Sari la conținut

Tatiana 0746309167

Bosssu

Postări Recomandate

• Oras:Braila
  • Oras:Braila

Tariful este facut DOAR ptr domnii generosi si care isi permit cu adevarat sa se relaxeze.

Si acum la drept vorbind putreface,sa ma ridic de la masa in ziua de Craciun ptr 100 lei? Cred ca glumesti,nu?

Indiferent de ceea ce gandesc unii,in Br am ajuns sa practic tarife de lux,nu ptr ca as arata bine,nu,sunt pe departe de a arata ca un top model,dar stiu ce servicii ofer,stiu ce atitudine am si mai presus de toate stiu sa-mi respect clientii.

Cui nu ai convine tariuful sa caute in alta parte sau pe centura.

Link spre comentariu

Am profitat de faptul ca Tatiana era in Braila pe 2 ian.2017 si am sunat. A raspuns la al doilea apel si am stabilit o intalnire la un hotel ales de ea. E profesoara,e matura dar profesoara de sex. E bine sa te lasi pe mana ei si vei trai  clipe deosebite. N-as vrea sa dau amanunte din timpul actiunii si nici note pentru ca cel mai important lucru a fost ca m-am simtit excelent. O recomand si va asigur ca o sa-mi dati dreptate. Eu oricum o voi mai vizita de cate ori e in Braila si am posibilitatea sa o intalnesc. Tatiana ,poate reusesti sa stai mai mult si in Braila.    :kiss3

• Like 2
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...