Sari la conținut

Tatiana 0746309167

Bosssu

Postări Recomandate

• Oras:Braila
Postat

Disponibila  :)

Servicii si tarife :

- 100 lei - 30 min - 1 fin - oral si normal

- 150 lei - o ora - 2 fin - oral si normal

NU fac anal, NU fac oral adanc si nu primesc pers cu bile sau silicon pe penis.

Alte servicii incluse in tarifele de mai sus, sunt : 69,CIM,COB,cunillingus, sex intre sani.

Ptr finallizare faciala, anillingus (daca esti ras acolo) si alte fantezii mai deosebite tariful este +50 lei.

• Like 1
Postat

Ti-ai dat si la 8.30 si la ora 14 gata fa laturo ca nu te mai vrea nimeni esti ruginita toată. Ai futut lumea cu disponibilitatea ta,asa foame iti este sidoaso?

• Minus 2
Postat

Batete-ar focu canceroasa dreaq de 80 de ani ti-e foame de la ora 8 de pula fa sidoaso?

• Minus 2
Postat

Batete-ar focu canceroasa dreaq de 80 de ani ti-e foame de la ora 8 de pula fa sidoaso?

Hai sictir mincinosule. Vezi ca pun iar rezultatul de la analize si iti inchid gura.Numai de minciuni esti bun

Postat

O tampita bolnava da-o in sloboz de hoasca batrana

Tot ea da rating negativ dupa alte profile cordaciunea asta batrana care de la 8 dimineata vrea pula pana seara la 11,cat de fomista sa fii sa te cordesti de la 8 la 23 ? Foamea in glanda

Eu am curaj sa ma jur sidoaso ca nu sunt clona cu balaurul6 dar tu ai curaj sa juri ca nu nicio treaba cu Cristescu si cu celalalt profil? sa nu mai faci un ban daca minti herpesisto care ai herpes in gură!

Mulțumesc de punctele minus, ție și clonelor tale !

• Minus 2
Postat

Sidos si bolnav esti tu cretinule,mai ales ca ti-ai pus pula bolnava pe topicul meu, acuzandu-ma degeaba. Ia in pula mea analize negative.

post-151608-0-82061500-1516357612_thumb.jpg

post-151608-0-06088500-1516357617_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Tatiano care iti dai singura rating pozitiv la postari,tot pozitiva esti si la analize

Ai aceleasi analize de 5 ani si le postezi repetitiv.

Fa—ti si in gat analize,in gura nu numai la sange ca nu te-am cordit gol,dar de la muie m-ai inbolnavit cu Herpes mi-a spus doctorul. Minte doctorul ,nu cred,eu cred ca tu esti mincinoasa😡

Repet.fa-ti si in gura analize nu doar in sange

Ti-am spus ca am simtit caldura in gura altfel decat la alte femei,si muie uscata asa nu umeda semne ca esti bolnava

Poti sa-mi dai 10000 de ratinguri negative ,fac 50 profiluri si postez poza cu pula bolnava dupa toate ,pana te retragi din activitate sidoaso

• Minus 2
Postat

Tatiano care iti dai singura rating pozitiv la postari,tot pozitiva esti si la analize

Ai aceleasi analize de 5 ani si le postezi repetitiv.

Fa—ti si in gat analize,in gura nu numai la sange ca nu te-am cordit gol,dar de la muie m-ai inbolnavit cu Herpes mi-a spus doctorul. Minte doctorul ,nu cred,eu cred ca tu esti mincinoasa

Repet.fa-ti si in gura analize nu doar in sange

Ti-am spus ca am simtit caldura in gura altfel decat la alte femei,si muie uscata asa nu umeda semne ca esti bolnava

Poti sa-mi dai 10000 de ratinguri negative ,fac 50 profiluri si postez poza cu pula bolnava dupa toate ,pana te retragi din activitate sidoaso

Spunei lu aia care te-a imbolnavit sa se trateze nu mie ca vad ca esti singurul de aici care ma acuzi. Cam bate la ochi nu crezi? Din cati useri de aici vin la mine periodic nici unu nu s-a plans si te-ai gasit tocmai tu sa te plangi, ptr ca am avut tupeul sa-ti spun ca nu vrreau sa te mai primesc.Si cu asta am incheiat cu tine.

• Like 1

Postat

A fost fraier de a venit la tine! Cu ce l-ai păcălit să te viziteze ?

Apropo .... arată și chitanța la analizele acelea ca să te credem.

• Minus 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...