pandispan Reputație: 16 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:braila Oras:braila Postat Decembrie 1, 2016 La ce hotel ne duci? 2
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Decembrie 1, 2016 La ce hotel ne duci?unul discret, aceste informatii se discuta telefonic, nu public....
putreface Reputație: -13 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Decembrie 1, 2016 Ceva promotii de ziua nationala nu faci?😂 2
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Decembrie 1, 2016 Ceva promotii de ziua nationala nu faci?Cand eu momentan lucrez doar cu deplasare la hotel, ce promotie ai dori sa fac? Doar sa platesc eu hotelul si futaiul sa fie gratis, asta da promotie....
putreface Reputație: -13 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Decembrie 1, 2016 Platesc eu hotelu daca futaiu e gratis😘... asta inseamna sa fi patriot luati exemplu de la Tatiana😆 2
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Decembrie 1, 2016 Platesc eu hotelu daca futaiu e gratis... asta inseamna sa fi patriot luati exemplu de la TatianaAsta a mai ramas sa fac sa ma fut gratis..... daca platesti tu hotelul tariful e 100 nr si 150 ora.
putreface Reputație: -13 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Decembrie 1, 2016 Asta a mai ramas sa fac sa ma fut gratis..... daca platesti tu hotelul tariful e 100 nr si 150 ora.Stii vreun hotel care are jacuzzi sau cada cu hidromasaj prin zona? 2
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Decembrie 1, 2016 Stii vreun hotel care are jacuzzi sau cada cu hidromasaj prin zona? Habar nu am si astea sunt scumpe si nu da camere la ora.
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Decembrie 2, 2016 Disponibila In curand voi detine din nou locatie,dar voi reveni cu actualizare la momentul respectiv.
realmadrid9297 Reputație: 25 Postat Decembrie 3, 2016 Oras:Luzern Oras:Luzern Postat Decembrie 3, 2016 Disponibila In curand voi detine din nou locatie,dar voi reveni cu actualizare la momentul respectiv. 1
alexanderklimk Reputație: 2491 Postat Decembrie 3, 2016 Oras:Unde-i bine! Oras:Unde-i bine! Postat Decembrie 3, 2016 Asta a mai ramas sa fac sa ma fut gratis..... daca platesti tu hotelul tariful e 100 nr si 150 ora.Faci chestia asta de asa mult timp, incat a devenit anormal sa o faci gratis... Mi-a placut asta, profi pana-n maduva oaselor!!!
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Decembrie 3, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Decembrie 3, 2016 Faci chestia asta de asa mult timp, incat a devenit anormal sa o faci gratis... Mi-a placut asta, profi pana-n maduva oaselor!!! Nu stiu daca se poate numi profesionalusm,dar dupa ce ca scazusem preturile de tot ca sasi permita omul sa plateasca hotelul,tot eram intrebata "cine plateste hotelul?". Nu consider ca e ceva anormal de a face gratis,dar in meseria asta,toate,ptr ce lucram,nu ptr bani?
realmadrid9297 Reputație: 25 Postat Decembrie 3, 2016 Oras:Luzern Oras:Luzern Postat Decembrie 3, 2016 Nu stiu daca se poate numi profesionalusm,dar dupa ce ca scazusem preturile de tot ca sasi permita omul sa plateasca hotelul,tot eram intrebata "cine plateste hotelul?". Nu consider ca e ceva anormal de a face gratis,dar in meseria asta,toate,ptr ce lucram,nu ptr bani? Toata lumea vrea moaka
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Decembrie 3, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Decembrie 3, 2016 Toata lumea vrea moaka Stiu.... ....dar.... chiar nu se poate asta....
realmadrid9297 Reputație: 25 Postat Decembrie 3, 2016 Oras:Luzern Oras:Luzern Postat Decembrie 3, 2016 Stiu.... ....dar.... chiar nu se poate asta....
poznai Reputație: 40 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:braila Oras:braila Postat Decembrie 4, 2016 nu ti s a intamplat in atata timp sa ai un client de care sa ti placa atat de mult incat sa fi fost de acord sa fie doar din placere?nh stiu...intreb si eu ca idee.
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Decembrie 4, 2016 nu ti s a intamplat in atata timp sa ai un client de care sa ti placa atat de mult incat sa fi fost de acord sa fie doar din placere?nh stiu...intreb si eu ca idee.Sigur ca mi s-a intamplat, dar.... e doar unu singur.... si asta nu presupune ca daca am un singur client cu care o fac de placere,trebuie sa o fac cu mai multi. As minti daca as spune ca nu m-am simtit bine cu multi clienti,dar.... pana la urma totul se rezuma la un singur lucru serviciu/onorariu.
poznai Reputație: 40 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:braila Oras:braila Postat Decembrie 4, 2016 nu am judecat nimic...n am spus sa o faci cu toti gratis am intrebat doar daca s a intamplat ca cineva sa te atraga atat de tate incat sa fie free distractia.atata tot
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Decembrie 4, 2016 nu am judecat nimic...n am spus sa o faci cu toti gratis am intrebat doar daca s a intamplat ca cineva sa te atraga atat de tate incat sa fie free distractia.atata totDupa cum am spus mai sus,da mi s-a intamplat
poznai Reputație: 40 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:braila Oras:braila Postat Decembrie 4, 2016 frt bine bravosunt lucruri normale
poznai Reputație: 40 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:braila Oras:braila Postat Decembrie 4, 2016 apropos ai rezolvat problema locatiei?
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Decembrie 4, 2016 apropos ai rezolvat problema locatiei?Nu , bagami-as picioare in gatu cucoanei....ca sa intors la 180grade si a invocat un motiv pueril ca nu mai inchiriaza si acum caut in alta parte, dar sunt niste preturi bomba la chirii ca imi vine sa mor
poznai Reputație: 40 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:braila Oras:braila Postat Decembrie 4, 2016 fara locatie e tare nasol pt ca multi se feresc de hoteluri din motive bine stiute....nu mai spun ca preturile urca in varianta asta.Poate gasesti tu pana la urma
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Decembrie 4, 2016 fara locatie e tare nasol pt ca multi se feresc de hoteluri din motive bine stiute....nu mai spun ca preturile urca in varianta asta.Poate gasesti tu pana la urmastiu...ai perfecta dreptate. Incerc ca in cateva zile sa rez si problema asta...cel putin eu asa sper...
poznai Reputație: 40 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:braila Oras:braila Postat Decembrie 4, 2016 sa ne lasi detalii si preturile actualizate.. 😉😉😉😉😉😉😉
Postări Recomandate