Sari la conținut

Tatiana 0746309167

Bosssu

Postări Recomandate

• Oras:Braila

De joi din pranz voi fi disponibila in Braila la noua mea locatie.

Serviciile si tarifele sunt urmatoarele :

- 100 lei - 1 fin - 30 min - oral(p/n) si normal(P)

- 150 lei - 2 fin - o ora - oral(p/n) si normal(P)

In tarifele de mai sus intra si urmatoarele servicii : 69, cunillingus,masaj relaxare,FK, finalizare pe corp sau in balonas.

Ptr cei care doresc : finalizare orala, finalizare faciala, anillingus((daca esti ras acolo),masaj prostata, penetrare uretrala sau anala, tariful este +50 lei 

Din partea casei ofer la cerere o evaluare cu biorezonanta si o sedinta de epilare laser gratuita.

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu

Am spus ca voi incepe treaba de maine din pranz,dar datorita unor schimbari in program voi fi nevoita sa incep programul de munca de vindri dimineata. 

Va astept cu drag de vineri.

Programul va fi vineri si sambata de la 9 la 18 max 18,30 si duminica de la 9 la 14 max 15

Link spre comentariu

Serviciile si tarifele sunt urmatoarele :

- 100 lei - 1 fin - 30 min - oral(p/n) si normal(P)

- 150 lei - 2 fin - o ora - oral(p/n) si normal(P)

In tarifele de mai sus intra si urmatoarele servicii : 69, cunillingus,masaj relaxare,FK, finalizare pe corp sau in balonas.

Ptr cei care doresc : finalizare orala, finalizare faciala, anillingus((daca esti ras acolo),masaj prostata, penetrare uretrala sau anala, tariful este +50 lei 

Din partea casei ofer la cerere o evaluare cu biorezonanta si o sedinta de epilare laser gratuita.

Link spre comentariu

Astazi nu lucrezi,te sun si ai tel inchis

Nici nu am inceput munca in braila. Trebuia sa incep de vineri dar e o mica problema la locatie si speram sa o rez in cursul zilei de azi,dar.... se pare ca tot luni va fi rez . Si din nou ma repet ,sper ca luni din pranz sau dupa pranz sa incep progeamul meu de munca

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Momentan nu am in plan o calatorie in alt oras. Deocamdata sa ma vad sanatoasa incepand munca la noua locatie,sa-mi rez si eu niste probleme pers si apoi poate ma voi gandi si la o deplasare :)

Larisa ce spune?

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...