Sari la conținut

Tatiana 0746309167

Bosssu

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Daca ar avea cont Dan Bitman pe forumul asta cred ca s-ar caca pe el de ras,mamaia asculta manele hip hop si da exemplu o melodie Holograf,de recenzii nici numai vb ca de o luna nu a prins niciuna.

E Voltaj nu Holograf

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Metalistule,ar fi cazul sa începi tu sa citesti câteva.

De citit citesc,cumpar carti si muzica,desi nu ai prea multe optiuni in comuna asta cu blocuri.Ultima carte cumparata e Rockstar de Cristina Nemerovschi,sunt sigur ca nu ai auzit de ea :) astept sa lanseze urmatorul roman.

• Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Braila

De citit citesc,cumpar carti si muzica,desi nu ai prea multe optiuni in comuna asta cu blocuri.Ultima carte cumparata e Rockstar de Cristina Nemerovschi,sunt sigur ca nu ai auzit de ea :) astept sa lanseze urmatorul roman.

Lasa-l mai nu îl mai întărâtat ca oricum nu ai cu cine vorbi :)

Link spre comentariu
  • Oras:Luzern
  • Oras:Luzern

În seara ăsta m-am retras mai devreme. În ziua când dorești sa vii la mine mai târziu decât programul meu mă suni pana în ora 17,30 îmi spui ca ești tu și ora la care doresti. Și rămân pana mai tarziu ptr tine.

am ajuns mai tarziu acasa..vroiam sa vin pe la tine in seara asta . Te pup si o seara frumoasa 

Link spre comentariu

21 , 22 cand poti ?

E ok,dar de unde știu ca ești tu? Ca nu as dori sa răspund la nimeni altcineva. Nu ai pm ca sa vb mai multe. Eu deschid acum tel de munca și da-mi un sms în care dami spui ca ești tu și după ceti rasp la sms mă poți suna sa putem stabili ora concreta și dați dau adresa.

Aștept sms-ul tău în care sa-mi spui ca ești tu.

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...