Sari la conținut

Tatiana 0746309167

Bosssu

Postări Recomandate

• Telefon: ionutdanielint24
  • Oras:Braila
  • Telefon: ionutdanielint24
Postat

Uite id meu ionutdanielint24 ;)

Postat

De vineri 11.03 pana duminica 13.03 voi fi disponibila in Braila. 

Actiunea se va desfasura DOAR la hotel Iar prestatia va fi DOAR la ORA

Tariful unei ore este de 200 lei ora. In aceasta ora sunt incluse urmatoarele servicii : oral(p/n) si normal(P),69,masaj relaxare,cunillingus,anillingus,masaj prostata,FK, CIM,COB, uro(a/p).

Programul de lucru ste de la 9 - 18.ultima programare.

NU fac anal,NU fac oral adanc,NU accept persoane cu bile pe penis,NU fac programari prin sms,NU raspund la nr private si NU daud etalii prin sms.

Va astept cu drag sa ne relaxam impreuna cat mai placut.

Nr de tel la care pot fi sunata este 0746309167, nr este trecut si in semnatura mea.

• Oras:braila
Postat

Tu cine pula mea mai esti ma? Pestele cui esti si tot ai impresia ca-ti fac concurenta? Daca citeai dracu bine vedeai ca in braila prestez f f putin,asa ca mai dute dracu si fati o laba daca nu ai ce fute si nu ma mai freca tu la cap. Expirata si bolnava e ma-ta nu eu. Uita-te in pula mea pe paginile din urma ca am analizele puse. Vino cu dovezi ca sunt bolnava si apoi comenteaza ,panarama dracu.

Fai idoato nu vezi ca esti proasta rau...ai prezentat setul de analize in primavara dar esti idioata rau..se vede din analize ca esti bolnava de hepatita B...si prostii ..cati or mai fi ei..vin la tine si ii infectezi si pe ei... lepra

Postat

Fai idoato nu vezi ca esti proasta rau...ai prezentat setul de analize in primavara dar esti idioata rau..se vede din analize ca esti bolnava de hepatita B...si prostii ..cati or mai fi ei..vin la tine si ii infectezi si pe ei... lepra

IDIOTULE aia sunt anticorpii, de aceea e acel rezultat. Sunt vaccinata ptr hepatita B si rezulttul asa va fi timp de 10 ani. Cultiva-te pe net in pula mea si apoi apucate sa scrii. Si din ianuarie , ti-ai adus aminte tocmai acum sa scrii? Bine ca nu ai scris la sfarsitul anului.

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

@silviu777, ai dormit rau azi noapte? De unde scoti tampeniile astea?

Motane vezi ca idiotul asta aduce acuze nefondate.

Vizitator
Postat

Motanu asculta manele si mananca sarmale! :P
Postat

Rectific postarea facuta mai sus. CRETINULE  citeste in pula mea bine ultimul rez postat, cel de care zici tu  hepatita B e negativa, acel rez e inainte de a ma vaccina ptr hepatita B, acum sunt vaccinata.

Postat

Frica-i mare atâta timp cât sunteți expuse la toate bolile transmisibile. Și mai ales pentru noi bărbații care venim în necunoștință de cauză la voi

Postat

Frica-i mare atâta timp cât sunteți expuse la toate bolile transmisibile. Și mai ales pentru noi bărbații care venim în necunoștință de cauză la voi

Atata timp cat eu am analize la zi facute si sunt toate negative, nu cred ca ar trebuie sa existe ingrijorare.

Vizitator
Postat

"Admiratorii" nu te lasa in pace :D

Postat

Oricum nu-și ia clienții de pe site-ul acesta.Ea doar încearcă să-și elimine concurența de pe piață

Postat

Oricum nu-și ia clienții de pe site-ul acesta.Ea doar încearcă să-și elimine concurența de pe piață

Cae piata? Daca urmareai mai atent eu in Braila nu am mai activat de mult

Postat

Atunci de ce te tot bagi peste tot ? Aspiri la vreun post de moderator, ceva ? Ești vreo obsedată ?

Postat

Atunci de ce te tot bagi peste tot ? Aspiri la vreun post de moderator, ceva ? Ești vreo obsedată ?

Ca sa enervez pe unii ca tine  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Mai analfabetule tu ce te bagi in discutie???/ Porcule

Postat

Mai analfabetule tu ce te bagi in discutie???/ Porcule

Iti spun eu de ce se baga in discutie, mai boule, e cadru medical si a vazut analizele puse de mine si poate confirma ca toate sunt negative. Asa ca mai bine treci la culcare si dormi bine ca vad ca esti trezit cu fata la perete.

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Silviulica, ma bag in ce discutie vreau eu. Analfabet poate esti tu ca nu stii sa citesti niste analize. Asa ca ciocul mic si joc de glezne. :D

• Like 10
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Silviulica, ma bag in ce discutie vreau eu. Analfabet poate esti tu ca nu stii sa citesti niste analize. Asa ca ciocul mic si joc de glezne. :D

Iti spun eu de ce se baga in discutie, mai boule, e cadru medical si a vazut analizele puse de mine si poate confirma ca toate sunt negative. Asa ca mai bine treci la culcare si dormi bine ca vad ca esti trezit cu fata la perete.

La aceste exemplare pe cale de disparitie,nu merita sa le aruncati nici macar o flegma!
  • Like 2
Postat

Nu-i exclus ca analizele să fie false ca și ea dealtfel sau poate i le-a făcut chiar el pe blat de o apără așa tare !

Postat

Nu-i exclus ca analizele să fie false ca și ea dealtfel sau poate i le-a făcut chiar el pe blat de o apără așa tare !

Bai handicapatule, cum sa-mi faca el analizele de la o asa distanta , cand eu sunt in estul tarii si el e in oradea? Mai zici de mine ca imi place sa intarat la certuri? Daa tu ce pula mea faci ma? Arunci asa cate o vb si aia debitata din handicapul tau. Ca sa ma acuzi tu pe mine de asa ceva, dovedeste. Pana cand vii cu dovezile clare, tu esti cel aberant nu eu.

• Like 1
  • Minus 2

Postat

Ai dreptate guvidule dar atât mă duce handicapul pe mine să înțeleg.

. PS

. Cred că o să încep să-mi fac și eu mai multe conturi prin mai multe orașe și o să-ți ridic maimuța în slăvi

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...