prima oara unul altuia, pareau doar o extensie a sufletelor care se cunosteau cu mult inainte de a se fi intrupat in aceasta viata si care acum se reintalneau... ca in Adam si Eva a lui Rebreanu...

Lara spunea ca atata timp cat faci bine celor din jur, de cele mai multe ori, intr-o forma sau alta, binele se intoarce. Din pacate, pentru ea (si nu numai) au existat destule cazuri in care i s-a oferit altceva in schimb. A invatat sa treaca peste toatea astea, peste toate rautatile si greutatile care au incercat-o. Cred ca e un om incapabil de a face rau deliberat. A invatat sa ia ce e bun de la viata, a invata sa creada in steaua ei si sa isi urmeze visele.

http://s17.postimg.org/3lpm7ufu7/life.jpg

Ii doresc din tot sufletul sa reuseasca in tot ce si-a propus si sa-si gaseasca sufletul pereche in care crede si pe care si-l doreste atat de mult, caci am descoperit o fata romantica, talentata, incojurata de simboluri ale cuplului... Cei care i-au calcat pragul probabil stiu despre ce vorbesc.

Atata timp cat va ma fi printre noi ii doresc sa fie respectata de toti cei care o vor intalni si sa ramana acceeasi fata vesela, nebunatica, cu o buna dispozitie molipsitoare, romantica si calda si sa aiba numai prieteni adevarati in jurul ei.

Stimati colegi oradeni, satmareni si clujeni, aveti grija de ea!

Sa ai parte de tot ce iti doresti. Pentru ca meriti.

Iti multumesc ca existi. Lara...

Cu dedicatie:

http://s3.postimg.org/85uajic03/ill_be_back.jpg

• Like 14
  • Minus 9
Postat

(re)intalnirea

Motto: "Simţ enorm şi văd monstruos."

Pe Lara am descoperit-o pe forum, cu mai bine de un an in urma, inainte sa ma descopere ea pe mine (sac  :icecream) si a fost dragoste la prima citire. Mi-a atras atentia cu postarile ei si incepusem sa o admir pentru felul in care gandeste.

Chiar daca nu era prea activa pe vremea aia, ceea ce spunea avea substanta, era pertinenta, profunda si cu picioarele pe pamant.

Dupa intalnirile de la Oradea si dupa ce au ajuns sa se cunoasca mai bine, descoperind ca au multe in comun, prietenia ei cu Cassy s-a nascut in mod firesc. Fiind cea mai buna prietena comuna si "barfind" cu ea despre omul din spatele userului CrazyLara mi-am intarit convingerea ca Lara este o fata deosebita si m-a facut si mai curios sa o intalnesc.

Desi am simtit o urma de neincredere intr-o viitoare reintalnire atunci cand vorbeam cu ea despre oamenii care apar si dispar din viata noastra, despre oameni pe care poate n-ai sa-i mai vezi vreodata, trebuie sa-i spun ca prima noastra intalnire n-a fost decat pentru a ne imbratisa si a o simti mai aproape. Timpul si distanta nu sunt neaparat o piedica. Intotdeauna am fost de parere ca departarile apropie.

Totul cred ca a inceput cu asta:

|

Mi-a trimis un PM cu multumiri si apoi... nu stiu cum... a ajuns sa-mi descopere blogul.

Comentariul ei de pe blog mi-a topit inima. Imi venea sa zbor chiar atunci la Oradea. Usor, usor, am inceput sa vorbim. La inceput prin PM si Messenger. M-am fastacit mult pana mi-am facut curaj sa o sun http://25.media.tumblr.com/tumblr_lmnqjoJ0oG1qikr6jo1_100.gif, dar pana la urma s-a intamplat. Aveam emotii, asa cum imi place mereu sa am, ca un adolescent la prima intalnire.

Apoi am citit asta:

|

|

Imi doream sa cred ca e ceva... si parca totusi nu... Era prea frumos ca sa fie adevarat. Ei, bine, dragilor, a fost:

|

|

Pentru mine, pentru orgoliul meu, mi-as dori ca intalnirea noastra sa fi fost asa cum ea si-a imaginat, astfel incat sa-i creez dependenta, dar pentru ea, la modul cel mai sincer, nu-mi doresc asta, caci sunt departe de imaginea din mintea ei si chiar la modul cel mai concret, fizic, prea departe pentru a-i satisface dependenta. Cu toate astea, sper sa ne revedem ori de cate ori e posibil (si chiar imposibil) de fiecare data cu aceeasi bucurie.

Am ramas cu gura cascata cand mi-a spus ca exact in perioada asta avea de gand sa vina la Bucuresti. Coincidenta?!?  Sau asa trebuia sa fie... Pana am ajuns la ea nu citisem nimic legat de asta. Abia cand m-am intors de la Oradea aveam sa descopar ce isi scriau ea si Cassy pe topicul asta. Ce simt acum si ce am simtit cand am citit nu poate fi descris in cuvinte.

Si totusi... cea mai puternica si mai... vie dovada de caldura, tandrete si bucurie mi-a fost dat sa o traiesc pe viu, atunci cand ne-am imbratisat. Si acum oftez cand ma gandesc cum m-a strans in brate. N-am sa uit nicioadata imbratisarea aia. Atat de...

04.11.2014 in jurul orei 10:10 PM. Atunci am vazut-o prima data pe Lara. Era exact asa cum mi-am imaginat, dar m-a surprins cu buna ei dispozitie contagioasa, cu caldura, bunatatea si sinceritatea ei.

Nu mai stiu ce am zis cand am intrat. Cred ca m-am balbait, dar imi venea sa sar in sus si sa strig: HEEEEEI! SUNT AIIICI!

Mi-am scos haina si m-am asezat la masa din bucatarie, unde ma astepta o cafea calda. Nici n-am apucat sa schimbam doua cuvinte ca imi suna telefonul. Ma uit pe ecran si... ce sa vezi... Zic... Nuuu, nu se poaaate! S-au vorbit! Fetele astea... Ei, bine, cine credeti ca era? Da, pe voi va intreb, oradenii care le cunoasteti. Da, ati ghicit: Cassy.

Chiar ma gandeam daca ar fi mai bine sa-i fac o surpriza cand va citi recenzia sau sa o dau pe spate chiar atunci, lasand-o pe Lara sa raspunda. Varianta a doua mi s-a parut mult mai de efect. Si chiar asa a fost. Cred ca nici daca eram pe scena si mi se inmana Oscarul n-aveam aveam asa emotii. A fost... WOW! Lara i-a raspuns: SZIAAA! (asta e tot ce am deslusit din ce au vorbit) si au continuat cu toata veselia lor exuberanta pe ungureste. Eu ma uitam ca prostul. Habar n-avem ce zic ele acolo, dar eram convins ca e de bine. Bucuria de pe chipul ei spunea totul. Apoi mi-a dat-o pe Cassy, care mi-a spus ceva de genul "mi s-a taiat respiratia" sau... nu stiu daca retin exact cum a tradus ea expresia din ungureste, dar parca a fost "s-a oprit cuvantul in mine". Parca asa. Sa ma corecteze daca am gresit, dar pentru mine suna foarte simpatic, asa... tare shod... nu stiu cum sa zic... cand aud unele expresii adaptate de Cassy.

Nu stiu ce si cum sa descriu. In ultima vreme nu am avut timpul si dispozitia necesara sa scriu. Cu atat mai putin recenzii. Ma rog... asta nici macar nu se poate numi recenzie. Tot ce am trait in prezenta ei este pur subiectiv, unic si irepetabil. Ar fi o jignire sa fac comparatii, sau sa dau note s.a.m.d.

Am vorbit mult... despre nimic si despre tot... generalitati, despre viata, despre moarte, banalitati si subiecte profunde, un mozaic fara cap si fara coada, dar mai mult decat am vorbit in cuvinte am simtit ca am vorbit de la suflet la suflet. Ne-am citit in ochi mult mai multe decat ne-am fi putut spune in cuvinte. Si Lara are darul asta de a citi in ochii tai. M-a facut sa ma simt foarte relaxat, mi-a transmis o stare de bine, de liniste, de siguranta... Chiar daca din partea mea a planat o aura de mister, a lasat totul sa curga de la sine. Nu am simtit-o nici macar pentru o clipa ca ar fi vrut sa-mi tulbure zona de confort, de care, probabil si-a dat seama ca tineam cu dintii.

M-am ridicat si am luat-o in brate. O atingeam usor, ca din intamplare... pe spate, pe maini, pe par... o tingeam cu buzele pe gat, pe ureche, pe piept... Totul a decurs atat de lin, de usor, de natural... ca intr-un vals pe care perechea il repetase de atatea si atatea ori incat miscarile se sincronizau cu o precizie matematica, un dans in care cei doi vibrau la unison, in acelasi ritm, in acelasi gand incat pareau ca sunt unul.

Trupurile nostre efemere, descoperite pentru prima oara unul altuia, pareau doar o extensie a sufletelor care se cunosteau cu mult inainte de a se fi intrupat in aceasta viata si care acum se reintalneau... ca in Adam si Eva a lui Rebreanu...

Lara spunea ca atata timp cat faci bine celor din jur, de cele mai multe ori, intr-o forma sau alta, binele se intoarce. Din pacate, pentru ea (si nu numai) au existat destule cazuri in care i s-a oferit altceva in schimb. A invatat sa treaca peste toatea astea, peste toate rautatile si greutatile care au incercat-o. Cred ca e un om incapabil de a face rau deliberat. A invatat sa ia ce e bun de la viata, a invata sa creada in steaua ei si sa isi urmeze visele.

http://s17.postimg.org/3lpm7ufu7/life.jpg

Ii doresc din tot sufletul sa reuseasca in tot ce si-a propus si sa-si gaseasca sufletul pereche in care crede si pe care si-l doreste atat de mult, caci am descoperit o fata romantica, talentata, incojurata de simboluri ale cuplului... Cei care i-au calcat pragul probabil stiu despre ce vorbesc.

Atata timp cat va ma fi printre noi ii doresc sa fie respectata de toti cei care o vor intalni si sa ramana acceeasi fata vesela, nebunatica, cu o buna dispozitie molipsitoare, romantica si calda si sa aiba numai prieteni adevarati in jurul ei.

Stimati colegi oradeni, satmareni si clujeni, aveti grija de ea!

Sa ai parte de tot ce iti doresti. Pentru ca meriti.

Iti multumesc ca existi. Lara...

Cu dedicatie:

http://s3.postimg.org/85uajic03/ill_be_back.jpg

ar trebui sa devii scriitor de romane,daca esti indragostit i-al de nevasta.o sa ai o nevasta cat casa.si pozele de sus nu sunt reale cu minim 20 kg in plus.

• Minus 1

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Ioiiii da de unde Dumnezo ai aterizat si tu? Chiar ni se rupe de parerea ta exprimata atat de frumos fara nici un motiv de a jigni pe nimeni.

PISIC daca nu ban macar puncte negative. Hai domnilor ca asa vine tot parazitu si-si spune doar ofurile din surse sigure banuiesc.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...