deejayz Reputație: 415 Postat Martie 8, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Martie 8, 2020 Salut, stiti ceva fetițe pe la Conest? Eu am văzut vreo 2 pupeze pe la scara A dar nu le găsesc nicăieri.ceva recomandări pe aici? ðŸ™ðŸ»ðŸ™ðŸ»
alexandredumas Reputație: 269 Postat Martie 8, 2020 Oras:Paris Oras:Paris Postat Martie 8, 2020 Am fost eu la o blonda bunutza dibace ...dar cuibul e dizolvat deja. Mai am bifata o bruneta in spate la hotel Zimbru dar neverificata. Nr il am dar anuntul nu il gasesc ....0756953168 Salut, stiti ceva fetițe pe la Conest? Eu am văzut vreo 2 pupeze pe la scara A dar nu le găsesc nicăieri.ceva recomandări pe aici?
deejayz Reputație: 415 Postat Martie 8, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Martie 8, 2020 Eu am una la mine pe etaj și nu știu cum dau de ea, o bruneta, tinerica, frumușică, dar are pestan :))
alexandredumas Reputație: 269 Postat Martie 9, 2020 Oras:Paris Oras:Paris Postat Martie 9, 2020 Ia o salopeta si bate la usa....cheshtanul il urmaresti sa nu fie acasa. Sau mai simplu vezi cind iese un "forumist" de la ea si abordeaza-l cu curaj ... Sau ia si tu o geanta galbena de la Gloo si du i o pizza din greseala.... Eu am una la mine pe etaj și nu știu cum dau de ea, o bruneta, tinerica, frumușică, dar are pestan :)) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum