Sari la conținut

Tatiana 0746309167

Bosssu

Postări Recomandate

• Oras:Braila
Postat

De vineri tot incerc sa te prind,tii telefonul numai inchis

Ori lucrezi asa cum scrii in anunt pana la 6.30 ori lucrezi preferential,de la 5.30 inchizi telefonul

• Minus 2
Postat

De vineri tot incerc sa te prind,tii telefonul numai inchis

Ori lucrezi asa cum scrii in anunt pana la 6.30 ori lucrezi preferential,de la 5.30 inchizi telefonul

Scumpul meu,programul meu in general e de dim pana la 18,30. Am si eu probleme pers care trebuie sa le rez,in casa mea eu sunt si femeia si barbatul si nu am cum sa si muncesc sa si rez problemele casei. Daca tel e incgis inseamna ca nu mai sunt disponibila. Azi nu am lucrat,maine SPER,dar nu pot promite ca voi lucra. Daca suna tel inseamna ca lucrez,daca e inchis inseamna ca nu sunt disponibila. Saptamana aata voi avea un program haotic,nu voi garanta ca lucrez sau nu. Din weekend voi intra in normal cu programul.

Referitor la reactualizarea serviciilor si a tarifelor,daca citeai bine vedeai ca fac si finalizare orala si fantezii fara extra tarif.

Postat

Astazi voi incepe programul undeva in 10-10,30.

Serviciile si tarifele mele sunt urmatoarele :

- 100 lei - 1 fin - 30 min - oral (p/n) si normal (P)

- 150 lei - 2 fin - o ora - oral (p/n) si normal (P)

In tarifele de mai sus intra si urmatoarele servicii : 69, finalizare orala, finalizare corporala, FK, masaj relaxare, masaj de prostata, uro(A/P),cunillingus,anillingus (daca esti ras acolo) si alte fantezii in limita bunului simt.

NU FAC : anal si NU primesc persoane cu bile pe penis.

Programarile se fac DOAR cu 15-20 min inainte.

Va astept cu drag.

Postat

După 8 seara am auzit că se face reduce de tarife.

Este valabil și la tine ?

Da e valabil si in cursul zilei, nu numai seara :)

Postat

Pentru luni o programare???

Ma suni luni dimineata. Daca e tel inchis inseamna ca voi lucra mai tarziu, daca suna tel si nu raspund inseamna ca sunt ocupata.

Postat

Păcătoaso :laugh2

Stai linistit ca nu am lucrat,am tras un pui de somn de dupa amiaza si de-abea am facut ochi. Cine crezi ca mai lucreaza de acum incolo? :)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...