Sari la conținut

Tatiana 0746309167

Bosssu

Postări Recomandate

• Oras:Wasluy
Postat

Eu zic sa se ia de mana cu migrantii aia la portile Ungariei ca se cam aseamana

nu jigni bietii oameni

• Oras:Braila
Postat

Crede-ma ca promit solemn,in momentul in care o sa ma las definitiv de meseria asta voi face public cu nume cuiburile si protejatii lor :)

Postat

Crede-ma ca promit solemn,in momentul in care o sa ma las definitiv de meseria asta voi face public cu nume cuiburile si protejatii lor :)

asta-i epitafu tau

Postat

nu mai balacaresc nicaieri, ma opresc aici ca e mai bine, cand o sa am ceva concret de spus o voi face odata si bine, pana atunci.... spor la scris

Postat

Vezi ca nu stii nimic !? Daca eram peste pana acum zburai din zona Moldova sau Muntenia

Crede-ma ca au incercat si altii sa ma zboare dar.... nu au avut nici un spor, asa ca.... o sa activez unde vreau si atata timp cat vreau fara sa imi fie teama ca ma va zbura cineva. In marea majoritate arma lor acum e denigrarea asa cum o faci tu, ca in rest n-au mare putere. Ca sa scape cineva de mine trebuie doar sa-mi ia viata si nu cred ca isi risca cineva libertatea doar ca sa ma elimine asa cum spui tu.

Postat

Înseamnă ca esti turnatoare stiu eu unde.Probabil ca ai si camere ascunse si monitorizate prin casa, nu-i asa ?

Postat

Am de toate ptr toata lumea,vrei si tu? Nu sunt adepta la ce ai spus tu si nici nu sunt turnatoarea nimanui,pur si simplu conteaza f mult cum abordezi situatiile. Totul tine de modul de comunicare

Postat

De ce sami schimb nikul? O sa raman fara nik in momentul in care voi renunta definitiv la meseria aata, pana atunci voi ramane tatiana cu bune si cu rele

• Oras:Pyongyang
  • Oras:Pyongyang
Postat

De ce sami schimb nikul? O sa raman fara nik in momentul in care voi renunta definitiv la meseria aata, pana atunci voi ramane tatiana cu bune si cu rele

meseria ta e proxenetismul, de futut nu te mai fute nimeni nici daca-l platesti

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...