Sari la conținut

Lara-0741558286 - terapie sexuala

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:oradea
Postat

Chiar daca m am certat cu ea, prin faptul ca nu renunța, lupta in continuare, vine cu lucruri noi pușcă, blog, fantezii etc...eu o apreciez si respect faptul ca se zbate, are toată admiratia mea.

Vizitator Crazy Lara
Reputație: 0
Postat

Ungurule, cred ca tu ma confunzi cu cineva. Pozele sunt cat se poate de reale :)

Iubi, multumesc pentru admiratie, dar nu as zice ca ma zbat. Faptul ca, barbatii cu care ma intalnesc eu, nu scriu pe forum nu inseamna, ca ei nu exista. Exista si am parte de intalniri de calitate cu ei. Chiar daca ti se pare incredibil :)

• Like 4
Postat

Merge dracu la tine ,care a fost odata la tine a doua oara nu mai merge.mai rau arati ca o centurista esti tare naspa degeaba te zbati sa fii la top nu o sa fii niciodata.degeaba faci bloguri si scrii in numele altora nimeni nu te crede eu biztos nu cred recenziile de pe blogul tau

• Minus 1
  • Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca
Postat

Merge dracu la tine ,care a fost odata la tine a doua oara nu mai merge.mai rau arati ca o centurista esti tare naspa degeaba te zbati sa fii la top nu o sa fii niciodata.degeaba faci bloguri si scrii in numele altora nimeni nu te crede eu biztos nu cred recenziile de pe blogul tau

Ce te face sa crezi ca oamenii nu se intorc la Lara. Dute fai o vizita si ai sa vezi ca poate si tu o sa te mai intorci la ea. Sau daca nu ai bani de o vizita facem cheta. Nu inteleg de unde atata frustrare in tine...Noi care am fost si om mai fii in vizita la Lara trebuie sa scriem de atatea ori recenzii pentru unii ca tine...De ce? Sa ai ce citii?? Sa ai ce comenta??Deja devii enervant pe aici...Nu judeca fara sa fii si tu judecat!!!

• Like 3
Vizitator
Postat

Ungure bulan te simti mai important, mai potent, mai barbat daca jignesti o fata? Mai ales ca nici nu ai fost la ea. Vorba lui Jason4u, chiar ca deja devii enervant.

Vizitator alina2008
Postat

De ce esti rautacios? Nu esti obligat sa mergi,daca nu vrei! Nu exista om perfect! Lasa fata in pace! Comporta-te ca un domn! Fiecare om este frumos in felul lui!

Vizitator Crazy Lara
Postat

Si eu va iubesc :*

• Like 2
Vizitator Crazy Lara
Postat

Dragilor, eu sunt plecata saptamana asta. Revin pe weekend sau cel tarziu saptamana viitoare. Va tzuc :*

Vizitator Crazy Lara
Postat

Am sosit acasă :D

Vă tzuc și vă aștept pe la mine! :*

post-62847-0-71284300-1422281949_thumb.jpg

• Like 5
Vizitator Crazy Lara
Postat

Dragii mei! 

În ultimul timp, am fost cam tăcută și dispărută din peisaj. Dar nu fără motiv! Au trecut mai bine de doi ani, de când sunt în această meserie și în acest timp, am învățat multe. VOI, m-ați ajutat mult. În ultimele luni, am fost mai atentă la unele detalii, la nevoile bărbaților, care mă vizitează și la potențialul, care se ascunde în mine. M-am documentat, am învățat, am experimentat și într-un final, m-am reinventat. Așadar, de acum vă aștept cu o altfel de ofertă și anume terapie sexuală.

Ce înseamnă asta?

Cam greu de spus în cuvinte, cei care mi-au trecut pragul în ultimul timp, au simțit deja diferențele. Aș spune, că înseamnă întâlnirea dintre bărbat și femeie. La nivel energetic. Femeia, poate fi o oază de liniște și de încărcare a bateriilor pentru bărbat.

Ce înseamnă practic o astfel de întâlnire? 

Aceste întâlniri, vor include pentru început o mică socializare, dușul de rigoare, masaj de relaxare și erotic, act/acte sexuale în funcție de nevoile fiecăruia, care va include preludiul, actul propriu zis și postludiul și încă o mică socializare la sfârșit, ca să revenim la ”normal”. Da, la act sexual este esențial să fie prezente toate cele 3 componente, adică este nevoie și de preludiu și de postludiu. Fiecare își are rolul lui! Cam asta este partea vizibilă a întâlnirilor, partea ascunsă, care este la fel de importantă, rămâne secretul meu. Ajunge, ca tu să simți efectele  :girly

Durata și costurile unei astfel de întâlniri

Durata, variază în funcție de nevoile fiecăruia. O întâlnire standard aș zice că durează în jur de 90 de minute. Cadoul meu pentru o astfel de întâlnire va fi de 200 lei.

Cui se adresează această ofertă?

Oferta mea se adresează tuturor bărbaților, care doresc o astfel de întâlnire și dispun de timpul, dispoziția și resursele necesare. Vreau să spun, că o astfel de întâlnire necesită timp, nu se poate ajunge la aceste trăiri în 30 de minute! Ca dispozițe, ar fi benefic pentru amândoi, să fii deschis, să dorești întâlnirea aceasta cu o femeie, să nu mă privești ca pe o prestatoare, care-ți satisface nevoile ci să observi femeia din mine. Și da, partea asta este mai importantă pentru tine, decât pentru mine  ;)  Și să te lași dus de val, să te lași pe mâinile mele. Promit, că vei fi mulțumit  ^_^

Înainte de a mă contacta, nu uita să te uiți la pozele mele! Le găsești si aici pe topic, pe paginile anterioare și pe blogul meu, către care găsești link în semnătura mea. Sunt o femeie plinuță! Dacă nu-ți plac acest tip de femei, te rog, nu forța lucrurile!

Și în final, doresc să vă rog să vă abțineți de la comentarii inutile și răutăcioase! Știu, că pentru unii tot ce am spus mai sus, sună ciudat și sunt conștientă, că acest tip de întâlniri nu e pentru toată lumea. Însă mai știu și că există între voi bărbați nu doar receptivi, dar chiar dornici de astfel de experiențe! Pe ei îi aștept cu mult drag  :wub:

Vă pup și vă doresc o săptămâna minunată!

• Like 14
Postat

Lara , am citit cu atentie anuntul tau si .................interesanta oferta................................. bravo   :clapp  

Vizitator Crazy Lara
Postat

Gigi- nu, de sărbători nu voi fi în SM :(

Ionut, multumesc :*

Băieți, sunteți minunați! Mi-ați întrecut așteptările! Vă tzuuuuccc, apăsat! :*

• Oras:peste tot si nicaieri
  • Oras:peste tot si nicaieri
Postat

Lara mamy ma bucur enorm ca te-ai reinventat si ma bucur sa citesc,ca esti bine te tuca bebelusa ;) aia nebuna pe care o stii

P.s pentru toti care au de spus lucruri urate la adresa Larei TERMINATI CU JIGNIRILE SI PROSTIILE PE CARE LE ABERATI.

:*

• Like 1
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Am fost la Lara de 3 ori.

Ce pot spune?

Daca am fost de 3 ori am fost foarte multumit.

Are un caracter frumos si e fata inteligenta.

Si cel mai mare plus e faptul ca are o catelusa superba care numai ea face toti banii :P

Vizitator Crazy Lara
Postat

Dragos, nu, nu sunt in oras. Dar revin Miercuri. Te tzuc!

Serj, oare cine esti tu.....?

• Oras:Loading...
  • Oras:Loading...
Postat

Am fost la Lara de 3 ori.

Ce pot spune?

Daca am fost de 3 ori am fost foarte multumit.

Are un caracter frumos si e fata inteligenta.

Si cel mai mare plus e faptul ca are o catelusa superba care numai ea face toti banii :P

Bă esti zoofil? Așa ceva...

• Like 4
Vizitator Crazy Lara
Postat

Dragilor, am sosit acasa :*

post-62847-0-90366800-1432974619_thumb.jpg

post-62847-0-71548200-1432974649_thumb.jpg

post-62847-0-73570800-1432974670_thumb.jpg

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...