Sari la conținut

Grivitei 0759314099

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
Postat

Sunt sigur ca a mai fost la brasov, tot pe grivitei! Are și un topic deschis

• Like 1
  • Oras:bv
  • Disponibila
  • Oras:bv
  • Disponibila
Postat

Sunt sigur ca a mai fost la brasov, tot pe grivitei! Are și un topic deschis

In mod clar cu alt numar, eu am dat cautare dupa cel din anuntul asta.

Postat

Am fost eu prin toamna la această domnișoară...

*Locație pe Griviței 81, ușor de găsit, sunat programat ajuns, urcat, fata este cea din poze.

*La telefon optasem pentru total, mi-a confirmat că mărimea nu este o problemă, când am ajuns nu se mai putea pe motiv ca e mare și groasa...

*Am rămas pentru o finalizare, cu chiu cu vai s-a dus puțin să facă cunoștință cu"gogu" zis și sfarmă fălci în vremurile lui bune... Apoi am trecut la misionar, finalizat în balon, îmbrăcat și plecat...

Note:

Locație 8 curățel dar cam neaerisit

Igienă :10 nimic de comentat, abea ieșită din duș fără mirosuir

Fata:9 arata bine, dă puțin spre un milf skinny și drăguță la față (eu cred ca pozele nu o avantajează)

Oral:6 obosita plictisită și în același timp și grăbită

Normal:7 strâmtă și cu păsărica umeda dar cam țeapănă.... Fără sunete nici măcar falseturi

Anal: nu o fost cazul din păcate...

Gfe:4 inexistent (îți dădea impresia ca în ori ce moment îl poate chema pe "Serghei" dacă ai vreo problemă în legătură cu comportamentul ei)

*De revenit.... Nu cxcu siguranță, ea ar avea potențial dacă și-ar schimba puțin din atitutine

*Tarif 150/250/300 la total (decartat 150)

• Like 1
  • Oras:Brașov
  • Oras:Brașov
Postat

Salutare.Am fost eu de vreo 3 ori la ea...din gresala am tot nimeri pt ca luam nr de pe publi24 si erau poze cenzurate.1 data am dat de ea in zona sala sporturilor si de 2 ori la onix.Nu ii place sa se simta bine cu cluentii asa mi-a spus mie.Cand faceam sex cu ea tinea ochii inchisi , nu gemea , doar statea ca o statuie unde o puneai.Am facut total cu ea , ori ii dadeai anal ori in pasarica tot aia era.Merita pt cine vrea sa dea tare in ea pt ca nu se plange deloc. La oral la mine s-a implicat a incercat si deep si hard dar numai la o intalnire s-a intamplat asta...cred ca atunci avea chef.In schimb nu cred ca ar striga dupa Serghei...mai degraba dupa Hassan.

Spor la tras pe matz futaciosilor...

P.S cadourile au diferit de la fiecare intalnire 100 si 150 acum cred ca depinde de cum o prinzi.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...