Sari la conținut

avertisment

Postări Recomandate

Vizitator izabellasex&bdsm
Reputație: 0
Postat

:))))

Postat

fiecare cioara pe limba ei piere

stai on-line ca te gasim

Auzi boss, cand ajungi, adu si 2 sticle de Igienol.
Postat
Postat

ai un proxenet idiot

Nu bai pula, n-am , ca e sarakie. A fugit si pestele de frica virusului. M-a lasat balta :)))
  • Like 1
Postat

Auzi boss, cand ajungi, adu si 2 sticle de Igienol.

pentru tine ghena de gunoi menajer e de ajuns, vezi sa te bagi intr-un sac de plastic sa nu faca baietii mizerie pe trotuar

Postat

Hai jet, ca ti-am dat prea multa importanta.

Postat

Hai jet, ca ti-am dat prea multa importanta.

mizerie epidemiologica, maine o sa te calce toti gardienii din Bucuresti, ca sa-ti scoata din cap talentele, tie si proxenetului care te stapaneste

vei fi la stirile de la ora 5

Postat

Cumetre ești șeful celor care întrețin cu mare interes discuți fără sens . Eu unu am crezut ca ești dintre aia 20 care scriu și dau sfaturi dar m-am înșelat ești peste ei cu mult bravo ....

Postat

Cumetre ești șeful celor care întrețin cu mare interes discuți fără sens . Eu unu am crezut ca ești dintre aia 20 care scriu și dau sfaturi dar m-am înșelat ești peste ei cu mult bravo ....

posturile de debarasatori s-au epuizat, mai incearca dupa ce depaseste DJIA 30000 de puncte

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

ce prost esti...

Dupa instaurarea starii de urgenta orice informatie care promoveaza prostituatele infestate cu noul coronavirus va fi infractiune.

Nu va riscati libertatea si statutul social prin propagarea informatiilor despre aceste infractoare.

Se va analiza retroactiv cu cel putin 14 zile tot traficul de pe telefon si internet legat de persoanele care sunt identificate pozitive.

Nu contactati prostituatele pentru ca au aparut foarte multe "somere" din tarile vestice care incearca sa mai castige cativa lei pe seama cetatenilor din tara.

Bazele de date europene cu prostituatele care s-au intors in tara sunt transmise de Europol.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...