Sari la conținut

Tatiana 0746309167

Bosssu

Postări Recomandate

• Oras:braila
Postat

Tatiana numai aZi ai postat de doua ori faptul ca esti disponibilă. Zilele trecute ai postat si de 3 ori pe zi,pentru ce o faci,de plictiseala sau pt clienti?

E plictisitor de acuma nu crezi?

• Minus 2
  • Oras:Braila
Postat

Unde scrie ca nu am drept sa postez pe topicul meu de cate ori doresc eu? Chiar nu inteleg cu ce va deranjeaza pe unii din voi ca scriu de mai multe ori? Nu te pune nimeni sa citesti, ai sus in dreapta "marcheaza ca citit", da clik acolo si nu se mai vede ca e scris pe topicul meu.Si daca tot a trebuit sa raspund....

Inca dispo ibila pana la ora 23 .Va astept cu drag :)

• Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Și ce dacă ?

Tatiana numai aZi ai postat de doua ori faptul ca esti disponibilă. Zilele trecute ai postat si de 3 ori pe zi,pentru ce o faci,de plictiseala sau pt clienti?

E plictisitor de acuma nu crezi?

Băieți, ia cântați voi la altă masă, vă rog.

Postat

Deja incalci limitele bunului simt si mergi spre cealalta extrema,cea a penibilului,numai azi ai postat de 3 ori faptul ca esti disponibilă.

Principiul feminitati si al bunului simt, lipseste de la tine din comportament. A devenit obisnuintă postarea repetitivă a disponibiliatii tale. Sunt convins ca duci lipsa de clienti,altfel nu ai fi avut timp de postari toata ziua buna ziua, află ca prin ceea ce faci tu zilnic si postarile pe care le ai,dar mai ales cu mesajul de mai sus care da dovada clara de nesimtire la adresa clientilor tai, nu voi apela niciodata la serviciile tale.

A fost ultimul meu mesaj nu raspund provocarilor rale, esti mult prea țață pt anii mei de studii incat sa ma cobor asa

• Minus 2
Postat

De 4 ori rectific, de 4 ori ai postat astazi.

Penibil

Si te-as ruga sa nu mai postezi dupa 2 profile ca stim ca esti tot tu si dupa Ionescu

• Minus 2
Postat

Deja incalci limitele bunului simt si mergi spre cealalta extrema,cea a penibilului,numai azi ai postat de 3 ori faptul ca esti disponibilă.

Principiul feminitati si al bunului simt, lipseste de la tine din comportament. A devenit obisnuintă postarea repetitivă a disponibiliatii tale. Sunt convins ca duci lipsa de clienti,altfel nu ai fi avut timp de postari toata ziua buna ziua, află ca prin ceea ce faci tu zilnic si postarile pe care le ai,dar mai ales cu mesajul de mai sus care da dovada clara de nesimtire la adresa clientilor tai, nu voi apela niciodata la serviciile tale.

A fost ultimul meu mesaj nu raspund provocarilor rale, esti mult prea țață pt anii mei de studii incat sa ma cobor asa

Multumesc ptr compliment si chiar te rog f mult sa nu ma vizitezi ca nici mie nu imi face placere de pers care sunt iritate de prezenta mea online. Sanatate multa si spor in toate sa ai.

• Like 1
Postat

Servicii si tarife :

- 100 lei - 30 min - 1 fin - oral si normal

- 150 lei - o ora - 2 fin - oral si normal

NU fac anal, NU fac oral adanc si nu primesc pers cu bile sau silicon pe penis.

Alte servicii incluse in tarifele de mai sus, sunt : 69,CIM,COB,cunillingus, sex intre sani.

Ptr finallizare faciala, anillingus (daca esti ras acolo) si alte fantezii mai deosebite tariful este +50 lei.

• Like 1
Postat

Bagane-am pula in holera matii ca ti-a luat lumea seama cu postarile tale fomisto

Asa tare ti-e foame de tot scrii in continuu ca esti disponibila? Fomisto,ai 60 de ani nu realizezi ca nu te mai vrea nici pulea

Daca mai scrii dupa doua profiluri ionescu si crestescu ma jur ca te vizitez si iti sparg laptopul /calculatorul rasa matii de sidoasa

• Minus 2
Postat

Servicii si tarife :

Alte servicii incluse in tarifele de mai sus, sunt : 69,CIM,COB,cunillingus, sex intre sani.

Ptr finallizare faciala, anillingus (daca esti ras acolo) si alte fantezii mai deosebite tariful este +50 lei.

• Like 1
Postat

Si Cristescu

Bagane-am pula in holera matii ca ti-a luat lumea seama cu postarile tale fomisto

Asa tare ti-e foame de tot scrii in continuu ca esti disponibila? Fomisto,ai 60 de ani nu realizezi ca nu te mai vrea nici pulea

Daca mai scrii dupa doua profiluri ionescu si crestescu ma jur ca te vizitez si iti sparg laptopul /calculatorul rasa matii de sidoasa

Voi sunteți siamezi...că în prostie nu vă întrece nimeni :laugh2

• Oras:Aici și acolo
  • Oras:Aici și acolo
Postat

De 4 ori rectific, de 4 ori ai postat astazi.

Penibil

Si te-as ruga sa nu mai postezi dupa 2 profile ca stim ca esti tot tu si dupa Ionescu

Ce -ai pățit, maică?

Ești în călduri?

Postat

Disponibila :)

Servicii si tarife :

• Like 2

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...