juniormorais Reputație: 94625 Postat Iunie 6, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iunie 6, 2016 Admiratorii Sultanei,m-ai bagati bre o recenzieSe scrie mai, nu m-ai.Asta orice școlar o știe. Trecem mai departe.Am vizitat-o pe Tatiana. Recent.Dar nu cred că are rost să mai scriu vreo recenzie.Pentru că aici sunt apreciate, mai degrabă, postările unora care au ”probleme” cu titulara topicului. 3 2 Link spre comentariu
leinaducs Reputație: 471 Postat Iunie 6, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Iunie 6, 2016 Se scrie mai, nu m-ai.Asta orice școlar o știe. Trecem mai departe.Am vizitat-o pe Tatiana. Recent.Dar nu cred că are rost să mai scriu vreo recenzie.Pentru că aici sunt apreciate, mai degrabă, postările unora care au ”probleme” cu titulara topicului.Idem si eu. 1 Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Iunie 7, 2016 Disponibila 9 - 18. Va astept cu drag Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Iunie 7, 2016 Incepand de maine in incinta locatiei mele si pe desfasurarea actiunii , voi impune 2 reguli pe care as dori sa le respectati : - Nu vor mai beneficia de serviciile mele persoanele sub varsta de 30 de ani.- Din momentul in care ati intrat in incinta locatieri mele, am rugamintea ca telefonul sa il puneti pe silentios si sa il lasati la cuier la intrare. In caz contrar nu veti beneficia de serviciile si compania mea. Regula cu limita de varsta este doar ptr persoanele din Braila. Va multumesc ptr intelegere. Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Iunie 7, 2016 - Nu vor mai beneficia de serviciile mele persoanele sub varsta de 30 de ani. 3 Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Iunie 7, 2016 Incepand de maine in incinta locatiei mele si pe desfasurarea actiunii , voi impune 2 reguli pe care as dori sa le respectati : - Nu vor mai beneficia de serviciile mele persoanele sub varsta de 30 de ani.- Din momentul in care ati intrat in incinta locatieri mele, am rugamintea ca telefonul sa il puneti pe silentios si sa il lasati la cuier la intrare. In caz contrar nu veti beneficia de serviciile si compania mea. Regula cu limita de varsta este doar ptr persoanele din Braila. Va multumesc ptr intelegere. Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Iunie 8, 2016 Regula cu limita de varsta este doar ptr persoanele din Braila.Mă bucur că am buletin de Galați 3 Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Iunie 8, 2016 E bun daca ai buletin de Gl. Ai scapat de regula Disponibila 9-18. Link spre comentariu
niceboy69 Reputație: 64 Postat Iunie 8, 2016 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat Iunie 8, 2016 mai treci si u prin gl pop Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Iunie 8, 2016 mai treci si u prin gl popDeocamdata nu. Link spre comentariu
matrakci Reputație: -6 Postat Iunie 8, 2016 Partajează Postat Iunie 8, 2016 Regula cu limita de varsta este doar ptr persoanele din Braila.Mă bucur că am buletin de Galați E bine asa,te duci la futut cu buletinul in mana😜 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Iunie 8, 2016 E bine asa,te duci la futut cu buletinul in manaȘi cu ștam pula în urnă 3 Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Iunie 9, 2016 Disponibila 9-18 Link spre comentariu
czr Reputație: 44 Postat Iunie 10, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 10, 2016 E bine asa,te duci la futut cu buletinul in manaI-o fi facut vreunu poze ,vreun bididiu,auzi sa lasi tel la usa....auuuu lesini de ras cu asta..cik are si ea de-acum regulile ei..mai are si reguli ea... Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Iunie 10, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Iunie 10, 2016 Nu mi-a facut nimeni poze, sunt sanse slabe. Am impus aceasta regula din alt motiv si cui ai convine e ok cui nu ai convine e iar ok. Nu ma saracesc cu un cluent in minus. Si oricum in f scurt timp voi inchide cercul definitiv si voi lucra doar cu pers care le am in agenda. Link spre comentariu
Vizitator gingo Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 Poate pierzi telefonu' ... Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Iunie 10, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Iunie 10, 2016 Nici o sansa Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Iunie 11, 2016 Disponibila 9-18. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 Eu sunt in agenda? Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Iunie 11, 2016 Eu sunt in agenda? Cercul inchis va fi strict doar ptr Braila, nu si ptr alte orase. Link spre comentariu
czr Reputație: 44 Postat Iunie 11, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 11, 2016 Nu mi-a facut nimeni poze, sunt sanse slabe. Am impus aceasta regula din alt motiv si cui ai convine e ok cui nu ai convine e iar ok. Nu ma saracesc cu un cluent in minus. Si oricum in f scurt timp voi inchide cercul definitiv si voi lucra doar cu pers care le am in agenda.ok..am inteles acum .spor sa ai ! Link spre comentariu
matrakci Reputație: -6 Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 Cercul inchis va fi strict doar ptr Braila, nu si ptr alte orase. Na fraiere ca ti-ai luat teapa!!Va mai da si Sultana la muie,asa iti trebuie daca te bagi in seama precum tanga un cur! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 Na fraiere ca ti-ai luat teapa!!Va mai da si Sultana la muie,asa iti trebuie daca te bagi in seama precum tanga un cur!Esti prost,citeste mai bine.prostule Link spre comentariu
maturul Reputație: 136 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Munte Oras:Munte Partajează Postat Iunie 11, 2016 Cercul inchis va fi strict doar ptr Braila, nu si ptr alte orase. Ok. Ma bucur sa citesc asta. 5 4 Link spre comentariu
matrakci Reputație: -6 Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 Esti prost,citeste mai bine.prostuleCe sa citesc desteptule,celelalte orase a mai rămas Buzăul in rest nu prea se mai deplasează Sultana pe nicaeri.Dar tu un macho care isi cheltuie aproape toti banii la curve poti da o fuga pana la Buzau. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate