andreiandreiandrei Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Septembrie 10, 2013 Buna dragi confutaciosi, ma puteti ajuta cu ceva locatii ieftine pt sex in cluj-napoca, zona marasti. garsoniere, vile, etc.... Link spre comentariu
guest12 Reputație: -432 Postat Septembrie 10, 2013 Oras:Neighbourhood Oras:Neighbourhood Partajează Postat Septembrie 10, 2013 ce inseamna ieftin? Link spre comentariu
andreiandreiandrei Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2013 ce inseamna ieftin?in jur de 50 lei Link spre comentariu
adriany Reputație: -7 Postat Septembrie 11, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Septembrie 11, 2013 asa ceva este doar pe celebra magaziei 26, dar acolo mizeria este cam pe masura, din ce se spune. Link spre comentariu
skappie2 Reputație: 350 Postat Septembrie 11, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Am fost pe magaziei in ianuarie...nu e asa mizerie..cel putin eu am prins camere destul de ok, la baie nu ai sapun etc...deci daca vrei sa te speli ori iti aduci de acasa ori dai doar cu apa. A mai fost un topic despre locatii in regim hotelier etc....pentru cateva ore, da nu-l gasesc acum. Link spre comentariu
bazdkiii Reputație: 497 Postat Septembrie 11, 2013 Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Partajează Postat Septembrie 11, 2013 mai este un topic cu tema asta... Link spre comentariu
adriany Reputație: -7 Postat Septembrie 11, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Septembrie 11, 2013 garsoniere in regim hotelier in cluj la 50 RON nu cred sa fie. orasul asta a devenit tare pretentios de mult timp. Link spre comentariu
maral tare Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Pe strada Campina (centura) e o pensiune.....nu mai stiu exact cum ii zice, oricum e o cladire mov pe patea dreapta cum mergi spre Dej, mergi la receptie si ii zici ca vrei o camera pt 2-3 ore. E curat si discret! Link spre comentariu
dorinel18' Reputație: 1240 Postat Septembrie 12, 2013 Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Partajează Postat Septembrie 12, 2013 mai este un topic cu tema asta... Aveti aici link-ul: http://nimfomane.com/forum/topic/7502-camera-de-inchiriat-pentru-2-ore/?hl=liliacu&do=findComment&comment=70332 Link spre comentariu
oviii Reputație: -494 Postat Septembrie 13, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Septembrie 13, 2013 Pe strada Campina (centura) e o pensiune.....nu mai stiu exact cum ii zice, oricum e o cladire mov pe patea dreapta cum mergi spre Dej, mergi la receptie si ii zici ca vrei o camera pt 2-3 ore. E curat si discret!pensiunea Brici...se numeste.Este foarte ok. Link spre comentariu
DON13 Reputație: 285 Postat Septembrie 14, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Casablanca Telefon: [email protected] Oras:Casablanca Partajează Postat Septembrie 14, 2013 Mi-a venit o idee.....Sa inchiriez o garseniera pe termen lung...Mobilata tot....Si pe urma sa o sub inchiriez in regim Hotelier... Fiecare client sa aiba prosop curat ,papuci de casa si geluri de dush!!! Daca stau si ma gandesc mai bine chiar ar fi ok....!! Bine inteles daca ar merge.....Ca pentru 2-3 "experiente"pe luna nu prea!! Si asa nu mai trebuie sa mergem prin nu stiu ce hoteluri infecte.... Link spre comentariu
caut_oral Reputație: 1 Postat Septembrie 15, 2013 Oras:Gherla Oras:Gherla Partajează Postat Septembrie 15, 2013 Pensiunea Tabu, sugestiv. Ăştia chiar au piscină cum se laudă?http://www.turistinfo.ro/cluj_napoca/cazare-cluj_napoca/pensiunea_tabu-c66805.html Link spre comentariu
lesbianul Reputație: 757 Postat Septembrie 17, 2013 Oras:Cluuuuj Oras:Cluuuuj Partajează Postat Septembrie 17, 2013 http://www.apartamenteregimhoteliercluj.ro/ pare siteul de unde si-a luat sexything garsoniera o sa incerc saptamana viitoare o rezervare acolo si o sa revin cu o recenzie asupra modului de contact, check in - check out alea alea Link spre comentariu
ares2014 Reputație: 17 Postat Mai 28, 2014 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Mai 28, 2014 Am fost eu recent cu o domnisoara la o garsoniera din Gheorgheni, de pe Baisoara, care mi s-a parut foarte ok din toate punctele de vedere, curata, comfortabila si sigura, cu o proprietara discreta. Nr de contact este 0731.654.068. Spor la sexat! Link spre comentariu
roxana25 Reputație: 42 Postat Iunie 10, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Iunie 10, 2014 buna tocmai am inchiriat si eu o garsoniera in regim hotelier in zorilor dar realitatea e departe de poze si preturile la fel...banuiesc ca aici preturile se fac cum vor ei pentru ca la ei pe site e un pret cand ajungi aici e alt pret http://www.apartamen...oteliercluj.ro/ Link spre comentariu
mark2000 Reputație: 3125 Postat Iunie 10, 2014 Oras:depestetot Oras:depestetot Partajează Postat Iunie 10, 2014 inainte sa iti dau ceva contacte spune-mi care ar fi pretentiile tale vis-a-vis de locatie ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum