Sari la conținut

Tatiana 0746309167

Bosssu

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania

Admiratorii Sultanei,m-ai bagati bre o recenzie

Se scrie mai, nu m-ai.

Asta orice școlar o știe.

Trecem mai departe.

Am vizitat-o pe Tatiana. Recent.

Dar nu cred că are rost să mai scriu vreo recenzie.

Pentru că aici sunt apreciate, mai degrabă, postările unora care au ”probleme” cu titulara topicului.

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Braila

Se scrie mai, nu m-ai.

Asta orice școlar o știe.

Trecem mai departe.

Am vizitat-o pe Tatiana. Recent.

Dar nu cred că are rost să mai scriu vreo recenzie.

Pentru că aici sunt apreciate, mai degrabă, postările unora care au ”probleme” cu titulara topicului.

Idem si eu.

• Like 1
Link spre comentariu

Incepand de maine in incinta locatiei mele si pe desfasurarea actiunii , voi impune 2 reguli pe care as dori sa le respectati :

- Nu vor mai beneficia de serviciile mele persoanele sub varsta de 30 de ani.

- Din momentul in care ati intrat in incinta locatieri mele, am rugamintea ca telefonul sa il puneti pe silentios si sa il lasati la cuier la intrare. In caz contrar nu veti beneficia de serviciile si compania mea.

Regula cu limita de varsta este doar ptr persoanele din Braila.

Va multumesc ptr intelegere.

Link spre comentariu

Incepand de maine in incinta locatiei mele si pe desfasurarea actiunii , voi impune 2 reguli pe care as dori sa le respectati :

- Nu vor mai beneficia de serviciile mele persoanele sub varsta de 30 de ani.

- Din momentul in care ati intrat in incinta locatieri mele, am rugamintea ca telefonul sa il puneti pe silentios si sa il lasati la cuier la intrare. In caz contrar nu veti beneficia de serviciile si compania mea.

Regula cu limita de varsta este doar ptr persoanele din Braila.

Va multumesc ptr intelegere.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

E bine asa,te duci la futut cu buletinul in mana

I-o fi facut vreunu poze ,vreun bididiu,auzi sa lasi tel la usa....auuuu lesini de ras cu asta..cik are si ea de-acum regulile ei..mai are si reguli ea...

Link spre comentariu

Nu mi-a facut nimeni poze, sunt sanse slabe. Am impus aceasta regula din alt motiv si cui ai convine e ok cui nu ai convine e iar ok. Nu ma saracesc cu un cluent in minus. Si oricum in f scurt timp voi inchide cercul definitiv si voi lucra doar cu pers care le am in agenda.

Link spre comentariu

Nu mi-a facut nimeni poze, sunt sanse slabe. Am impus aceasta regula din alt motiv si cui ai convine e ok cui nu ai convine e iar ok. Nu ma saracesc cu un cluent in minus. Si oricum in f scurt timp voi inchide cercul definitiv si voi lucra doar cu pers care le am in agenda.

ok..am inteles acum .spor sa ai !

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Na fraiere ca ti-ai luat teapa!!Va mai da si Sultana la muie,asa iti trebuie daca te bagi in seama precum tanga un cur!

Esti prost,citeste mai bine.prostule

Link spre comentariu

Esti prost,citeste mai bine.prostule

Ce sa citesc desteptule,celelalte orase a mai rămas Buzăul in rest nu prea se mai deplasează Sultana pe nicaeri.Dar tu un macho care isi cheltuie aproape toti banii la curve poti da o fuga pana la Buzau.
  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...