Sari la conținut

Tatiana 0746309167

Bosssu

Postări Recomandate

• Oras:Braila
Postat

Sambata, duminica si luni fiind sarbatori mari nu voi lucra si voi avea telefonul inchis. Multumesc ptr intelegere

Postat

De marti pana sambata voi fi disponibila intre orele 9-18,30. Duminica nu mai lucrez. Va pup si va astept cu drag sa ne relaxam cat mai placut impreuna

Postat

E vreo problema ptr tine daca de sarbatorile religioase si duminicile nu lucrez? Si asa ai spus mai demult pe undeva ca nu sunt genul tau femeile mature. Atunci nu vad rostul afirmatiilor tale. Sa fie doar bagare in seama de dragul de a face nr de postari?

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Scuze Tatiana, am crezut ca nu te supara afirmatia, am zis la general, chiar si pt mine, fara actiune. Scuzele de rigoare.

Postat

Adrian , daca am fost dura in exprimare imi cer si eu scuze, dar am reactionat asa in urma nenumaratelor hartuiri din partea unui user si primul gand a fost ca ma vei hartui si tu. Am reactionat ca un scut. Din nou imi cer scuze ptr reactie.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Halal reactie ai mai avut ! Sa stii Tatiano ca nu ma ascund in spatele altor nume cum faci tu marindu-mi reputatia.Eu nu ma fut ca sa-mi crească clientela dar încerc sa arat barbatilor cine esti tu de fapt.

Postat

Va astept cu drag la o "portie" de relaxare. Cu siguranta nu vei regreta timpul petrecut alaturi de mine. Va reamintesc servicie si tarifele mele:

- 100 lei - 30 min - 1 fin - O(p/n) si N(P)

- 150 lei - o ora - 2 fin - O(p/n) si N(P)

Alte servicii oferite in tarifele de mai sus sunt: masaj relaxare, CIM, COB, masaj prostata, uro(activ/pasiv) si slte mici fantezii in limita bunului simt.

NU fac anal , NU rasp la nr private si NU fac programari prin sms.

Va astept sa petrevem clipe frumoase impreuna

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

După câteva luni de absență, am revenit la Tatiana pentru o ”reatestare” a serviciilor...nu de alta dar, în ultima perioadă, gazda mea a fost greu de găsit în zilele lucrătoare ale săptămînii din cauză că a prestat mai mult prin județele învecinate, cu mare succes, susține ea...

Norocul meu a fost că zilele astea avea ceva treabă  prin Brăila, altfel...

Vorbim la telefon și stabilim să ne întâlnim la o oră convenabilă pentru ambele părți...ajung la locația accesibilă din zona Dorobanților, urc, bat la ușă și îmi deschide ușa o doamnă matură bine de tot...”Wow”, zic...”Tu ești?”...Îmi confirmă...Păi dacă mă întîlneam pe stradă nu o recunoșteam, vopsită, cu o ținută sexy și provocatoare, și un pic de burtică ce îi scoate la înaintare sânii mijlocii de mărime...în fine, într-o stare excelentă și cu un fizic mult mai prezentabil ca altă dată...cred că lunile de vară îi fac bine.

În fine, trecem peste partea de acomodare, că ”dorința” mea era prea mare...la propriu și la figurat...mă igienizez și trecem la treabă...un oral neprotejat de bună calitate, urmat de un normal protejat, în mai multe poziții, cu ”căprița” la mare cinste și cu o finalizare mulțumitoare pentru ambele părți ”combatante”, în poziția ”misionarului”.

Plătit 100 lei o finalizare, igienizat și plecat...cu promisiunea că voi reveni, cât de curând...

Note:

Locație 9 : ajungi ușor la ea, există locuri de parcare, apartamentul cu o cameră arată destul de bine și are tot ce îi trebuie, apă caldă, prospop curat și deodorante la baie.

Aspect: 8,5

Fiecare cu gusturile lui...îmi place cum arată la chip la cei 40 și ceva ani ai ei, cum se prezintă la corp, cu sânii mijlocii...cu acea burtică mică și sexy.

Igienă: 9,5

Nici-o observație. De obicei se igieniza după mine. De data aceasta am rugat-o să mă aștepe ”pregătită”.

Atitudine: 9,5

GFE 9,5, FK

Extrem de prietenoasă. Având în vedere faptul că ne știam, că o mai vizitasem anterior de cîteva ori, toate aceste aspecte au contat foarte mult în crearea unei atmosfere intime și plăcute.

Prestație

Oral neprotejat: 9 – bun spre foarte bun, ca de obicei.

Normal protejat 9 – stă și o face în pozițiile pe care le vrei, se implică, dă contre și geme ușor, când este cazul.

Tarif – 100 lei o finalizare oral neprotejat / normal protejat. Durată – mai mult de o jumătate de oră, cu vorbele de după.

De revenit, cu siguranță...

• Like 15
  • Minus 2
Vizitator gingo
Reputație: 0
Postat

O sa ai o colega.... :D pam - pam :P

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...