Sari la conținut

Tatiana 0746309167

Bosssu

Postări Recomandate

• Oras:Braila
Postat

Dupa ora 17 lucrezi?

Tocmai ce am scris mai sus ca nu am lucrat pana la urma azi si nici nu mai lucrez. De maine daca doresti.

Postat

Asmir ca esti matinala in bransă,dar ti-as recomanda sa lungesti un pic programul,e vară,se intuneca mai tarziu,la ora 6.30 cand termini tu ,activitatea e in toi,umbla putin la program macar ora 20.00.

Ieri la ora 18 aveai tel inchis,ma chinui sa te prind de o saptamana si nu reusesc,termin serviciul la 5 pana ajung la tine deja termini programul

Salutari

• Minus 2
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Astazi disponibila 11 - 21,30. Va astept cu drag.

Ți-ai adaptat programul în funcție de serviciul lui mcfuck.

Asta dacă te va mai suna și te va vizita :date

Punem pariu că nu o va face :bye

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Ți-ai adaptat programul în funcție de serviciul lui mcfuck.

Asta dacă te va mai suna și te va vizita :date

Punem pariu că nu o va face :bye

Nu ptr el in mod deosebit. Sunt mai multe persoane care isi termina programul de munca mai tarziu si am zis sa fac un gest de a ramane pana mai tarziu.

Postat

Astazi program 8,30-17.

Programul in cele 3 zile de Paste este 9 - 18. Doar in cele 3 zile de paste (duminica,luni si marti)tarifele se schimba dupa cum urmeaza:
- 150 lei - 1 fin - 30 min
- 200 lei - 2 fin - o ora
Serviciile raman aceleasi.

Va astept cu drag si va doresc Paste fericit tuturor

• Oras:București
Postat

Buna Tatiana..in momentul de fata nu ma aflu in tara insa voi ajunge la inceputul lui mai si as dori sa stiu daca putem stabili o programare la telefon binenteles inca de pe acum! Daca esti de acord as putea suna duminica,luni sau marti la orice ora de miercuri doar dupa ora 17:30 datorita serviciului pe care il am.Multumesc si nu in ultimul rand Sarbatori Fericite!!!

• Minus 1
Postat

Buna Tatiana..in momentul de fata nu ma aflu in tara insa voi ajunge la inceputul lui mai si as dori sa stiu daca putem stabili o programare la telefon binenteles inca de pe acum! Daca esti de acord as putea suna duminica,luni sau marti la orice ora de miercuri doar dupa ora 17:30 datorita serviciului pe care il am.Multumesc si nu in ultimul rand Sarbatori Fericite!!!

Sarbatori fericite si tie.

Nu fac programari decat cu 20 de min inainte, in nici un caz nu pot stabili o programare cu o luna inainte.Cand ajungi in tara si doresti sa vii la mine, in ziua respectiva , cu 20 min inainte, ma suni si stabilim ceva concret.

Postat

Ok!multumesc pentru raspuns, iar ca informatie pe data de 5 mai voi fi in braila..sper sa reusim sa ne intalnim!Paste Fericit inca o data alaturi de cei dragi!!!

• Minus 1
Postat

Astazi program 8,30-17.

Programul in cele 3 zile de Paste este 9 - 18. Doar in cele 3 zile de paste (duminica,luni si marti)tarifele se schimba dupa cum urmeaza:

Postat

Postat

De maine tarifele mele vor fi urmatoarele:

- 100 lei - 30 min - 1 fin

- 200 lei - o ora - 2 fin

Serviciile raman aceleasi mentionate mai sus.

Va astept cu drag :)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...