Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Martie 15, 2020 Postat Martie 15, 2020 fiecare cioara pe limba ei pierestai on-line ca te gasimAuzi boss, cand ajungi, adu si 2 sticle de Igienol.
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Martie 15, 2020 Postat Martie 15, 2020 ai un proxenet idiotNu bai pula, n-am , ca e sarakie. A fugit si pestele de frica virusului. M-a lasat balta :))) 1
ghiuju Reputație: -4 Postat Martie 15, 2020 Autor Postat Martie 15, 2020 Auzi boss, cand ajungi, adu si 2 sticle de Igienol.pentru tine ghena de gunoi menajer e de ajuns, vezi sa te bagi intr-un sac de plastic sa nu faca baietii mizerie pe trotuar
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Martie 15, 2020 Postat Martie 15, 2020 Hai jet, ca ti-am dat prea multa importanta.
ghiuju Reputație: -4 Postat Martie 15, 2020 Autor Postat Martie 15, 2020 Hai jet, ca ti-am dat prea multa importanta. mizerie epidemiologica, maine o sa te calce toti gardienii din Bucuresti, ca sa-ti scoata din cap talentele, tie si proxenetului care te stapanestevei fi la stirile de la ora 5
scurtumarian Reputație: 70 Postat Martie 15, 2020 Postat Martie 15, 2020 Cumetre ești șeful celor care întrețin cu mare interes discuți fără sens . Eu unu am crezut ca ești dintre aia 20 care scriu și dau sfaturi dar m-am înșelat ești peste ei cu mult bravo ....
ghiuju Reputație: -4 Postat Martie 15, 2020 Autor Postat Martie 15, 2020 Cumetre ești șeful celor care întrețin cu mare interes discuți fără sens . Eu unu am crezut ca ești dintre aia 20 care scriu și dau sfaturi dar m-am înșelat ești peste ei cu mult bravo ....posturile de debarasatori s-au epuizat, mai incearca dupa ce depaseste DJIA 30000 de puncte
mihai_mihaita Reputație: -15 Postat Martie 16, 2020 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Martie 16, 2020 ce prost esti... Dupa instaurarea starii de urgenta orice informatie care promoveaza prostituatele infestate cu noul coronavirus va fi infractiune.Nu va riscati libertatea si statutul social prin propagarea informatiilor despre aceste infractoare.Se va analiza retroactiv cu cel putin 14 zile tot traficul de pe telefon si internet legat de persoanele care sunt identificate pozitive.Nu contactati prostituatele pentru ca au aparut foarte multe "somere" din tarile vestice care incearca sa mai castige cativa lei pe seama cetatenilor din tara.Bazele de date europene cu prostituatele care s-au intors in tara sunt transmise de Europol.
Postări Recomandate