sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Noiembrie 6, 2016 ms pt asera popCu cea mai mare placere, oricand Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Noiembrie 6, 2016 Ai avut programare la tanti :350xms pt asera popVezi să nu îi oftici prea tare pe Brett și pe Balaurul6...dacă vei scrie recenzie 5 4 Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 Disponibila Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 Va anunt ca doar saptamana asta mai detin locatie. De saptamana viitoare nu mai detin locatie , iar serviciie le voi presta DOAR la hotel. De saptamana viitoare serviciile si tarifele mele sunt urmatoarele : - 100 lei - 1 fin - 30 min - oral si normal - Hotelul il plateste clientul- 200 lei - 2 fin - 1 ora - oral si normal - la o ora hotelul il platesc eu. Alte servicii incluse in pret : 69,masaj relaxare,finalizare pe corp.,cunillingus. Ptr cei care vor dori o ora , ca bonus voi oferi si anillingus(daca pers e rasa acolo),masaj prostata si finalizare faciala. Link spre comentariu
nasuh matrakci Reputație: -695 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 Va anunt ca doar saptamana asta mai detin locatie. De saptamana viitoare nu mai detin locatie , iar serviciie le voi presta DOAR la hotel. De saptamana viitoare serviciile si tarifele mele sunt urmatoarele : - 100 lei - 1 fin - 30 min - oral si normal - Hotelul il plateste clientul- 200 lei - 2 fin - 1 ora - oral si normal - la o ora hotelul il platesc eu. Alte servicii incluse in pret : 69,masaj relaxare,finalizare pe corp.,cunillingus. Ptr cei care vor dori o ora , ca bonus voi oferi si anillingus(daca pers e rasa acolo),masaj prostata si finalizare faciala.Vrajeala de 2 lei. 2 Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 Va anunt ca doar saptamana asta mai detin locatie. De saptamana viitoare nu mai detin locatie , iar serviciie le voi presta DOAR la hotel. De saptamana viitoare serviciile si tarifele mele sunt urmatoarele : - 100 lei - 1 fin - 30 min - oral si normal - Hotelul il plateste clientul - 200 lei - 2 fin - 1 ora - oral si normal - la o ora hotelul il platesc eu. Alte servicii incluse in pret : 69,masaj relaxare,finalizare pe corp.,cunillingus. Ptr cei care vor dori o ora , ca bonus voi oferi si anillingus(daca pers e rasa acolo),masaj prostata si finalizare faciala. Link spre comentariu
nasuh matrakci Reputație: -695 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 Hai domnilor ce dracu?Nici la promotie nu e coada,doar actualizare de servicii?Sa stiti ca pleacă vrabiuta din Braila,din ce am auzit nici la Bz numai are căutare,fut aia un mutant gras in detrimentul eiðŸ˜ðŸ‘Œ 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2016 Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 Ai tu ceva cu Tatiana,iti e draga tare 2 3 Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 Hai domnilor ce dracu?Nici la promotie nu e coada,doar actualizare de servicii?Sa stiti ca pleacă vrabiuta din Braila,din ce am auzit nici la Bz numai are căutare,fut aia un mutant gras in detrimentul eiNu plec mă handicapatule nicaieri. Nu trebuie sa-ti dau ție explicații de ce nu o sa mai am locatie. Iar ai uitat sa-ti iei pastilele de ti-ai adus aminte de mine? Fugi și pastileaza-te ca sa stai cuminte Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2016 Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 Crec ca in secret matracaci te iubeste si te doreste mult are cateva reprize de labe furioase pe zi.ce handicap are? Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Tuturor celor care azi își serbează ziua de nume Mihail și Gavril,le doresc un sincer La mulți ani! Tot ce își doresc sa li se implineasca cu multe bucurii. Sa trăiți cu numele și un călduros La Mulți Ani! Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Noiembrie 9, 2016 Disponibila 8 - 18,30 Link spre comentariu
poznai Reputație: 40 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:braila Oras:braila Partajează Postat Noiembrie 9, 2016 faceai si tu oferte celor care poarta numele sarbatorit sau care si serbeaza ziua de nastere😂😂😂😂😂 Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Noiembrie 9, 2016 faceai si tu oferte celor care poarta numele sarbatorit sau care si serbeaza ziua de nastere Faceam dar nu mai fac, tinand cont ca de sapt viitoare nu o sa mai am locatie Link spre comentariu
nasuh matrakci Reputație: -695 Postat Noiembrie 10, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Noiembrie 10, 2016 Nu plec mă handicapatule nicaieri. Nu trebuie sa-ti dau ție explicații de ce nu o sa mai am locatie. Iar ai uitat sa-ti iei pastilele de ti-ai adus aminte de mine? Fugi și pastileaza-te ca sa stai cuminteTu nu vezi handicapato ca nu te mai fute nimeni?Singurele pastile pe care le iau se numesc Silimarina.Du-te dracu de zdreanta ordinara care isi scoate fiica la produs. 2 Link spre comentariu
nasuh matrakci Reputație: -695 Postat Noiembrie 10, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Noiembrie 10, 2016 Crec ca in secret matracaci te iubeste si te doreste mult are cateva reprize de labe furioase pe zi.ce handicap are?Nu toata lumea are năravul tau,daca tu faci cateva reprize de laba pe zi,handicapul tau se numeste ca esti retardat si onanist. 2 Link spre comentariu
nasuh matrakci Reputație: -695 Postat Noiembrie 10, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Noiembrie 10, 2016 Faceam dar nu mai fac, tinand cont ca de sapt viitoare nu o sa mai am locatie De sapt viitoare suge pula doar in masina pe la Baldovinesti,mai sunt 2 tiganci ca ea pe acolo.Bag de seama ca tu pe lângă locatie iti mai lipseste si internetul,rau ai ajuns😄 2 Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Noiembrie 10, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Noiembrie 10, 2016 De sapt viitoare suge pula doar in masina pe la Baldovinesti,mai sunt 2 tiganci ca ea pe acolo.Bag de seama ca tu pe lângă locatie iti mai lipseste si internetul,rau ai ajunsSuge mata pula in masina cretinule, eu o sa o sug doar la hotel Link spre comentariu
nasuh matrakci Reputație: -695 Postat Noiembrie 10, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Noiembrie 10, 2016 Suge mata pula in masina cretinule, eu o sa o sug doar la hotelVai de pizda ta,atât mai poti face,doar sugi? 2 Link spre comentariu
nasuh matrakci Reputație: -695 Postat Noiembrie 10, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Noiembrie 10, 2016 Miroase de la Focsani ca te caci pe tine cu hotelul tau cu tot,daca prinzi vreo muie in masina pe camp sa ii zici sărut mana lu ala,tu nu ai o chiftea in stomacel si ai bani de hotel,pe deasupra il platesti tu la ora.Ma faci sa rad,penalo! 2 Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Noiembrie 10, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Noiembrie 10, 2016 Miroase de la Focsani ca te caci pe tine cu hotelul tau cu tot,daca prinzi vreo muie in masina pe camp sa ii zici sărut mana lu ala,tu nu ai o chiftea in stomacel si ai bani de hotel,pe deasupra il platesti tu la ora.Ma faci sa rad,penalo!Hai descarca-ti toate frustarile, ca inca te simt tensionat, da-i drumu la scris ca sa te descarci complet. Cu ordinarii nu imi pun mintea, scrie ce vrei si cat vrei Link spre comentariu
nasuh matrakci Reputație: -695 Postat Noiembrie 10, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Noiembrie 10, 2016 Hai descarca-ti toate frustarile, ca inca te simt tensionat, da-i drumu la scris ca sa te descarci complet. Cu ordinarii nu imi pun mintea, scrie ce vrei si cat vreiOrdinarii nu isi pun mintea cu o proxeneta ca tine,te anunt ca sunt foarte calm nicidecum tensionat.Folosesti cuvinte din dex pe care nu le cunosti sensul,nu am de ce sa fiu fustrat pe o zdreanta ca tine.Mars la tomberon,poate a aruncat cineva vreun colt de paine pe acolo,delirezi de foame. 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2016 Partajează Postat Noiembrie 10, 2016 Suge mata pula in masina cretinule, eu o sa o sug doar la hotelma-ta Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2016 Partajează Postat Noiembrie 10, 2016 Tu nu vezi handicapato ca nu te mai fute nimeni?Singurele pastile pe care le iau se numesc Silimarina.Du-te dracu de zdreanta ordinara care isi scoate fiica la produs.Dar ce probleme ai de iei silimarina? cu ficatul sau altceva? Link spre comentariu
nasuh matrakci Reputație: -695 Postat Noiembrie 10, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Noiembrie 10, 2016 Dar ce probleme ai de iei silimarina? cu ficatul sau altceva?E probl ta? 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate