klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 18, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 18, 2015 Cred ca e vorba ( in articolul de unde am copiat ) de ciocolata cu continut foarte ridicat de cacao peste 90%.ZAHARUL SI EFECTELE SALE NOCIVE http://www.slabire-sanatate.ro/articole/bunuri/zahar_alb.jpgZaharul alb este inventia si tentatia epocii moderne. Nutritionistii il numesc “otrava alba” si considera ca acest aliment ar trebui eliminat din dieta noastra.In urma cu citiva ani am decis sa exclud zaharul alb din alimentatia mea si a familiei mele. Studiind nutritia am inteles ca zaharul este asa cum spune Michel Montignac “campion la toate categoriile de glucide rele, un produs care poate fi periculos daca este consumat in cantitate mare”. Asa ca am inlocuit zaharul cu 1-2 lingurite de miere pe zi. Sotul si fiul meu consuma miere si zahar brut(nerafinat). Multi prieteni mi-au urmat exemplul si sunt foarte multumiti de aceasta decizie.Daca dorim sa avem un stil de viata sanatos este recomandabil ca alimentele sa fie consumate nemodificate prin rafinare, tratamente termice sau alte tehnologii care le-ar distruge proprietatile nutritive. Prepararea zaharului rafinat presupune un lant intreg de procedee tehnologice care afecteaza calitatile nutritive ale acestui produs.Pentru a lua decizia corecta este necesar sa aflam cit mai multe informatii despre zahar si efectele lui asupra organismului. Ce este zaharul ?Zaharul este utilizat in Europa de peste o suta de ani devenind aliment de baza dupa Primul Razboi Mondial. In prezent, zaharul este unul dintre alimentele cele mai controversate. Cercetarile stiintifice din ultimele decenii privind efectele zaharului au demonstrat nocivitatea acestui aliment. Zaharul este o substanta de semisinteza care se obtine in principal din sfecla de zahar sau trestie de zahar. Sfecla de zahar contine peste 50 de nutrienti in timp ce zaharul numai unul: zaharoza. Prin rafinare el isi pierde enzimele si celelalte substante nutritive atat de necesare vietii. Organismul uman s-a adaptat in cursul sutelor de mii de ani de evolutie sa digere si sa asimileze numai combinatii naturale de zaharuri existente in fructe si legume. Prelucrarea unei substante pure, obtinuta prin procedee chimice cum este zaharoza, se face cu pretul unor eforturi mari depuse de organism si constituie un adevarat soc pentru o serie intreaga de organe producand dezechilibre in lant.Dupa ce consumam zahar el trece imediat in sange prin intestinul subtire. Pentru o scurta perioada de timp cantitatea de zahar creste foarte mult ceea ce genereaza un surplus de energie si pe moment oboseala dispare. Din pacate, urmeaza in scurt timp reactia adversa: pentru metabolizarea zaharului consumul din rezervele organismului genereaza o si mai mare oboseala si somnolenta.Daca vom masura glicemia dupa consumul unei cantitati mari de zahar, vom observa ca in prima faza se instaleaza hiperglicemia. In perioada urmatoare pancreasul secreta prea multa insulina ceeace ce determina o reducere a zaharului din sange sub nivelul mediu admis si instalarea starii de oboseala. Ficatul este si el in suferinta deoarece isi transfera o parte din rezerva de glucide in sange. Aceste alternante deregleaza metabolismul si epuizeaza sistemul nervos.Consumul de zahar in cantitati mari da senzatia de satietate deoarece contine multe calorii. Din pacate enzimele, fermentii si mineralele lipsesc. Zaharul alb rafinat nu aduce in organism nici un nutrient cu adevarat benefic deci face mai mult rau decat bine sanatatii. Pentru a neutraliza zaharul organismul isi mobilizeaza resursele de calciu in detrimentul sistemului osos si al dentitiei care devin din ce in ce mai fragile.“Albirea” zaharului se face cu dioxid de sulf care este un aditiv alimentar cunoscut sub denumirea de E 220. Dioxidul de sulf este folosit la conservarea unor alimente, in industria vinului, avind si o serie de efecte secundare: datorita efectului sau oxidant poate reduce continutul de vitamine in produse. Poate provoca probleme de respiratie la pacientii astmatici. In concentratii crescute poate provoca probleme gastrointestinale.Principalele efecte nocive ale consumului de zahar rafinatDiabetul este pe primul loc nu numai pentru ca este foarte raspandit(in Romania sunt peste 500.000 de diabetici) ci si pentru ca este cel mai periculos. Consumul de zahar si produse zaharoase este cel mai mare inamic al pancreasului care cu timpul, epuizat de efortul de a metaboliza cantitati mari de zaharoza, incepe sa nu mai functioneze la parametrii normali. Asa apare diabetul care genereaza complicatii grave in organism. Prognozele specialistilor nu sunt prea optimiste: in urmatorii cincizeci de ani daca nu apar modificari majore in stilul de alimentatie al omului modern, proportia diabeticilor se va dubla, poluarea si stresul favorizand aparitia aceastei boli.Caria dentara. Daca la inceputul secolului al XX-lea doar 5-10% din populatia sub treizeci de ani era afectata de aceste probleme, pe masura ce zaharul a fost adoptat in alimentatie s-a ajuns ca in tarile “dezvoltate” aprox. 95% din populatie sa sufere de afectiuni ale danturii. Popoarele care din motive de traditie sau dezvoltare economica slaba nu consuma acest produs, prezinta o incidenta a cariei de 10-20 de ori mai mica, in schimb se confrunta cu o explozie a problemelor dentare atunci cand ajung sa consume zahar.Obezitatea se instaleaza frecvent la marii consumatori de dulciuri. Acest lucru se produce desi zaharul nu este atat de bogat in calorii pe cat se crede dar are capacitatea de a afecta echilibrul hormonal, ceea ce duce la cresterea apetitului si la dezvoltarea tesutului adipos si a celulitei.Osteoporoza si probleme legate de asimilarea calciului. Una din problemele majore generate de consumul de zahar este dereglarea metabolismului calciului. S-a constatat in schimb, la persoanele care renunta complet la zahar si trec la o dieta cu multe fructe si legume crude, ca treptat calciul este din nou bine asimilat.Scaderea imunitatii concretizata in cresterea receptivitatatii organismului la diverse boli: viroze, candidoze, cistite, dermatoze infectioase etc. Se pare ca zaharoza afecteaza sinteza unor hormoni direct implicati in coordonarea activitatii sistemului imunitar.Cancerul, in special cel de colon. Studii recente au evidentiat faptul ca cei care consuma multe dulciuri si alte produse cu zahar sunt mult mai predispusi la cancer localizat mai ales in tubul digestiv. Incidenta cancerului de colon(intestin gros) este de pana la cinci ori mai mare la consumatorii de dulciuri decat la persoanele care consuma foarte rar sau deloc zahar.Alte boli cauzate de consumul mare de zahar sunt: alergiile, scleroza, cardiopatiile, gastrita, colita de fermentatie, tulburarile de ciclu menstrual la femei, reumatismul, anemia, astenia, sinuzita, rinita.La copii consumul frecvent de dulciuri influenteaza procesele de crestere, duce la aparitia rahitismului si a fragilitatii osoase, declanseaza pubertatea prematura, genereaza probleme de comportament(scaderea vointei, predispune la violenta, scade capacitatea de concentrare etc.)Cine ar trebui sa renunte la consumul de zahar ?Zaharul rafinat NU este indispensabil pentru organismul uman. Michel Montignac considera ca “Zaharul este otrava ! Nocivitatea sa asupra omului este la fel de mare ca cea a alcoolului si tutunului la un loc”. In mod normal, cu totii ar trebui sa renuntam la consumul acestui aliment.Exista grupe de risc, la care consumul de zahar si dulciuri contribuie la aparitia sau agravarea unor boli:Persoanele care au antecedente de diabet in familieCei care se confrunta cu un stres accentuatPersoanele care sufera deja de una din bolile enumerate mai sus (diabet, alergie, infectii recidivante, osteoporoza, hipocalcemie, cardiopatii, tulburari hormonale)Copiii aflati in pragul pubertatiiPersoanele cu gastrita hiperacida sau cei care sufera de colita de fermentatiePersoanele care se confrunta cu anumite probleme psihologice: lipsa de vointa, stari de astenie, depresii, ar trebui sa renunte la consumul de zahar care s-a demonstrat ca accentueaza aceste problemeRenunta la zahar !Gindeste-te la sanatatea ta si fa un efort de vointa!Renuntarea la zahar este oarecum echivalenta cu renuntarea la un drog deoarece pentru multi oameni dulciurile nu constituie doar un desert ci sunt alimente de baza care le ofera energie si consolare in momentele grele ale vietii. Din punct de vedere medical s-a constatat ca atunci cand aceste persoane renunta la produsele cu zahar apar tulburari asemanatoare celor ivite la consumatorii de narcotice: stari de oboseala, nervozitate, dureri de cap etc. Omul este caracterizat prin vointa deci este capabil sa realizeze lucruri extraordinare.Daca ai decis sa renunti la zahar incepe prin a reduce cantitatea de zahar si dulciuri la jumatate, apoi la un sfert si dupa 4-5 saptamini poti sa renunti definitiv sau sa consumi o prajiturica ocazional. O problema ingrijoratoare o constituie zaharul “ascuns” care este inclus in produsele pe care le cumparam din magazine(racoritoare, conserve, supe concentrate etc.) Cand am hotarit sa renunt la zahar, am constatat ca aproape toate produsele care se gasesc la magazinele alimentare contin acest ingredient si am inceput sa studiez cu atentie etichetele. Mi-am dat seama ca fiecare dintre noi consuma involuntar, in fiecare zi, cantitati imense de zahar. Conform statisticilor Uniunii Europene un adult consuma zilnic din sucuri, ciocolata, produse de patiserie, prajituri, biscuiti, sosuri, cafea sau ceai indulcit 100-200 de grame de zahar. Aceasta inseamna ca anual o persoana consuma 40-60 kg. de zahar!!!(cifrele variaza de la o tara la alta). Este o situatie ingrijoratoare care genereaza un lant intreg de boli si dezechilibre.Aceste realitati dure ar trebui sa ne puna pe ginduri si sa ne determine sa reducem consumul de zahar si chiar sa renuntam la acest aliment care aparent ne face viata mai frumoasa dar in realitate are efecte distrugatoare.Inlocuitorii naturali ai zaharuluiCitind acest articol ne putem pune pe buna dreptate intrebarea: care sunt alimentele dulci pe care le putem consuma?Fructele proaspete care contin o proportie ideala a diferitelor tipuri de zaharuri. Sucurile, salatele de fructe, fructele sunt o adevarata relaxare pentru organism, ducand la normalizarea glicemiei, la reglarea functiilor pancreasului, la rafinarea gustului, precum si a perceptiilor olfactive. Iarna, fructele uscate(stafidele, smochinele, curmalele, caisele deshidratate etc.) sunt un excelent inlocuitor al zaharului.Mierea de albine este un indulcitor ideal pentru ceaiuri, lapte si sucuri. Mierea de albine reprezinta un amestec complex de zaharuri naturale, este un aliment viu pe care organismul uman il asimileaza fara probleme. Mierea nu poate fi folosita la obtinerea unor prajituri sau a cozonacilor(aluatul indulcit cu miere nu creste) si nici a majoritatii dulciurilor traditionale care sunt preparate termic(mierea incalzita la peste 70°C isi pierde proprietatile si devine toxica).Zaharul brut(brun) este un alt inlocuitor al zaharului rafinat care acum se gaseste si in Romania. Este asemanator cu zaharul obisnuit dar considerabil mai inchis la culoare si cu o forma mai neregulata. Pentru prajituri, cozonaci sau alte dulciuri, zaharul brut se comporta la fel ca si cel obisnuit insa are punctul de topire mai jos, face mai putina spuma si este mult mai sanatos decat zaharul rafinat.http://www.slabire-sanatate.ro/articole/bunuri/zahar_brun.jpgZaharul brun - mai sanatos decat zaharul alb rafinat http://www.slabire-sanatate.ro/articole/bunuri/miere.jpgCONCLUZII si RECOMANDARIZaharul este un produs bun pentru sanatate dar numai in stare naturala !Renunta la zaharul alb rafinat deoarece in procesul de fabricatie sufera multe transformari si contine aditivi pentru conservare si albireRenunta la bauturile racoritoare si dulciurile care contin mult zaharCiteste cu atentie etichetele alimentelor pentru a depista zaharul “ascuns”Consuma 1-2 lingurite pe zi de miere alternativ cu zahar brun nerafinat si cat mai multe fructe. Zaharul pur din fructe(fructoza) este necesar si este cel mai sanatosIti propun sa renunti macar pentru o perioada la zahar. Verifica in practica efectul miraculos al renuntarii la “otrava alba” si vei constata o imbunatatire spectaculoasa a starii de sanatate, vei avea mai multa energie si vitalitate ! E bine sa se reduca consumul de carne si nu fie consumata in exces nu sa se renunte complet la ea.http://1.bp.blogspot.com/-BnDYCfCLSDE/UaDq8vcqRGI/AAAAAAAACUs/a5ZRkG41QXY/s1600/941315_464729680279711_778208513_n.jpgZahărul mai e albit si cu Hipoclorit
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2015 Postat Mai 18, 2015 Sunt pa regim da o luna.............. jumari , slanina , pastrama (neaparat de oaie/berbecut) , mici , ceafa........toate astea asezonate cu vin sec (maxim bere) 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 18, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 18, 2015 Sunt pa regim da o luna.............. jumari , slanina , pastrama (neaparat de oaie/berbecut) , mici , ceafa........toate astea asezonate cu vin sec (maxim bere)Totul bio, razgaiatule care faci tu numa' arogante 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2015 Postat Mai 18, 2015 Totul bio, razgaiatule care faci tu numa' arogante Asha mi-a zis doctora si nevasta-mea 2
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 18, 2015 Sunt pa regim da o luna.............. jumari , slanina , pastrama (neaparat de oaie/berbecut) , mici , ceafa........toate astea asezonate cu vin sec (maxim bere)Porcul si oaia sunt hranite bio, totul natural, fara chimicale!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2015 Postat Mai 18, 2015 Sunt pa regim da o luna.............. jumari , slanina , pastrama (neaparat de oaie/berbecut) , mici , ceafa........toate astea asezonate cu vin sec (maxim bere) Recomandarea doctorului pt tratamentul bolilor sexuale ) 4 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2015 Postat Mai 18, 2015 Porcul si oaia sunt hranite bio, totul natural, fara chimicale!Crezi ca nu stiu ?........stiu.......cum sa nu stiu.......
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 18, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 18, 2015 Asha mi-a zis doctora si nevasta-mea Te iubeste fomeile 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2015 Postat Mai 18, 2015 Recomandarea doctorului pt tratamentul bolilor sexuale ) Ce insinuezi ?
karla escort Reputație: 1647 Postat Mai 18, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Titan Telefon: [email protected] Oras:Titan Postat Mai 18, 2015 Sunt pa regim da o luna.............. jumari , slanina , pastrama (neaparat de oaie/berbecut) , mici , ceafa........toate astea asezonate cu vin sec (maxim bere)Se stieeeeeehttps://www.youtube.com/watch?v=K2K9ze_uMJA 1
ananda Reputație: -414 Postat Mai 23, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Mai 23, 2015 Raspuns pt Falava: sunt retras insa tu ridici o problema reala din practica si intrebarea merita un raspuns: Este un caz de care am mai auzit insa pe care eu personal nu l-am experimentat, cert este ca este posibila o astfel de pierdere ... solutia este intarirea muschilor pubo-coccigieni si mai ales a muschiului de la baza penisului cu care oprim urinarea la vointa: solutia pe care ti-o dau este urmatoarea: mareste gradat fara sa fortezi numarul de contractii pe care le realizezi ... va trebui sa ajungi sa faci zilnic cel putin 3000 de contractii pana cand dispare problema Contractie inseamna contractia la vointa timp de 1-2 secunde si apoi relaxarea tot 1-2 secunde a muschiului de la baza penisului. Exemplu: iti dau cresterea gradata pe zile: 1. 100 contractii 2. 150 3. 200 4. 250 5. 300 6.350 7. 400ziua 8: 500 9 600 10. 700 11. 800 12. 900 13. 1000 14. 1200 15. 1400 16. 1600 17. 1800 18. 2000 19. 2250 20. 2500 21. 3000 deci in 21 de zile poti ajunge gradat(fara sa fortezi) la 3000 de contractii pe zi. Ce este important:1. Sa nu le faci pe toate la rand ci sa faci pauze exemplu: daca ai de facut 1000 de contractii faci 5 serii de cate 200 cu cel putin 5 minute pauze intre serii2.Sa nu maresti brusc numarul de contractii decat daca ai mai facut cu miile in trecut3.Sa nu te descurajezi ca nu ai timp sau ca nu vei obtine rezultate ... cei perseverenti sunt mereu rasplatiti.4.Sa nu spui aproape nimanui ca tu te antrenezi ... sa fii genul care tace si face5.Practica ta trebuie sa fie constanta(zilnica) daca ai tendinta sa uiti pune-ti remindere cel putin la inceput pana iti intra in obicei6.Muschii trebuie sa devina extraordinar de puternici ... cand incordezi sa se simta ca un biceps antrenat(ca o platosa) de asemenea gradat trebie sa ajungi sa ii incordezi separat doar antrenandu-te vei reusi asta7.In timpul masajului sau a unui act amoros e necesar sa tii permanent muschiul de la baza penisului contractat si in momentul orgasmului poate fi nevoie sa ill incordezi la maxim iar acesta trebuie sa fie foarte puternic pentru ca cu cat retii samanta mai mult timp energia este mai mare. Gradat la vremea lor vor veni si rezultatele ... daca practici cum ti-am scris eu aici rezultate uluitoare vei avea foarte repede. Mult succes ! Si scrie-mi orice dificultati intampini te voi ajuta ...
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2015 Postat Mai 23, 2015 http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/10/im-never-drinking-again.jpeg
ananda Reputație: -414 Postat Mai 23, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Mai 23, 2015 Si cu recunostiinta sunt de acord ... este corect ce spui ... cine face exercitiile incepe gradat sa realizeze prin proprie experienta ce efecte apar ... de la eliminarea definitiva a tuturor problemelor cu prostata pana la vitalitate exceptionala, rezistenta la imbolnaviri, intinerirea trupului(in cazul continentei amoroase perfect realizata) precum si o aura charismatica ... si la mentinerea in timp a continentei apare si oprirea trecerii timpului biologic(sau altfel spus barbatul respectiv nu mai imbatraneste) Evident ca cine experimenteaza aceste efecte nu poate fi decat recunoscator aceste efecte nu sunt posibile prin medicina alopata indiferent de costuri Mult succes celor care le practica !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum