Sari la conținut

Topia Zayress- Experimentata si Pofticioasa/Inceput de tratament hormonal /PAR NATURAL 0755603425.

Postări Recomandate

• Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare
Postat

Nu te-am jignit cu nimic, doar am spus adevărul. Iar daca nu se putea nu era nici o problemă, problema apare din faptul că n-ai avut macar o fărâmă de bun simt sa-mi zici: "fraiere nu mai astepta ca nu se poate"mai ales cand era clar că erai cu telefonul în mână. Iar să încerci apoi să mă faci pe mine debil/instabil/nasol etc cand tu esti cu musca pe căciulă denotă un stil tipic tupeist jegos rromales.

Iar Bigd3l degeaba tot insisti ca sunt eu nasol sau ca nu i-a plăcut de mine cand nici macar nu mi-a auzit vocea, nici nu m-a văzut. Cât despre ceilalți cu punga lidl sau cu lesa, nu inteleg ce am eu a face? Nici macar nu sunt din Baia Mare, doar am venit să te vizitez pe tine. In fine, iti urez succes in continuare cum am mai făcut-o, însă eu m-am convins de omenia ta.

• Oras:Moon
Postat
Acum 2 ore, a5t0r a spus:

Nu te-am jignit cu nimic, doar am spus adevărul. Iar daca nu se putea nu era nici o problemă, problema apare din faptul că n-ai avut macar o fărâmă de bun simt sa-mi zici: "fraiere nu mai astepta ca nu se poate"mai ales cand era clar că erai cu telefonul în mână. Iar să încerci apoi să mă faci pe mine debil/instabil/nasol etc cand tu esti cu musca pe căciulă denotă un stil tipic tupeist jegos rromales.

Iar Bigd3l degeaba tot insisti ca sunt eu nasol sau ca nu i-a plăcut de mine cand nici macar nu mi-a auzit vocea, nici nu m-a văzut. Cât despre ceilalți cu punga lidl sau cu lesa, nu inteleg ce am eu a face? Nici macar nu sunt din Baia Mare, doar am venit să te vizitez pe tine. In fine, iti urez succes in continuare cum am mai făcut-o, însă eu m-am convins de omenia ta.

Mno🤫😁🤭

• Oras:Peste tot
Postat

Bună Raisa 

De la ce oră lucrezi? 

Te am sunat în jurul orei 12.30 în multe zile și nu ai răspuns. Și nici pe whats up 

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 11 ore, a5t0r a spus:

Eu te sustin colegu'.

@Bigd31 daca nu i-a placut din prima putea sa nu-l mai cheme si a doua oara.

Plus ca pentru unii dintre noi timpul inseamna mai mult decat banii.

Raisa se victimizeaza aiurea si da exemple extraterestrii.  Fraieri is aia care iti calca pragul de-ti suporta arfele astea. 👎👎👎 Si daca erai macar buna, daca nu printre cele mai bune. Si nu te mai ataca asa ca nu are nimeni ceva anume cu tine. Oricine proceda la fel ca tine era un tupeist jegos ciorex. 

• Telefon: 0758 773 871
  • Oras:Mereu in pula
Postat
Acum 4 ore, alchimist17 a spus:

Eu te sustin colegu'.

@Bigd31 daca nu i-a placut din prima putea sa nu-l mai cheme si a doua oara.

Plus ca pentru unii dintre noi timpul inseamna mai mult decat banii.

Raisa se victimizeaza aiurea si da exemple extraterestrii.  Fraieri is aia care iti calca pragul de-ti suporta arfele astea. 👎👎👎 Si daca erai macar buna, daca nu printre cele mai bune. Si nu te mai ataca asa ca nu are nimeni ceva anume cu tine. Oricine proceda la fel ca tine era un tupeist jegos ciorex. 

Doamne ferește 😂😂😂😂 

Asta e se mai întâmpla ,nu văd ce tot continuați ca pizdele. Am greșit și asta e. 

TOT AȘA NE FUTEM ,😂😂😂😂😂😂😂 

SI STOP LA SUBIECT!

Postat
Acum 5 ore, Vasile98765 a spus:

Bună Raisa 

De la ce oră lucrezi? 

Te am sunat în jurul orei 12.30 în multe zile și nu ai răspuns. Și nici pe whats up 

Sunt acum free 💋

Postat
1 oră în urmă, raisavagexx a spus:

Doamne ferește 😂😂😂😂 

Asta e se mai întâmpla ,nu văd ce tot continuați ca pizdele. Am greșit și asta e. 

SI STOP LA SUBIECT!

Sa nu uităm că lumea se mai odihnește ,mai are si alte lucruri de facut nu doar in ciocane fuck🙄🤭 a innebunit lumea,ce mai te pup Raisa,mno💯😘

• Minus 2
  • Inimioara 1
Vizitator
Postat
Acum 1 oră, Bigd31 a spus:

Sa nu uităm că lumea se mai odihnește ,mai are si alte lucruri de facut nu doar in ciocane fuck🙄🤭 a innebunit lumea,ce mai te pup Raisa,mno💯😘

cred ca te-ai indragistit, prietene. Tii prea tare cu ursul :)))

Vizitator
Postat
Acum 2 ore, raisavagexx a spus:

Doamne ferește 😂😂😂😂 

SI STOP LA SUBIECT!

Se mai intampla sa te doare-n pl de timpul clientului, nu? Mai si râzi ca vita

Postat
Acum 2 minute, tvynson a spus:

Bună! Spuneai ca ajungi la Suceava și pe urma la Iași.mai ajungi sau ai anulat vizita? Mersi.te pup

Da ajung,anunț aici imediat ❤️❤️❤️

Postat
Acum 25 minute, alchimist17 a spus:

Se mai intampla sa te doare-n pl de timpul clientului, nu? Mai si râzi ca vita

Pisicut ...limbaju astuia te rugam mno🤔

• Minus 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 36 minute, alchimist17 a spus:

cred ca te-ai indragistit, prietene. Tii prea tare cu ursul :)))

N-as avea dc,plus ca nu cauta boyfriend nici eu iubita,mno🙄😜

• Minus 1
  • Inimioara 1
Postat
20 hours ago, raisavagexx said:

Sunt acum free 💋

Nu e chiar așa... Avem familii, viața profesională, obligați conjugale.... Dacă ai un program relativ fix măcar știm și noi dacă are rost să te deranjam. Ca mie nu îmi place să sun de mai mult de 3 ori... 

• Like 2
  • Minus 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 51 minute, Vasile98765 a spus:

Nu e chiar așa... Avem familii, viața profesională, obligați conjugale.... Dacă ai un program relativ fix măcar știm și noi dacă are rost să te deranjam. Ca mie nu îmi place să sun de mai mult de 3 ori... 

Atunci abtine-te mno🤭

• Minus 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 53 minute, Vasile98765 a spus:

Dacă nu răspund fac sex,sunt plătită pentru a face sex. Nu răspund când sunt ocupată ,ți-e nu ți-ar conveni sa răspund la telefon in preajma ta. De aceea am scris, programările se fac pe wApp. Dacă eu văd mesajul peste o oră ,nu îmi permit sa deranjez. 

Repet sunt singura in acest oraș , nu pot sa fac față la toți, într-un timp așa scurt.

Pupici 💋

• Like 1
Postat
Acum 3 minute, Vasile98765 a spus:

Nu ai răspuns nici pe whats up.... 

O zii faina sa ai 

Asta și spuneam 

Dacă văd mesajul tău peste o ora (60 minute,de când tu ai trimis) 

NU RĂSPUND ! 

• Like 1
Postat

De aia nu vin fetele aici la voi . 

ÎMI ONOREZ PROGRAMĂRILE  de azi si mâine. După NE VEDEM  in Oradea .

🎰

• Inimioara 1
Postat
Acum 50 minute, csingacskuk a spus:

Hei draguto. Cand ne vizitezi? Mie dor de daravela ta. 😋

Hei , pai merg in Timisoara mâine 2 zile după in Germania. După sărbători voi anunța aici 💋 te pup la Iepurașul ăla mare 💦💦💦👅

• Oras:intr-un beci
  • Oras:intr-un beci
Postat
La 26.10.2021 la 15:35, raisavagexx a spus:

In afara de timp, nu ai pierdut NIMIC

Nu e cazul să dramatizam / J I G N I M.💋

1E91F35A-2E66-4870-8B7F-22BA93C5AEAD.jpeg

In afara de timp nu a pierdut nimic??! Pe bune?

Cat tupeu de prost gust sa ai?! Ok ti se rupe, nu e problema dar macar nu mai raspunde de parca baiatul ala s-a teleportat pana acolo si dupa inapoi acasa.

Nu stii tu ce a pierdut si ce nu, in bransa asta sa vina clientul pana in locatie si dupa sa nu mai raspunzi lasandu-l ca pe bou acolo e o gafa mare.

Zic asta ca si eu am patit odata cu o dibitoaca care m-a facut sa bat drumul degaba, si crede-ma pe cuvand ca aveam ce sa fac in schimb.

Ce certitudine au viitori clienti ca nu o mai faci asa? In fine, stiu ca nu nu-ti pasa si nu constientizezi niste lucruri ca atat tu cat si multe altele va luati niste figuri pe voi uneori de parca voi ne platiti nu noi pe voi.

N-am nimic cu tine, dar rapunsurile astea sfidatoare de parca stii tu situatia fiecaruia sunt chiar idioate, macar nu mai zi nimic, lasa-o asa si aia e.

• Minus 1
  • Inimioara 1

Postat

De acord ❤️ Întâmplări și situații 

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...