Sari la conținut

Tatiana 0746309167

Bosssu

Postări Recomandate

Postat

Mai fato bag de seama ca si administratorii site asta sunt satui de tine.Poti sa ne spui de ce ai fost banata pe forum cu celalalt cont?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Tu fara acest forum esti moarta de foame si de plictiseala,nu te mai jura ca numai raspunzi pe acest forum,ai mai zis ca numai calci in Focsani in viata ta si ai venit de 2 ori de atunci.Ultima oara ai plecat cu coada intre fesele alea lasate ca nu te-a sunat nici dracu.Baietii din Focsani s-au desteptat ma Sultano.

Nu toti baietii :) eu am vrut sa merg la ea dar de fiecare data cand a fost,nu am reusit,oricum statea putin in Focsani de fiecare data,dar poate o voi prinde pe viitor.Nu stiu ce probleme ai cu ea dar nu-i baga pe toti in aceeasi oala.

Postat

Nu toti baietii :) eu am vrut sa merg la ea dar de fiecare data cand a fost,nu am reusit,oricum statea putin in Focsani de fiecare data,dar poate o voi prinde pe viitor.Nu stiu ce probleme ai cu ea dar nu-i baga pe toti in aceeasi oala.

Eu cu ea ni am nici o problema,am vazuto o data in viata mea,am vrut sa merg a doua oara la ea si apoi au inceput amenintarile ca imi pune nr de telefon pe forum asa ca ai grija.Sa fie tacamul complet se transforma si in avocatul altei zdrente Amely29.
Vizitator
Postat

Nu sunt pe nici o lista fiindca nu am reusit sa o vizitez :)

Vizitator
Postat

Gusturile difera,poate am ratat ceva :)

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Nu te mai chinuin mai sa ma denigrezi ca nu vezica nu ai nici o sansa

Te denigrezi tu singura si cel mai grav este ca nu iti dai seama Nigar Calfa.
Postat

cine ma-ta? educ-odaca e asa inculta si se denigreaza singura

Invata sa scrii cat de cat romaneste,nu prea ai trecut pe la scoala.
  • Oras:Braila
Postat

Cine ? ma-ta n-a facut scoala? Du-o sa invete. Nu vezi ma handicapatule ca debordezi de atata frustare si nu te baga nimeni in seama si te certi singur? Mars si canta la alta masa ca nu am marunt

Postat

Cine ? ma-ta n-a facut scoala? Du-o sa invete. Nu vezi ma handicapatule ca debordezi de atata frustare si nu te baga nimeni in seama si te certi singur? Mars si canta la alta masa ca nu am marunt

Daca tu esti nimeni ,da ma cert singur.
Postat

Acum te-ai desteptat taranule? De-abea acum ai observat ca de 2 pagini incoace ma leg de ma-ta? Pfffff. Hai cu IGNORE si vb singur ca oricum nimeni nu-ti da atentie

Postat

Acum te-ai desteptat taranule? De-abea acum ai observat ca de 2 pagini incoace ma leg de ma-ta? Pfffff. Hai cu IGNORE si vb singur ca oricum nimeni nu-ti da atentie

Te-am lasat in prostia ta fa borato,m-ai dute in pula mea la munca ca de 3 ore stai numai pe forum.Se vede ce coada e la curul ala lasat in jos de cati km de pula au trecut prin el.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...