Sari la conținut

Tatiana 0746309167

Bosssu

Postări Recomandate

• Telefon: 0707070707
  • Oras:$ U $
  • Telefon: 0707070707
  • Oras:$ U $
Postat

Peroada promotionala a luat sfarsit. Serviciile si tarifele revin la normal.

- 100 lei 30 min - 1 fin - oral si normal

- 150 lei - o ora - 2 fin - oral si normal.

In tarifele de mai sus intra 69, FK, masaj relaxare, CIM, cunnilingus si alte fantezii in limita bunului simt.

NU fac anal, NU fac oral adanc si am rugaminte sa nu ma fortati sa fac asta, NU primesc pers cu bile pe penis.

Va astept cu drag sa ne relaxam impreuna cat mai placut.

Gata? A trecut efectul?😂😂

• Oras:Romania
Postat

nu vezi că nimeni nu te vrea ?

Colegul, eu am mai fost la ea, am fost super multumit de serviciile ei si voi mai merge.

Raportul calitate-pret este unul bun pentru Braila.

Daca nu o cunosti personal si nu ai trecut prin patul ei - cu alte cuvinte nu ai apelat la serviciile ei - este bine sa te abtii in a face comentarii nepotrivite.

• Like 2
Postat

Nu mă mulțumește răspunsul tău Junioare. Nu prea văd recenzii pozitive la această duduie raportat la câte apariții are pe forum. Mai mult, eu o văd ca un fel de băgarea în seamă pe toate topicele tocmai pentru a mai prinde în plasa de pescar câte un fraier, căci altfel nu-l pot numi pe cel ce-i trece pragul.

Și pot să zic că și eu am fost unul dintre fraierii care i-au trecut pragul și mi-a fost rușine să mai dau înapoi după ce i-am văzut mutra !

• Like 1
  • Minus 6
  • Oras:Braila
Postat

Nu mă mulțumește răspunsul tău Junioare. Nu prea văd recenzii pozitive la această duduie raportat la câte apariții are pe forum. Mai mult, eu o văd ca un fel de băgarea în seamă pe toate topicele tocmai pentru a mai prinde în plasa de pescar câte un fraier, căci altfel nu-l pot numi pe cel ce-i trece pragul.

Și pot să zic că și eu am fost unul dintre fraierii care i-au trecut pragul și mi-a fost rușine să mai dau înapoi după ce i-am văzut mutra !

Daca ai fi avut rabdare ai fi citit cele 140 de pagini incepand chiar de la pagina 1 si ai sa vezi ca sunt destule recenzii pozitive de la "n" useri diferiti. Asa ca daca nu sunt genul tau, plimba ursul unde e genul tau si lasa-ma pe mine in pace. Ma repet, au mai incercat multi sa-mi strice imaginea si nu au reusit.De 4 ani in Br ma cunoaste f multa lume si stiu ce atitudine am, stiu ce servicii am si mai ales stiu ca nu sunt un top model si se multumesc asa cum arat.De ceva vreme te vad ca te chinui asiduu sa ma pui in lumina inferioara, dar..... nu te mai chinui ca te chinui degeaba.

PS: daca nu ai vazut recenziile pozitive pana acum iti recomand sa te duci la un oftalmolog sa-ti recomande ochelari de vedere.

Ps1: Daca le-ai vazut dar din rautate asa vrea pula ta sa te tii scai dupa mine, atunci dute la un psiholog, ca ai sigur nevoe de cosiliere

PS2: Daca nu e nici unu din punctele de mai sus, atunci te rog sa imi ingnori topicul si pe mine si dute tata unde esti sau unde ai fost multumit, nimeni nu te tine cu forta pe topicul meu si nmeni nu te obliga sa ma urmarestii.

Am mai scris intr-o postare pe undeva, nu mor caii cand vor cainii. O sa dispar cand o sa vreau eu  si voi ramane activa pana cand or sa se oftice toti dusmanii mei.

Si cu asta am incheiat orice discutie cu tine.

• Like 4
  • Minus 3
  • Oras:braila
  • Oras:braila
Postat

Salut. Puteți sa îmi spune.ți și mei dacă mai lucrează Tatiana și un număr de telefon. Va rog frumos.

Postat

Salut. Puteți sa îmi spune.ți și mei dacă mai lucrează Tatiana și un număr de telefon. Va rog frumos.

Mai lucrează.

Deocamdată nu prestează în Brăila.

• Like 2
Postat

Mulțumesc frumos colegu

momentan nu sunt in Braila. Saptamana care vine voi reveni dar nu stiu inca ziua cand . Voi anunta cu siguranta.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...