Sari la conținut

Tatiana 0746309167

Bosssu

Postări Recomandate

Postat

Va certati si nu inteleg de ce. Eu am fost din nou ieri la Tatiana,la care ma duc cu placere,m-am simtit foarte bine si voi merge de cate ori am ocazia.Nu fac recenzie pentru ca am facut de fiecare data si cred ca nu mai e necesar. Este profesionista si chiar daca nu este top model,la varsta ei arata foarte bine si pune suflet in ceeace face.

• Like 3
  • Oras:Buzau
  • Oras:Buzau
Postat

Tatiana ma rugat sa va anunt actualizarile de tarife si servicii.Voi da copy/paste la ce a postat ea in alte parti.

Incepand de maine pana in ajunul Craciunului 24.12, serviciile si tarifele mele sunt urmatoarele:

- 70 lei - 1 fin - max 20 min - oral si normal

- 150 lei - 2 fin - max 45 min - oral si normal.

In tariele de mai sus intra doar 69, cunnilingus si FK. Finalizarea fiind doar in balonas.

NU fac anal, oral adanc si finalizare orala.NU primesc persoane cu bile pe penis.

• Like 2
  • Oras:Braila
Postat

Am zis ca nu ma voi mai reintoarce, dar ptr ca vad ca nu e bine nici asa daca sunt ajutata de colega mea, am hotarat sa revin. 

Reactualizez tarifele si serviciile mele.

- 100 lei - 30 min - 1 fin - oral si normal

- 150 lei - o ora - 2 fin - oral si normal.

Oralul este protejat sau neprotejat la alegere, normalul este doar protejat. Finalizarea poate fi orala, corporala sau in balonas.

NU fac anal, NU fac oral adanc, NU fac dominari de nici un fel si NU primesc persoane cu bile sau silicon pe penis.

In tarifele de mai sus intra si 69, FK, cunnilingus si alte fantezii in limita bunului simt.

Programul meu este de luni pana duminica de la 9,30 pana la ora 23.

Va astept cu drag sa ne relaxam impreuna cat mai placut.

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Reactualizez tarifele si serviciile mele.

- 100 lei - 30 min - 1 fin - oral si normal

- 150 lei - o ora - 2 fin - oral si normal.

Oralul este protejat sau neprotejat la alegere, normalul este doar protejat. Finalizarea poate fi orala, corporala sau in balonas.

NU fac anal, NU fac oral adanc, NU fac dominari de nici un fel si NU primesc persoane cu bile sau silicon pe penis.

In tarifele de mai sus intra si 69, FK, cunnilingus si alte fantezii in limita bunului simt.

Programul meu este de luni pana duminica de la 9,30 pana la ora 23.

Va astept cu drag sa ne relaxam impreuna cat mai placut.

• Minus 1
Postat

E bine ca te-ai reintors pe forum si ar fi foarte bine daca ai ignora comentariile dusmanoase. Cei care vin la tine stiu ce fel esti. Eu voi veni la tine cu mare placere.

Postat

E bine ca te-ai reintors pe forum si ar fi foarte bine daca ai ignora comentariile dusmanoase. Cei care vin la tine stiu ce fel esti. Eu voi veni la tine cu mare placere.

Cu siguranta asa voi face. U o sa-mi mai consum energia si nervii ptr 2 pers care nu au ce face. Te pupic dulce si te astept incontinuare cu drag.  :kiss3

• Minus 1
Postat

N-ai rezistat si ti-ai facut alt profil a? E mai corect asa decat sa scrii dupa altele. Acuma sper sa nu ne obosesti de 3 ori pe zi postand ca esti disponibila

Spor la treaba si Sarbatori fericite

• Minus 2
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Mcfuck, mai umbli cu penisul în batistă?

Dar ce a pățit ?

Ori l-a mușcat de pulă pufoșenia aia albă a Tatianei :slap2

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Disponibila azi 9 - 23.

Iar ai aparut stresule ??Mai lasa ne dreaq in pace cum intram pe braila iti vedem tie topicul si lu doamna x...lasa-neeeeee,lasaneeeeeeee

• Minus 2

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...