marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 19, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 19, 2018 Mai vine dracu la tine...Pe mine chiar m-ați făcut curios.Postând vrute și nevrute.
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Ianuarie 19, 2018 Oras:Braila Oras:Braila Postat Ianuarie 19, 2018 Disponibla pana la ora 23.Va astept cu drag :)
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Ianuarie 19, 2018 Oras:Braila Oras:Braila Postat Ianuarie 19, 2018 Inca disponibila :)
maddog20014 Reputație: -289 Postat Ianuarie 20, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 20, 2018 Tatiana, vin și eu la tine? Filmam partida, cu data, ora si ziarul local alături.... ne futem, las sa treacă cateva luni si pun si eu analizele..... Sau mai este o posibilitate.... Ramane ea gravida, pune analizele si pozele de la ecograf... Singura boala a ei este sexul.... Terminati cu prostiile, banuiti ceva, va futeti cu prezervativ... nu?
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Ianuarie 20, 2018 Oras:Braila Oras:Braila Postat Ianuarie 20, 2018 Tatiana, vin și eu la tine? Filmam partida, cu data, ora si ziarul local alături.... ne futem, las sa treacă cateva luni si pun si eu analizele..... Sau mai este o posibilitate.... Ramane ea gravida, pune analizele si pozele de la ecograf... Singura boala a ei este sexul.... Terminati cu prostiile, banuiti ceva, va futeti cu prezervativ... nu?asta ar mai lipsi ca in rest le-am acut pe toate. La faza cu gravidia cam iese din discutie ca eu nu mai pot face copii :)
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Ianuarie 20, 2018 Oras:Braila Oras:Braila Postat Ianuarie 20, 2018 Disponibila azi 9 - 23. Va astept cu drag :) 1
mcfuck Reputație: -147 Postat Ianuarie 20, 2018 Oras:Braila Oras:Braila Postat Ianuarie 20, 2018 Ma sa moara familia mea daca mint esti nebun. Am nevasta si copii acasa si nu fac rau nimanui,nu urmaresc sa-i fuga clientii sa ii iau painea de la gura. Ar fi putut sa intrebe frumos si ea “ce s-a intamplat dle” dar ea a sarit de cur in sus ca nu e adevarat si arunca vina pe alta fata ca m-ar fi imbolnavit aia.M-am jurat pe copii mei ca la 2-3 zile nu mai retin dupa ce am fost la ea,mi-a iesit bube pe pulă. Am simtit din timp ce ma sugea ceva anormal,era gura uscata asa si calda altfel decat la alte feteDar dak dadeam sotiei boala? Si vine coarda asta hoit batran si latra la pula ca are analize la sange ,pai faaaa hoitule batran,ligheanule,ia-ti analize inngura in mortii tai de balamuta nu in sa ge,in guraaaa ai boli in pozda matii de coarda ieftinaSe fute de o viata,credeti ca e vreo coarda care sa nu fie bolnava odata in viata ei?Prin prisma meseriei,risti sa te imbolnavesti bedava dreaqFace si regii dealea ieftine ca nu e adevarat,ca incer sa-i patez imaginea,da cine pizda matii esti ma Madona cine te vezi.Esti o coarda ieftina,un hoit batran ce sugi puli de la 8 dimineata pana la 11 noapte si dai ratinguri negative dupa alte profileBagati-ai pula in coarda matii,daca mai latrii si te tot victimizezi vin si iti dau foc la maghernita aia de casa bagamiasi pula in mata care te-a nascut latura dreaq. Lasă capu’njoa cand vobesti cu mine ca tu esti doar o coarda ieftina,valoarea ta e 100 lei fa laturo.Asta se fute pana la 80 de ani fomista astastai cuminte in banca ta si nu mai ne plictisi zilnic cu postari ca esti disponibila, stim ca esti disponibila ca nu te mai fite nimeni,se si lauda coarda ca are clienti care o viziteaza regulat,minte latura,altfel nu mai posta zilnic de foame ca e disponibilă hoitul dreaqMi-ai dat Herpes genital fin gura muisto nu minte doctorul ci tu coardo proastaCiocul mic ca vin si te bat pana nu te mai misti muraturo ieftinaTatiana, vin și eu la tine? Filmam partida, cu data, ora si ziarul local alături.... ne futem, las sa treacă cateva luni si pun si eu analizele..... Sau mai este o posibilitate.... Ramane ea gravida, pune analizele si pozele de la ecograf... Singura boala a ei este sexul.... Terminati cu prostiile, banuiti ceva, va futeti cu prezervativ... nu? 1 2
mcfuck Reputație: -147 Postat Ianuarie 20, 2018 Oras:Braila Oras:Braila Postat Ianuarie 20, 2018 Fa laturo,daca nu stai cuminte sa moara familia mea daca nu vin si iti dau foc ma jur pe copii mei!!!Iti dau foc si la maghernita si la Zafira coardo penala ieftina care estiVina mea e una singura,: ca te-am vizitat in mortii tai de latura ce esti!!!Faci si harfe de vedeta ca iti stric imaginea? Da cine mortii tai esti fa vreo vedeta? Valorea ta e de 25€ euro fa laturo,statutul tau e de coarda/curva/prostituata ,nu esti vreo doamna in mortii tai!Fa-ti analize in gura sa nu imbolnavesti si pe altii sidoasoRiscam sa divortez de femeie sa imi vizitez copii in loc sa stau cu ei in casa daca as fi imbolnavit femeiaNoroc ca am simtit ceva in neregula si nu m-am culcat cu ea dupa ce am fost la tine in ghetoul ala de casa bagati-ai pula in soadoasa matiiPana la cat te cordesti fa pana la 80’de ani,nu vezi ca nu te mai vrea nimeni muisto? 1 2
mcfuck Reputație: -147 Postat Ianuarie 20, 2018 Oras:Braila Oras:Braila Postat Ianuarie 20, 2018 Stai dreaq cuminte si nu ne mai plictisi zilnic ca stim ca postezinde foame si lipsa de clienti.Sunt fete tinere manechine frumlase, tu esti un hoit batran si infect si bolnava pe deasupraRetrage-te cauta-ti de munca si lasa meseria asta pt fete tinere nu hoituri ca tine 1 2
mcfuck Reputație: -147 Postat Ianuarie 20, 2018 Oras:Braila Oras:Braila Postat Ianuarie 20, 2018 Marian cristescu sauntatiama cine oi finao iau pe mata si tot neamul tau cel adormit in pulă.Ma doare in pula pt reputatia negativa imi fac 1000 de profiluri si tot va dau la muie zilnic.Sa moara copii tai pt fiecare minus datSi apropo tatiano,ne intalnim curand si iti mut gura invers sidoaso 1 2
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Ianuarie 20, 2018 Oras:Braila Oras:Braila Postat Ianuarie 20, 2018 Doar atata poti sa ameninti? Nu vezi cat de mincinos poti sa fii panarama iefttina ce esti.Cand ai pus poza ai zis caa te-ai imbolnavit cu o seara inainte si acum vii cu amenintarri ca vei ca nu te crede nimeni si minti ca un nerusinat si spui acum ca tia aparut la 2-3 zile.Dute mai in pula mea de handicapat. odinar ca acum ca sa pici si tu in picioare ca te-am contracarrat cu analizele nu stii altceva decat sa ameninti.Daca ai sange in pula vino ma fata in fata cu mine si sa vedem care pe care dovedezte.Crezi ca mie frica de amenintarile tale? Ma trimiti sami fac analize in gura? Bai handicapatule herpesul de orice natura e se vede la analiza de HPV si ti-am pus rezulttatul ca e negativ, ce cristosu matii de panarama imputit mai vrei? Se vede cat de coerent esti ca nu esti capabiol sa scrii toate ideile intr-o postare 1
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Ianuarie 20, 2018 Oras:Braila Oras:Braila Postat Ianuarie 20, 2018 Disponibila pana la ora 23.Va astept cu drag :) 1
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Ianuarie 20, 2018 Oras:Braila Oras:Braila Postat Ianuarie 20, 2018 Si analiza ptr orice tip de herpes ptr asa zisa acuzatie a nenorocitului 1
mcfuck Reputație: -147 Postat Ianuarie 20, 2018 Oras:Braila Oras:Braila Postat Ianuarie 20, 2018 Te dreaq se bedava ieftinaCand am scris fa ca m-am imbolnavit cu o seara innainte???Am zis clar ca dupa ce te-am vizitat ,la 1 zi sau 2 mi-au aparut bubele la pulaAm intrebat la control doctorul cum la altii aparre dupa 5 zile si mie dupa 2 zilePentru ca am alt sistem imunitar,mai slab,dar nu e o regula cu 5 zile,poate aparea din prima zi pana la 5 zileAsadar de la tine am luat herpesDiseara iti dau foc 2
juniormorais Reputație: 94625 Postat Ianuarie 20, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 20, 2018 Mai vine dracu la tine...Eu ma duc.Poate vi si tu.Cu nevasta-ta de manuta :laugh2 1
balaurul6 Reputație: -474 Postat Ianuarie 20, 2018 Postat Ianuarie 20, 2018 Stai liniștit că o faci eroină în stilul acesta. Nu se merită nici să mai deschidem topicul ei . Bine că nu mi-am facut cont si pe alte site-uri , că sigur dădeam de cadavrul ăsta mergător pe acolo! PS. Nu mai comentați pe topicul ei. Lăsați-o să vorbească(scrie) singură, căci și așa nu o bagă nimeni în seamă 2
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Ianuarie 20, 2018 Oras:Braila Oras:Braila Postat Ianuarie 20, 2018 Sa va povestesc experienta mea? Sa moara masa care s-o mai duce la Tatiana pulii. Am fost ieri la ea,oral fara prezervativ,fratilor am simtit pe loc ceva in neregula ca si cum avea gura uscata,oral uscat asa nu umed,am vazut pula rosie dar am zis ca e de la lumină,ajuns acasa m-am spalat ca omu,azi dimineata m-am trezit cu un frumos Herpes! Sa moara mama daca mai calc la ea vreodataVa arat poze care vretiUite bai handicapatule postare facuta de tine pe 15 noiembrie.Ai uitat minciuna? Doar atata poti? cu datul foc? Ti-am mai scris intr-o postare anterioara dar vad ca te faci ca ploua.DACA AI SANGE IN PULA VINO SA STAM DE VB FATA IN FATA..Cu toate ca si la postareea asta ai a raspunzi ce vrei tu ca sa pici tot tu in picioare.Si mai am o cuiozitate DE CE DIN TOTI USERII DE AICI CARE M-AU VIZITAT NU M-A ACUZAT NIMENI CA SA IMBOLNAITT DE LA MINE SI TOCMAI TU TE-AI GASIT SA ACUZI? MAI ALES CA AU SI INTRAT USERI SI AU CONFIRMAT CA AU FOST, VIN SI VOR VENI INCONTINUARE SI CA NU AU NIMIC? Nu ma lua cu sitemul imunitar ca nu tin vrajeli de genul asta.Iar daca ti s-a facut de puscarie vino si da-mi foc si la casa si la masina si la tot. Am facut report la amenintarile tale, iar daca motanu nu ia masuri voi depune plangere penala impotriva ta cu dovezile de aici ca mai amenintat si atunci sa vedem in ce ape te vei scalda.Daca tu crezi ca mie teama de tine, te inseli amarnic.Daca ai avea sange in pula ai veni sa stai de vb cu mine fata in fata sa clarificam situatia fata.Dar concluzia mea e ca ai fetite aici la produs si cum eu tot fac actualizari te-ai gandit tu asa in imbecilitatea ta acuzandu-ma de boli asa vor produce mai mult fetitele tale Si cu asta am incheiat orice conversatie cu tine, n-ai dect sa scrii vrute si nevrute ca oricum lumea nu te crede, atata timp cat eu voi reposta analizele negative pana o sa te linistesti si ai sa intelegi ca nu ai ce sa-mi faci.si nici la tacere nu ai cum sa ma reduci. 1
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Ianuarie 20, 2018 Oras:Braila Oras:Braila Postat Ianuarie 20, 2018 analize Disponibila pana la ora 23. Va astept cu drag :) 1
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Ianuarie 20, 2018 Oras:Braila Oras:Braila Postat Ianuarie 20, 2018 Va certati si nu inteleg de ce. Eu am fost din nou ieri la Tatiana,la care ma duc cu placere,m-am simtit foarte bine si voi merge de cate ori am ocazia.Nu fac recenzie pentru ca am facut de fiecare data si cred ca nu mai e necesar. Este profesionista si chiar daca nu este top model,la varsta ei arata foarte bine si pune suflet in ceeace face.Oameni care au fost la min e dupa ce am fost acuzata de domnu handicapat 1
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Ianuarie 20, 2018 Oras:Braila Oras:Braila Postat Ianuarie 20, 2018 Salutare!Și bine v-am regăsit.Zilele trecute am revenit la Tatiana.M-am programat telefonic și la ora convenită am fost la locația ei, o casă dintr-un cartier brăilean.Nu o mai văzusem de ceva vreme și mi-a apărut oarecum schimbată…a se vedea pozele din pagina precedent care corespund realității.După o scurtă conversație am mers la igienizare – condiții bune la baie, apă caldă, căldură, prospop curat și gel de duș.Am revenit în camera de lucru, acolo unde Tatiana a început un oral neprotejat – bun – după care a montat balonașul și am trecut la un normal protejat, cu schimbare de poziții.Atitudinea gazdei a fost foarte bună și eu am fost mulțumit.Am plătit cei 100 lei cuveniți pentru cele aproape 30 de minute ale vizitei, m-am igienizat, îmbrăcat și plecat.Voi reveni !Alta recenzie dupa acuzarile aduse. Binenteles ca suntem sattui sa citim ca sunt acuzata ca si aceste 2 conturi sunt ale mele si imi fac recenzii singura,dar sa trecem peste asta, acesti domni nu acuza boli in urma vizitei lor la mine. Deci.... concluzia am spus-o mai sus si nu imi voi schimba parerea.Si cu asta am incheiat orice disputa si voi raspunde doar daca dunt intrebata de servicii si orice legat de munca mea. 1
laura ionescu Reputație: 26272 Postat Ianuarie 20, 2018 Oras:Aici și acolo Oras:Aici și acolo Postat Ianuarie 20, 2018 Diseara iti dau focMai bine iti dai tu foc. Scapă lumea de un idiot bolnav.
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 20, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 20, 2018 Oare mcfuck o fi chiar balaurul 6 ...sau invers ?
balaurul6 Reputație: -474 Postat Ianuarie 21, 2018 Postat Ianuarie 21, 2018 Oare știi s-o sugi fără s-o uzi ? 2
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Ianuarie 21, 2018 Oras:Braila Oras:Braila Postat Ianuarie 21, 2018 Disponibila pana la ora 23. Va astept cu drag Servicii si tarife : - 100 lei - 30 min - 1 fin - oral si normal- 150 lei - o ora - 2 fin - oral si normal NU fac anal, NU fac oral adanc si nu primesc pers cu bile sau silicon pe penis. Alte servicii incluse in tarifele de mai sus, sunt : 69,CIM,COB,cunillingus, sex intre sani. Ptr finallizare faciala, anillingus (daca esti ras acolo) si alte fantezii mai deosebite tariful este +50 lei. 1
Postări Recomandate