Sari la conținut

Tatiana 0746309167

Bosssu

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Ai mai făcut valuri cu videoclipul asta,decât sa bagi muzica si anunturile curvelor eu zic sa mai faci si cate o recenzie la alea care te primesc pe tine,ce zici?

Am destule,apuca-te de citit.vor mai urma si altele.eu zic ca tu trebuie sa te apuci de scris.

Link spre comentariu

Poate vine dacă îi recomandați un apartament de închiriat în regim hotelier.

ÃŽn nici-un caz pensiune ori hotel.

Asta era misterul domnule Cristescu,dvs erati guvidul Sultanei,puteai sa imi trimiti un mesaj privat decât sa faci amenintari la adresa mea si a familiei mele.👀
  • Like 1
Link spre comentariu

Am destule,apuca-te de citit.vor mai urma si altele.eu zic ca tu trebuie sa te apuci de scris.

Înainte sa ma apuc de scris o sa iti contabilizez tie recenziile si cate anunturi ai pus dupa Publi24 si monitorul de vn.Ai grija domnule XLN sa nu te dai de gol si tu asa cum a facuto protectorul Tatianei care imi ameninta familia ma refer la Marian Cristescu care se ocupa de cazarea Sultanei in Suceava.
  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

Maine,poimâine ii cauti si tu cazare lui Flori unde zici tu ca nu am avut portofelul la mine,XLN!

Nu am de ce,se descurca si singura si nu am nici o treaba cu ea.

Link spre comentariu
Vizitator

Înainte sa ma apuc de scris o sa iti contabilizez tie recenziile si cate anunturi ai pus dupa Publi24 si monitorul de vn.Ai grija domnule XLN sa nu te dai de gol si tu asa cum a facuto protectorul Tatianei care imi ameninta familia ma refer la Marian Cristescu care se ocupa de cazarea Sultanei in Suceava.

Nu vad nici un mesaj de amenintare,ai lasat-o pe Tatiana si acum te iei de mine si de marian cristescu.

Link spre comentariu

Nu vad nici un mesaj de amenintare,ai lasat-o pe Tatiana si acum te iei de mine si de marian cristescu.

Nu tu mai amenintat cap sec,Marian Cristescu.Tu te cam iei de viata mea si nu imi place deloc,lasa ciocul mic si vezi de treaba ta cu postările de anunturi ale curvelor si nu te mai da destept,crede-ma ca nu esti deloc.
  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

Nu tu mai amenintat cap sec,Marian Cristescu.Tu te cam iei de viata mea si nu imi place deloc,lasa ciocul mic si vezi de treaba ta cu postările de anunturi ale curvelor si nu te mai da destept,crede-ma ca nu esti deloc.

Am inteles ca te referi la el si am scris ca nu vad nici un mesaj de amenintare.

Link spre comentariu

Nu ai citit unde trebuie,intra pe Buzau unde ma ameninta ca vine la Flocsani sa imi recenzeze familia.Te anunt si pe tine si pe el ca proxenetismul se pedepseste aspru,prietenul tau M.C. si-a dat arama pe fata,ii cauta ceva Tatianei in regim hotelier,numai durează mult si te rasufli si tu.Arata timp cat nu ma calcati pe bătături nici eu nu ma iau de voi,vedeti de treburile voastre.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

Nu ai citit unde trebuie,intra pe Buzau unde ma ameninta ca vine la Flocsani sa imi recenzeze familia.Te anunt si pe tine si pe el ca proxenetismul se pedepseste aspru,prietenul tau M.C. si-a dat arama pe fata,ii cauta ceva Tatianei in regim hotelier,numai durează mult si te rasufli si tu.Arata timp cat nu ma calcati pe bătături nici eu nu ma iau de voi,vedeti de treburile voastre.

Bine iti face si nu ma lua cu legi si pedepse,nu ma intereseaza.mars la cacat si scrie o recenzie,nu mai abera pe toate topicele.

Link spre comentariu

Bine iti face si nu ma lua cu legi si pedepse,nu ma intereseaza.mars la cacat si scrie o recenzie,nu mai abera pe toate topicele.

Bai proxenet prost ce esti pe unde am aberat am avut dreptate:1.Amely jeghoasa de la finante care putea a hoit,2.Elena care a avut câteva încercări sa se ia in gura cu mine si si-a văzut de muia ei,3.Tatiana am avut o discutie in privat cu ea si sper ca a inteles ceva,4.Marian Cristescu de vreo 2 zile numai răspunde cred ca u s-au terminat anenintarile,ai rămas tu singurul mohican de Focsani care futi numai fotomodele dar defapt garai de laba ca porcul de bostani.ALupigus!!!!
Link spre comentariu
  • Oras:ARK OF THE COVENANT

Postarea se adresa colegului moldovean. Dacă nu te-ai prins înseamnă că nu te duce...capul.

S-ar putea să îți caut și ție locație...dar și nebunului care te încurajează...dar o locație zăbrelită :laugh2

te-astept la Iasi la un trio cu tutankamoanca

Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie

te-astept la Iasi la un trio cu tutankamoanca

Mulțumesc pentru invitație.

Cu mare plăcere.

Și o condiție: să-l aducem și pe Matrak(a)ci și să-l băgăm la mijloc...iar după ce i-o tragem îl și recenzăm :laugh2

Ca să îi facem un bine...

PS - Nu alerg după mature. Și nici ele după mine. Tu chiar vrei să ne strice ziua tutankamoanca :350x

O prefer pe Cleopatra asta de Matrak(a)ci. Cică stă așa cum o pui :slap2

• Minus 3
Link spre comentariu

Mulțumesc pentru invitație.

Cu mare plăcere.

Și o condiție: să-l aducem și pe Matrak(a)ci și să-l băgăm la mijloc...iar după ce i-o tragem îl și recenzăm :laugh2

Ca să îi facem un bine...

PS - Nu alerg după mature. Și nici ele după mine. Tu chiar vrei să ne strice ziua tutankamoanca :350x

O prefer pe Cleopatra asta de Matrak(a)ci. Cică stă așa cum o pui :slap2

daca o iei anal neprotejat e-n regula

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...