titusenior Reputație: 1692 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:PeTron Oras:PeTron Postat Decembrie 1, 2016 Parca da etajul 4 dar sti ceva salteaua aia cu apa chiar imi era utila in momentul ala as fi ales sa sar pe geam in salteaua cu apa ), dar daca ar fi fost ea pe saltea cred ca tot pe scari o luam ) ca in filmele cu Beny Hill tipul acesta :
gogu dulau Reputație: 1 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 12, 2016 Uitandu ma pe site azi am decis sa dau o fuga la domnisoara bianca .intradevar sunt poze reale 100% fata are o voce placuta corp slim curat parfumat simpatica comunicativa ma facut sa ma simt bine si sa revin cat de curand .oralul il face bine fara dinti iti vorbeste fparte frumos este atenta la detalii comunica cu tine fratilor daca stiti cum sa va purtati cu domnisoara va face sa simtiti fiori de placere trebuie sa respectati fata si conditiile ei ca sa puteti fi si voi respectati.Cu siguranta voi reveni la domnisoara!!! 1
titusenior Reputație: 1692 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:PeTron Oras:PeTron Postat Decembrie 12, 2016 Eu as adauga "corp slim curat parfumat" cu BURTA ovala ca mai sunt si dalea rotunjele ca mingia de fotbal , ti-a vorbit frumos? cred ca sa uitat mult in oglinda si a repetat poezia cu priviri ucigatoare. Si ai simtiti fiori de placere ? ce poezie incurcata mai aveam un pic si ma duceam pe tron de dupa o iahnie de fasole, inca un text iesit din comun " trebuie sa respectati fata si conditiile ei" bun si daca una din conditiile ei e sa-ti bagi un castravete in cur sau alta conditie sa stai capra si sa te traga de ciocan banuesc ca nu e nimic grav ? asa e? orcum impresia pe care mi-e mia lasata-o dupa atata timp e ca e aceiasi fata care sta cocota rezemata de un zid rozand stuletele de porumb cumparat de la comercianti pe 5 lei bucata
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 12, 2016 Uitandu ma pe site azi am decis sa dau o fuga la domnisoara bianca .intradevar sunt poze reale 100% fata are o voce placuta corp slim curat parfumat simpatica comunicativa ma facut sa ma simt bine si sa revin cat de curand .oralul il face bine fara dinti iti vorbeste fparte frumos este atenta la detalii comunica cu tine fratilor daca stiti cum sa va purtati cu domnisoara va face sa simtiti fiori de placere trebuie sa respectati fata si conditiile ei ca sa puteti fi si voi respectati.Cu siguranta voi reveni la domnisoara!!! Eu as adauga "corp slim curat parfumat" cu BURTA ovala ca mai sunt si dalea rotunjele ca mingia de fotbal , ti-a vorbit frumos? cred ca sa uitat mult in oglinda si a repetat poezia cu priviri ucigatoare. Si ai simtiti fiori de placere ? ce poezie incurcata mai aveam un pic si ma duceam pe tron de dupa o iahnie de fasole, inca un text iesit din comun " trebuie sa respectati fata si conditiile ei" bun si daca una din conditiile ei e sa-ti bagi un castravete in cur sau alta conditie sa stai capra si sa te traga de ciocan banuesc ca nu e nimic grav ? asa e? orcum impresia pe care mi-e mia lasata-o dupa atata timp e ca e aceiasi fata care sta cocota rezemata de un zid rozand stuletele de porumb cumparat de la comercianti pe 5 lei bucata Titus lasa peșticu in pace
titusenior Reputație: 1692 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:PeTron Oras:PeTron Postat Decembrie 12, 2016 m-am prins faceam si eu pe naivu ) 1 1
titusenior Reputație: 1692 Postat Februarie 5, 2017 Oras:PeTron Oras:PeTron Postat Februarie 5, 2017 Up date: dulcia imi urmareste cu admiratie posturile , chiar vrea sa faca echilibristica cu prajina pe un fir intins aflat intre dupa blocuri cu 10 etaje priviti mainile intinse ca si cum ar tine o prajina in maini, pozitia ei de drepti cu pieptul inainte si burta trasa , daca nu este ea acea care sa gandit, celui care ia facut poza cu siguranta ii defila ideea!!!! o sa adunam protestatari din fata primariei sa te sustina dulcico http://i66.tinypic.com/r1a1ra.jpg
Vizitator allview1 Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2017 Postat Februarie 5, 2017 0720401338 - pentru "tracking" 1
titusenior Reputație: 1692 Postat Februarie 23, 2017 Oras:PeTron Oras:PeTron Postat Februarie 23, 2017 a sunta-o caut_pizda_free si ia spus la telefon ca finalizarea e 100 lei ora 200 lei ) a renunta chizda pana la urma sa dus la una cu 150 lei a dat doua numere de bani aia
Vizitator allview1 Reputație: 0 Postat Martie 13, 2017 Postat Martie 13, 2017 http://www.ploiestiservicii.ro/matrimoniale/ea-cauta-partener/Suna-Ma-Si-Nu-Vei-Regreta/1933430723501291http://www.ploiestiservicii.ro/matrimoniale/ea-cauta-partener/Oral-Cu-Finalizare-Orala/1933460720401338 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum