Sari la conținut

Tatiana 0746309167

Bosssu

Postări Recomandate

Postat

daca stii unde sa cauti o gasesti :)

El poate stie unde sa caute dar e in lista aia nasoala impreuna cu mine si altii!!!!
  • Oras:Braila
Postat

El poate stie unde sa caute dar e in lista aia nasoala impreuna cu mine si altii!!!!

Iar te bagi in seama aiurea? Daca era in lista aia nasoala,cum spui,cu siguranta i-as fi spus public,asa cum ti-am spus tie. Asa ca nu te mai baga in seama aiurea ca oricum nu esti luat in seama.

Postat

Pe langa liceul cerna ce gasesc si eu???prin zona....

nu inteleg de ce pui asemenea intrebari pe topicul meu? La discutii libere sunt destule topice unde poti intreba asta

Postat

Stă în funcție de client.Poate în Brăila, poate-n Buzău, Focșani, Bacău, Tulcea.... etc.Or mai fi și alte orașe dar nu m-am apucat s-o caut peste tot . Oricum locul ei ar fi în bodega de la colțul blocului, găsește ea vreun drojdier cu 10 lei în WC.....ðŸ˜

• Like 2
Postat

Stă în funcție de client.Poate în Brăila, poate-n Buzău, Focșani, Bacău, Tulcea.... etc.Or mai fi și alte orașe dar nu m-am apucat s-o caut peste tot . Oricum locul ei ar fi în bodega de la colțul blocului, găsește ea vreun drojdier cu 10 lei în WC.....

ca de obicei mananci rahat cand nu stii unde mai sunt. E parerea ta stricta si daca tu esti invatat cu centuriste de 3 lei nu am ceti face

• Oras:Unde-i bine!
Postat

De ce n-o futeti in pizda, gura, (cum are ea in oferta) si o tot futeti la cap? Majoritatea topicurilor sunt poluate cu certuri si contre...

Postat

Tatiana, mai bine inchide topicul acesta, pentru ca e foarte greu de gasit informatii interesante pentru un potential client. Chiar daca te "racoresti" raspunzand la provocari, crede-ma ca nimeni nu cauta sa vada daca esti spirituala, agera la replici, sau buna de gura. Fii sigura ca ai gonit destui clienti (inclusiv eu) prin balacareala raspandita pe multe topicuri. Si roaga unu' care se pricepe sa-ti faca vreo 2 poze ca lumea (alea luate de sus in jos, care-ti pun in evidenta prea mult micile "imperfectiuni" sunt nashpa, chiar daca sunt cu reale).

Postat

Vezi diferenta intre cele de pe prima pagina (ti se scoala p... la prima vedere) si ultimele postate...

Atata timp cat ai afirmat mai sus ca te-am "gonit" prin balacareala facuta, nu mai vad rostul comentariilor tale aici. Datorita unora ca tine care stie cum sa arunce pastila ca sa primeasca raspunsuri acide, de aceea nu se mai gasesc informatiile utile. Iar referitor la inchiderea topicului, crede-ma ca si eu as fi de acord cu asa ceva, dar nu imi apartine aceasta decizie mie personal. Referitor la poze, primele de care spui sunt facute acum 2 ani jumate cand aveam 47 de kg, iar ultimile sunt facute anul trecut cand deja aveam peste 50 kg. Sugerandu-mi sa-mi ascund imperfectiunile din poze, inseamna ca tie iti place sa iti clatesti ocjhii pe poze top model ,iar cand ajungi la fata locului sa o iei la fuga, eu nu fac asa ceva ptr ca e a nu stiu cata oara care afirm ca nu sunt o femeie frumoasa dupa care sa intoarca capul barbatii pe strada, nu sunt perfecta si nici nu imi doresc sa fiu perfecta(perfectiune nu exista),nu imi e rusine de mine sau de cum arat si compensez lipsa frumusetii cu atitudinea pozitiva fata de client si cu serviciile care le ofer.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Tot sun si telefonul il are inchis

O perioada de cateva luni voi fi disponibila in Braila doar duminica si posibil si sambata. Nefiind in oras am telefonul inchis.

• Telefon: ionutdanielint24
  • Telefon: ionutdanielint24
Postat

Te asteptam acasa tatiana,pup :rax2

Postat

In Braila voi fi disponibila doar sambata si duminica. DOAR ptr cei din Braila serviciile mele de acum incolo vor fi DOAR protejate.Voi face oral neprotejat DOAR cu persoanele care le cunosc f bine.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...