Sari la conținut

Tatiana 0746309167

Bosssu

Postări Recomandate

• Oras:Braila
Postat

Ceva promotii de ziua nationala nu faci?

Cand eu momentan lucrez doar cu deplasare la hotel, ce promotie ai dori sa fac? Doar sa platesc eu hotelul si futaiul sa fie gratis, asta da promotie....

• Oras:Focsani
Postat

Platesc eu hotelu daca futaiu e gratis😘... asta inseamna sa fi patriot luati exemplu de la Tatiana😆

• Minus 2
Postat

Platesc eu hotelu daca futaiu e gratis... asta inseamna sa fi patriot luati exemplu de la Tatiana

Asta a mai ramas sa fac sa ma fut gratis..... daca platesti tu hotelul tariful e 100 nr si 150 ora.

Postat

Asta a mai ramas sa fac sa ma fut gratis..... daca platesti tu hotelul tariful e 100 nr si 150 ora.

Stii vreun hotel care are jacuzzi sau cada cu hidromasaj prin zona? 

• Minus 2
  • Oras:Unde-i bine!
  • Oras:Unde-i bine!
Postat

Faci chestia asta de asa mult timp, incat a devenit anormal sa o faci gratis... Mi-a placut asta, profi pana-n maduva oaselor!!!  :ylsuper  :ylsuper  :ylsuper

Postat

Faci chestia asta de asa mult timp, incat a devenit anormal sa o faci gratis... Mi-a placut asta, profi pana-n maduva oaselor!!!  :ylsuper  :ylsuper  :ylsuper

Nu stiu daca se poate numi profesionalusm,dar dupa ce ca scazusem preturile de tot ca sasi permita omul sa plateasca hotelul,tot eram intrebata "cine plateste hotelul?". Nu consider ca e ceva anormal de a face gratis,dar in meseria asta,toate,ptr ce lucram,nu ptr bani?

• Oras:Luzern
  • Oras:Luzern
Postat

Nu stiu daca se poate numi profesionalusm,dar dupa ce ca scazusem preturile de tot ca sasi permita omul sa plateasca hotelul,tot eram intrebata "cine plateste hotelul?". Nu consider ca e ceva anormal de a face gratis,dar in meseria asta,toate,ptr ce lucram,nu ptr bani?

:laugh2  :laugh2  Toata lumea vrea moaka :laugh2

• Oras:braila
Postat

nu ti s a intamplat in atata timp sa ai un client de care sa ti placa atat de mult incat sa fi fost de acord sa fie doar din placere?

nh stiu...intreb si eu ca idee.

Postat

nu ti s a intamplat in atata timp sa ai un client de care sa ti placa atat de mult incat sa fi fost de acord sa fie doar din placere?

nh stiu...intreb si eu ca idee.

Sigur ca mi s-a intamplat, dar.... e doar unu singur.... si asta nu presupune ca daca am un singur client cu care o fac de placere,trebuie sa o fac cu mai multi. As minti daca as spune ca nu m-am simtit bine cu multi clienti,dar.... pana la urma totul se rezuma la un singur lucru serviciu/onorariu.

Postat

nu am judecat nimic...n am spus sa o faci cu toti gratis am intrebat doar daca s a intamplat ca cineva sa te atraga atat de tate incat sa fie free distractia.

atata tot

Postat

nu am judecat nimic...n am spus sa o faci cu toti gratis am intrebat doar daca s a intamplat ca cineva sa te atraga atat de tate incat sa fie free distractia.

atata tot

Dupa cum am spus mai sus,da mi s-a intamplat

Postat

apropos ai rezolvat problema locatiei?

Nu :(, bagami-as picioare in gatu cucoanei....ca sa intors la 180grade si a invocat un motiv pueril ca nu mai inchiriaza si acum caut in alta parte, dar sunt niste preturi bomba la chirii ca imi vine sa mor :(

Postat

fara locatie e tare nasol pt ca multi se feresc de hoteluri din motive bine stiute....nu mai spun ca preturile urca in varianta asta.

Poate gasesti tu pana la urma

Postat

fara locatie e tare nasol pt ca multi se feresc de hoteluri din motive bine stiute....nu mai spun ca preturile urca in varianta asta.

Poate gasesti tu pana la urma

stiu...ai perfecta dreptate. Incerc ca in cateva zile sa rez si problema asta...cel putin eu asa sper...

Postat

sa ne lasi detalii si preturile actualizate.. 😉😉😉😉😉😉😉

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...