Sari la conținut

Tatiana 0746309167

Bosssu

Postări Recomandate

• Oras:Braila
Postat

Maine disponibila in Braila. Locatia la hotel(unde doresc eu) . Serviciile sunt : oral protejat/neprotejat, normal protejat. Nu fac anal si nu fac finalizare orala. Serviciile le prestez doar la ora. Tariful ptr o ora este 200 lei si hotelul il platesc eu. Va astept cu drag.

Postat

Buna Tatiana.

Serviciul doar oral 15 min il mai ai in oferta?si la ce tarif?

Daca eu nu mai am locatie de anul trecut, crezi ca iti convine sa dai pe 15 min 50 lei serviciul meu si 50 lei camera de hotel? In final tot la 100 lei ajungi.

• Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Postat

Nu am citit ca nu mai ai locatie.nu am mai fost f activ pe acest site in ultima vreme.

La domiciliul clientului nu prestezi?eu nu suport guma si asta e motivul pt care prefer acest serviciu,nu neaparat partea materiala si stiu ca faci un oral de calitate.

Postat

Nu am citit ca nu mai ai locatie.nu am mai fost f activ pe acest site in ultima vreme.

La domiciliul clientului nu prestezi?eu nu suport guma si asta e motivul pt care prefer acest serviciu,nu neaparat partea materiala si stiu ca faci un oral de calitate.

Vin si la domiciliu, dar doar duminica sunt in braila.Eu am anuntat ca nu mai am locatie dar anuntul a fost ingropat in sute de postari fara rost.

Postat

marti poti veni la braila daca iau camera la hotel??

De luni pana sambata sunt in Buzau.In Braila nu am mai lucrat de anul trecut.Daca ai drum prin Bz si vrei sa ma vizitezi te astept cu cea mai mare placere.

Postat

Ptr ei care isi serbeaza azi ziua numelui, va doresc un calduros La multi ani! Multa sanatate si tot ce va doriti sa vi se implineasca. 

Postat

in gl  nu mai vii pisii?

Inca nu am in plan sa vin, dar posibil de la 1 aprilie sa imi iau locatie din nou in Br si atunci o sa poti ajunge la mine la Br mai usor.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...