Sari la conținut

Tatiana 0746309167

Bosssu

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Ce sa citesc desteptule,celelalte orase a mai rămas Buzăul in rest nu prea se mai deplasează Sultana pe nicaeri.Dar tu un macho care isi cheltuie aproape toti banii la curve poti da o fuga pana la Buzau.

Scrii numai prostii,nu m-am dat vreodata macho si nici nu cheltui toti banii pe curve,cheltui destul de putin daca te intereseaza.

Link spre comentariu
  • Oras:Braila

Ce sa citesc desteptule,celelalte orase a mai rămas Buzăul in rest nu prea se mai deplasează Sultana pe nicaeri.Dar tu un macho care isi cheltuie aproape toti banii la curve poti da o fuga pana la Buzau.

Nene , daca nu imi anunt vizitele din alte orase decat buzaul , aici, asta nu inseamna ca nu mers si in alte orase. Daca ai fi cautat mai bine in tot forumul ai fi vazut. Nu sunt obligata,daca fac vizita in vreun oras,sa pun anunt si aici.

Link spre comentariu

Stiu ca stai cu ochii pe mine ca pe butelie, dar nu cred ca e cazu sa exageram.

Sultana buteliile au explodat la Mihailesti vineri,stai linistita ca nu esti asa importanta pt mine sa stau cu ochii pe tine,era o mica remarca la activitatea ta in diferite orase.
  • Like 1
Link spre comentariu

Sultana buteliile au explodat la Mihailesti vineri,stai linistita ca nu esti asa importanta pt mine sa stau cu ochii pe tine,era o mica remarca la activitatea ta in diferite orase.

Daca nu eram atat de importanta ptr tine, nu imi stiai atat de bine activitatea. O persoana care nu e interesata de cineva nu e asa documentat ca tine, asa ca.....

Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie

Scoate-l pe M .Cristescu la înaintare ca el are mai mult tupeu decât tine,spunei ca il astept la F(l)ocsani.

Bă, ori ești prost, ori ești prost.

Alege o variantă și dă-ți un pumn în cap.

După care ia o gură de asfalt și bea-ți calmantul.

Ca să nu fiu eu nevoit să ți-l bag pe gât :laugh2

• Minus 4
Link spre comentariu

Bă, ori ești prost, ori ești prost.

Alege o variantă și dă-ți un pumn în cap.

După care ia o gură de asfalt și bea-ți calmantul.

Ca să nu fiu eu nevoit să ți-l bag pe gât :laugh2

Nu te mai da mare,vezi ca la Flocsani au inceput mascatii sa adune proxenetii ca tine.
  • Like 1
Link spre comentariu

Scoate-l pe M .Cristescu la înaintare ca el are mai mult tupeu decât tine,spunei ca il astept la F(l)ocsani.

Am o rugaminte mare la tine. Nu ma mai zapaci cu mesaje private de 2 lei ca nu ma incalzesc cu nimic. Sunt satula de bolnavi psihici.

Si mai ziceai ca nu esti interesat de mine. Daca nu esti interesat de mine atunci ptr ce mai te legi iar de mine? Vad ca tie daca ti se da putina atentie o iei pe aratura. Asa ca ....spor la scris ca ptr mine esti la IGNORE,NU VEI MAI PRIMI RASPUNS DE LA MINE.

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Șii acordă atenție...și în privat.

Dar nu bag prostul în seamă :laugh2

Pai vad ca un dobitoc care nu ma vazut niciodata fata in fata ,a prins un handicapat care crede orice i se spune si ai dapm-uri legate de mine, iar pm-urile lui ajung la mine sub amenintarea ca le face public. Concluzia....o vor trage cei care citesc

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Pai vad ca un dobitoc care nu ma vazut niciodata fata in fata ,a prins un handicapat care crede orice i se spune si ai dapm-uri legate de mine, iar pm-urile lui ajung la mine sub amenintarea ca le face public. Concluzia....o vor trage cei care citesc

Pune-le pe forum :)))

pe mine nu ma cauta in privat :no2

Link spre comentariu

Dobitocul de care zici tu ti-a dat o muie fata in fata nu virtual.Toti care zic ca esti de pensionat sunt bolnavi psihici iar cei care iti iau apărarea sunt cei mai tari!Crezi ca daca pui PM de la mine crezi ca ma afectează cu ceva pe mine?
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...