vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 29, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Noiembrie 29, 2015 dute dincolo cae mai bi-neacolo promite ca da pizda gratis poate prinde vrun fraier 1
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Noiembrie 29, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Postat Noiembrie 29, 2015 Multumesc ptr jigniri,ca aici vad ca unu e ciuma si unu muma. Multumesc tuturor ptr jignirile aduse,dunteti cei mai domni dintre toti domnii. 2 2
leinaducs Reputație: 471 Postat Noiembrie 29, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Postat Noiembrie 29, 2015 Din pacate, asa cum au observat si altii, nivelul forumului a scazut mult. Nu poate fi decat vina administratorului ca se permit astfel de interventii ale unor asemenea indivizi. Recenziile au devenit o raritate, cel putin pe sectiunea Braila. Se cumuleaza postari cu tot felul de prostii...
Vizitator gingo Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2015 Postat Noiembrie 30, 2015 Pai e ca in viata... pana la urma toti retarzii, dupa varsta de 14 ani primesc buletin.... asa si aici. Dupa un numar de postari se coloreaza... cand de fapt ei au facut numai offtopic...
matrakci Reputație: -6 Postat Noiembrie 30, 2015 Postat Noiembrie 30, 2015 Pai e ca in viata... pana la urma toti retarzii, dupa varsta de 14 ani primesc buletin.... asa si aici. Dupa un numar de postari se coloreaza... cand de fapt ei au facut numai offtopic...Bai gingobiloba faca citeai mai atent vedeai ca iam cerut lui Pisicut sa imi blocheze accesul pe forumul lui daca considera ca am gresit cu ceva.Pacat de tine ca ai primit buletin. 2
Vizitator gingo Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2015 Postat Noiembrie 30, 2015 Da te-ai simtit atins de remarca de mai sus ? Oricum cred ca ar fi spre binele tau daca Motanu iti va suspenda contul.... poate asa vei avea timp sa frecventezi scoala... ca am impresia ca ai sarit ceva clase... 3 3
matrakci Reputație: -6 Postat Decembrie 3, 2015 Postat Decembrie 3, 2015 Da te-ai simtit atins de remarca de mai sus ? Oricum cred ca ar fi spre binele tau daca Motanu iti va suspenda contul.... poate asa vei avea timp sa frecventezi scoala... ca am impresia ca ai sarit ceva clase...Vb tu cu Motanu mai desteptule,uite cine vb de scoala,bai muistule ceva clase nu e totuna cu cateva clase.Daca tot te dai asa rotund in limba romana du-te si mai exerseaza niste limbi cu protejata ta Sultana. 2 1
Vizitator gingo Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2015 Postat Decembrie 5, 2015 Hai fa spectacol ca avem audienta... Stii ca e o vorba... " Prostul daca nu-i fudul, parca nu e prost destul! ". 1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2015 Postat Decembrie 5, 2015 Vb tu cu Motanu mai desteptule,uite cine vb de scoala,bai muistule ceva clase nu e totuna cu cateva clase.Daca tot te dai asa rotund in limba romana du-te si mai exerseaza niste limbi cu protejata ta Sultana.Si ce e asa greu sa vorbesti cu motanul? Ii trimiti un mesaj privat si te rezolva,eventual ii ceri si ban pe ip pam pam 2 1
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Postat Decembrie 6, 2015 Ptr toti cei care isi serbeaza azi ziua de nume,le doresc un calduros La Multi Ani! Multa sanatate si tot ce va doriti sa vi se implineasca. Sarbatori fericite tuturor. 2 2
matrakci Reputație: -6 Postat Decembrie 6, 2015 Postat Decembrie 6, 2015 Si ce e asa greu sa vorbesti cu motanul? Ii trimiti un mesaj privat si te rezolva,eventual ii ceri si ban pe ip pam pamAcest forum e de tot rahatul,nu e singurul loc de unde poti lua nr de telefon ale curvelor si in ultimul rand mi se falfaie ca mi se da ban pe Ip.(Gingo Biloba esti multumit?)
matrakci Reputație: -6 Postat Decembrie 6, 2015 Postat Decembrie 6, 2015 Era sa uit ceva! Sper sa aveti soarta celor de la Anuntul Telefonic!Pam pam!!!!
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Postat Decembrie 6, 2015 Macar acum de sarbatori sa lasam ura la o parte, sa putem simti spiritul sarbatorilor. 1 2
matrakci Reputație: -6 Postat Decembrie 6, 2015 Postat Decembrie 6, 2015 Macar acum de sarbatori sa lasam ura la o parte, sa putem simti spiritul sarbatorilor.Nu eu am inceput Cu stourile,prietenul tau de Galati pe numele lui Gingo si cel de la Focsani pe numele lui XLN.
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2015 Postat Decembrie 6, 2015 Pt tine exista fetele de la petrom,de la dializa si vezi ca a aparut una noua in zona omv dar vis a vis pe la aia cu marmura
Vizitator gingo Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2015 Postat Decembrie 6, 2015 Nu eu am inceput Cu stourile,prietenul tau de Galati pe numele lui Gingo si cel de la Focsani pe numele lui XLN. Daca nu faci fata distractiei... data viitoare abtinete de la comentarii... si ramai la subiect... 1 3
matrakci Reputație: -6 Postat Decembrie 7, 2015 Postat Decembrie 7, 2015 Pt tine exista fetele de la petrom,de la dializa si vezi ca a aparut una noua in zona omv dar vis a vis pe la aia cu marmura Vad ca le cunosti foarte bine,te-ai dat de gol centuristule.
matrakci Reputație: -6 Postat Decembrie 7, 2015 Postat Decembrie 7, 2015 Daca nu faci fata distractiei... data viitoare abtinete de la comentarii... si ramai la subiect... Tu prietene ai caracter de Micro40!
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2015 Postat Decembrie 7, 2015 Vad ca le cunosti foarte bine,te-ai dat de gol centuristule.Nu le cunosc dar daca circul des cu masina le vad,e si normal si nu sunt centurist.
matrakci Reputație: -6 Postat Decembrie 7, 2015 Postat Decembrie 7, 2015 Nu le cunosc dar daca circul des cu masina le vad,e si normal si nu sunt centurist.Vad ca tu circuli cu masina doar pe centura.
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Postat Decembrie 10, 2015 Incepnd de astazi 10.12 , pe perioada sarbatorilor voi introduce in optiunile mele din nou, optiunea scurta de 15 min doar oral. Ca atare serviciile si tarifele mele sunt : - 50 lei - 15 min - DOAR oral - optiune adresata persoanelor care stiu ca finalizeaza repede si se incadreaza in timpul mentionat - 100 lei 1 fin - 30 min - o si n - 150 lei 2 fin - o ora - o si n In tarifle de mai sus intra si urmatorele servicii : masaj relaxare,69,cunillingus,CIM si COB Ptr cei care doresc unul sau urmatoarele servicii : masaj prostata, penetrare uretrala,uro(a/p),COF,anillingus(daca pers e rasa acolo) - tariful este cu + 50 lei. Va astept sa petrecem clipe de relaxare si placere de neuitat.
cosmyn23 Reputație: 75 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:braila Oras:braila Postat Decembrie 10, 2015 Actualizare servicii si tarife : - 70 lei - 1 fin - 30 min - oral si normal- 130 lei - 2 fin - 1 ora - oral si normalIn tarifele de mai sus nu intra finalizare orala sau corporala si nici micile fantezii- 100 lei - 1 fin - 30 min - oral si normal- 150 lei - 2 fin - 1 ora - oral si normalIn tarifele de mai sus intra urmatoarele servicii : finalizare orala sau corporala,69, cunillingus si masa de relaxare- 130 - 1 fin - 30 min - oral si normal- 200 lei - 2 fin - 1 ora - oral si normalIn tarifele de mai sus intra urmatoarele servicii: finalizare,orala,corporala sau faciala,69, cunillingus,anillingus( daca pers e rasa acolo), masaj prostata,penetrare uretrala,masaj de relaxare si reflexoterapie,uro( A/P) deci tarifele astea nu mai sunt bune sa inteleg...in nici o luna s-a produs schimbarea?
Postări Recomandate