Sari la conținut

0762526306 Policlinica Titan 20 ani

Postări Recomandate

• Oras:bucharest
Postat

La recomadarea unui cunoscut care mai viziteaza si el din cand in cand cate o gagica platita am hotarat sa ii fac o vizita acestei fete. Mai avusesem eu o tentativa acum 1 an si ceva pe cand activa la gura de metrou Dristor cand o alta persoana care fusese la ea mi-o recomandase, dar am fost tare circumspect si am renuntat la idee. Si...bine am facut. Sa inceapa povestea:

Ieri de dimineata pe la primele ore ii dau telefon, raspunde cu o voce ce parea asa de bun simt ii spun din partea cui vin, isi aduce aminte si se arata incantata. Ii spun ca ajung in 40 minute ca trebuie sa tai orasul in 2. Zis si facut in 38 minute eram la adresa cu pricina, un bloc de garsoniere situat langa Policlinica Titan, locatia fiind undeva la parter la una dintre acestea. Intru in camera, facem cunostinta o fata un picut mai rotunjoara ca forme si cu ochelari, fara origini etnice, cel putin la prima vedere. Vorbeste frumos dar parca nu chiar ca la inceput ii inmanez suma din proprie initiativa si zic hai sa vad ce iese. M-a primit imbracata intr-un tricou din ala lung pana aproape de genunchi, Ii zic ca as vrea un pic sa ii analizez formele, asa ca il da jos, niste sani relativ tari si un cur bunicel isi fac aparitia, dupa ce il da jos tricoul si ramane in pasarica goala caci nu purta chilotei, insa dupa vreo 20 secunde vocea prietenoasa de la inceput se transforma se transforma intr-un ton autoritar si spune "intinde-te pe pat". Ma conformez si se apuca de un oral ultra-mecanizat alte 30 secunde la care ia doar primii 5cm in gura dupa care pune prezervativul si imi zice sa trec deasupra ca ea nu face decat misionar. O anunt ca as vrea finalizare orala, replica ei fiind iarasi una pe un ton rece rece ca daca fac si sex normal nu se mai face finalizare orala. O las asa cum a picat incerc sa pompez de cateva ori cu ea mai mult flescaita caci imi cam pierise cheful mai ales ca statea si intr-o pozitie ciudata cu picioarele destul de stranse si capitulez in prezervativ.

O sa dau cateva note:

Lofatie 6 o garsoniera la parter intr-un bloc din ala cu hol care nu se mai termina, dar usor de reperat, luminozitate relativ scazuta (eu unul prefer apartamente cu multa lumina sa vad fata cum trebuie, mor cand vad pe cate una care sta cu perdelele ferecate), curatele asa din ce se vedea

Aspect fata 7 fata mai rotunjoara si comuna din aia gen colega de birou la secretariat intr-o firma din aia modesta, nu ai banui ce lucreaza la prima vedere

Corp 7 un cur tare si bunicel, sanii la fel dar cu o forma pe care pe mine unul nu prea ma atrage (prefera sanii aia frumosi tari si cu sfarcuri rozalii)

Oral 4.50 pentru cele cateva zeci de secunde in care a ridicat steagul, mecanic dar eficient pentru ea

Normal 4.50 asta ca sa nu fiu rau ca totusi am reusit sa finalizez altfel pozitia incomoda si impunerea misionarului turn-off

Halatul 60 lei 5 minute door to door am vazut ca are anunt si pe 100 lei. Mi-a zis la sfarsit ca daca doresc o ora este 150 lei.

• Like 6
  • Oras:București
Postat

Are o frizerie la parter? Locația ei fiind tot la parter?

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Boy te mananca in chiur? Cum poti sa futi asa ceva? Oricum multumim ca te ai sacrificat si ai scris! Bravo!

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Boy te mananca in chiur? Cum poti sa futi asa ceva? Oricum multumim ca te ai sacrificat si ai scris! Bravo!

Alea sunt poze false de pe anunt, cred ca in realitate sta si la strada.😂😂😂

Postat

Dacă sta la parter în blocul de lângă biserica e aceiași ana la care i a făcut și eu recenzie.. Nu arata rău dar are cel puțin 2 nr de tel plus 4 anunțuri cu poze diferite

• Like 1
Postat

Ce poze are in anunt :))))

Stai sa vad daca am inteles, poze false, actiune sictirita... Corona cred ca e inceputul, ne trebuie o Apocalipsa, unii suntem prea slabi... :(

• Like 1
Postat

Dacă sta la parter în blocul de lângă biserica e aceiași ana la care i a făcut și eu recenzie.. Nu arata rău dar are cel puțin 2 nr de tel plus 4 anunțuri cu poze diferite

da ea este. Pune link ca sa unim topicele.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...