Sari la conținut

Tatiana 0746309167

Bosssu

Postări Recomandate

• Oras:Braila
Postat

pozici noi ptr braileni :)

Esti din ce in ce mai buna,lady!Parc-ai intinerit de cand nu te-am vazut,e drept ,nici eu nu prea stau pe-acasa... :tittyfuck

Postat

Esti din ce in ce mai buna,lady!Parc-ai intinerit de cand nu te-am vazut,e drept ,nici eu nu prea stau pe-acasa... :tittyfuck

Multam mult. Pozele sunt reale, facute acum o saptamana.  :kiss3

Postat

Multumesc celor care inca imi duc dorul si voi face tot posibilul ca in cel mai scurt timp sa iau locatie in braila. Voi anunta aici cand voi avea locatie, inclusiv servicii si tarife. :kiss3  :kiss3  :kiss3

Postat

Disponibila azi?

Nu sunt disponibila azi. De Duminica o sa fiu disponibila. Azi inca sunt in Buzau.

Voi reveni sambata seara cu actualizari de servicii,tarife si locatie.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

pozici noi ptr braileni :)

stf :doggystyle

• Oras:galati
  • Oras:galati
Postat

Nu am cu cine sa tratez, a vrut garsoniera libera si m-am conformat.Daca imi ajuta Dzeu in max o luna sper sa am locatie,dar deocamdata am alte prioritati acum

o sugi de cand te stii si nu esti in stare sa ti iei 4 pereti sa o sugi linistita..

Postat

o sugi de cand te stii si nu esti in stare sa ti iei 4 pereti sa o sugi linistita..

IGNORE, nu ma cobor la nivelul unor oameni care din lipsa de ocupatie se apuca sa scrie aberatii peste tot.Sor la scris, dar din partea mea IGNORE

Postat

Lasa un nr tel ca sa dau de tine tatiana

Nr de tel e cel din titlu,daca i trebi ptr braila. Ptr buzau nr e in semnatura mea. 

In br ,cu putin noroc,din weemendul viitor voi reveni in br ptr o perioada mai mare. Voi anunta cu o zi inainte cand voi reincepe activitatea in br :)

Postat

Te tot caut de ieri pe toate nr ai casuta vocala

Nu am lucrat de vineri. Azi o sa ajung la Bz si o sa lucrez la Bz,dar mai dupa amiaza spre seara 

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...