Vizitator florinflo7 Reputație: 0 Postat August 8, 2020 Postat August 8, 2020 Le postez cand vreau in primul rand .Plus nu stii tu cand am programare la analize. Asa ca shhDacă nu vreau sa le postez ? Te-ai gandit ca le trimit la curioși pe wapp? Bye nigga dacă nu vrei sa le postezi înseamnă ca ai ceva de ascuns, și pe wapp de o luna îți spun sa îmi arați analizele , și degeaba
Vizitator florinflo7 Reputație: 0 Postat August 8, 2020 Postat August 8, 2020 Si ți-am mai spus eu ție sa nu mai băntui pe aici Ca esti tot dupa poze ce penisuri alt cv nu stii Fugii la adi21 cm Nu iti place de el?Aa stai ,ca nu a postat poze cu penisul :))) Doar asta faci ,stai si ne scrii la toate de aici cand ne mai postam jucăria. e plin netul de poze , așa ca nu trebuie sa fug la nici un adi21 , ( poate îmi place de tine) 🤔🤗
raisavagex Reputație: 42 Postat August 8, 2020 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat August 8, 2020 Aici (multi) reduși labil sunt. De aceea le spun cliențiilor sa nu scrie cum ne desfășurăm în pat.urasc asta.Nu o sa imi mai d-au interesul sa postez aici,doar cand sunt in orase si atat. Redusi labil,cum e Florin,cere la toate de pe topicuri,poze cu penisul;Si el nu vizitează pe nimeni sta si comentează la una si la alta Bye ca prea multa atentie la oameni de nimic. Mersi de vizitele de ieri❤ loveeeee❤ ❤Continuăm in Cluj❤ 0755 603 425 1
tallahassee Reputație: 517 Postat August 8, 2020 Postat August 8, 2020 din Iulie tot postezi analizele alea ,și tot nu vedem încă o luna de acum încolo , Poate le arata direct la clienti, la fata locului.
raisavagex Reputație: 42 Postat August 8, 2020 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat August 8, 2020 dacă nu vrei sa le postezi înseamnă ca ai ceva de ascuns, și pe wapp de o luna îți spun sa îmi arați analizele , și degeaba Pe wapp nu am nici un mai se genul Te-am prins cu minciuna Sclav Infect Pleaca de aici
raisavagex Reputație: 42 Postat August 8, 2020 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat August 8, 2020 Poate le arata direct la clienti, la fata locului. Lasă-l să comenteze Ca l-am prins cu minciuna Nu am pe wapp nici un mesaj legat de asta Te-ai dat de gol Florineeee Mars de aici
Vizitator florinflo7 Reputație: 0 Postat August 8, 2020 Postat August 8, 2020 Aici (multi) reduși labil sunt. De aceea le spun cliențiilor sa nu scrie cum ne desfășurăm în pat.urasc asta.Nu o sa imi mai d-au interesul sa postez aici,doar cand sunt in orase si atat. Redusi labil,cum e Florin,cere la toate de pe topicuri,poze cu penisul;Si el nu vizitează pe nimeni sta si comentează la una si la alta Bye ca prea multa atentie la oameni de nimic. Mersi de vizitele de ieri⤠loveeeee⤠â¤Continuăm in Cluj⤠0755 603 425 păcat ca pentru unii limba romană e grea de tot ( dar se dau mari dive) , așa redus labil cum sant , de-asta nu te-am vizitat , ptr ca minți cu analizele și mai și puți ( cum spune un coleg de aici) , și ptr poze ți-am mai spus , e plin netul , așa ca îmi da de gândit faza cu ( redus labil) 😂😂😂
Vizitator florinflo7 Reputație: 0 Postat August 8, 2020 Postat August 8, 2020 și încă ceva ANDREI , 🤔 🤔🤔 pe data viitoare 👋
raisavagex Reputație: 42 Postat August 8, 2020 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat August 8, 2020 păcat ca pentru unii limba romană e grea de tot ( dar se dau mari dive) , așa redus labil cum sant , de-asta nu te-am vizitat , ptr ca minți cu analizele și mai și puți ( cum spune un coleg de aici) , și ptr poze ți-am mai spus , e plin netul , așa ca îmi da de gândit faza cu ( redus labil) 😂😂😂[/quote Păi tu in viata ta nu ai vizitat esti redus mintal cumetre Stai si ceri poza cu pula la toate pe aici Sătule de sclavi ca tine Gâscă ce esti Jet in mm tai de cioară Craaa
Vizitator florinflo7 Reputație: 0 Postat August 8, 2020 Postat August 8, 2020 păcat ca pentru unii limba romană e grea de tot ( dar se dau mari dive) , așa redus labil cum sant , de-asta nu te-am vizitat , ptr ca minți cu analizele și mai și puți ( cum spune un coleg de aici) , și ptr poze ți-am mai spus , e plin netul , așa ca îmi da de gândit faza cu ( redus labil) 😂😂😂[/quote Păi tu in viata ta nu ai vizitat esti redus mintal cumetre Stai si ceri poza cu pula la toate pe aici Sătule de sclavi ca tine Gâscă ce esti Jet in mm tai de cioară Craaa. 🤦🤦🤦 fără cuvinte , și pentru cultura ta generală am vizitat shemalle ( in adevăratul sens al cuvântului ), nu un tv. ca tine
raisavagex Reputație: 42 Postat August 8, 2020 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat August 8, 2020 Vrei sa pun conversația de pe wapp?Florinaș? Unde aveai la avatar numele LARA? Si imi spuneai intrebari de ce am avut Conflict cu Lara? Stai ca iti postez ai numărul cu screen .
raisavagex Reputație: 42 Postat August 8, 2020 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat August 8, 2020 ame="raisavagex" post="6309371" timestamp="1596896849"] Atunci ce mm tai cauti aici la un tv Grasule Iesiiii . fără cuvinte , și pentru cultura ta generală am vizitat shemalle ( in adevăratul sens al cuvântului ), nu un tv. ca tine
raisavagex Reputație: 42 Postat August 8, 2020 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat August 8, 2020 Si tu mai vizitezi nebunule :)))
Vizitator florinflo7 Reputație: 0 Postat August 8, 2020 Postat August 8, 2020 Si tu mai vizitezi nebunule :))) din păcate ptr tine , da vizitez și așa ceva
raisavagex Reputație: 42 Postat August 8, 2020 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat August 8, 2020 Zi de ce ai pus Lara sa cred eu ca esti ea ? Tu esti aici doar sa te bagi in seamă Cauti pule poze etc Sigur trăiești doar din laba omule Ai lvl 99 cred Alt cv nu stii
Vizitator florinflo7 Reputație: 0 Postat August 8, 2020 Postat August 8, 2020 asta ce înseamnă? nu înțeleg ce este cu Conversația de aici cu ce ai postat tu🤔
raisavagex Reputație: 42 Postat August 8, 2020 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat August 8, 2020 https://youtu.be/pYYHXN_0D8U
Vizitator florinflo7 Reputație: 0 Postat August 8, 2020 Postat August 8, 2020 da știu ca te crezi frumos , dar din păcate realitatea este alta
raisavagex Reputație: 42 Postat August 8, 2020 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat August 8, 2020 da știu ca te crezi frumos , dar din păcate realitatea este altaAsa e :))))
Vizitator florinflo7 Reputație: 0 Postat August 8, 2020 Postat August 8, 2020 Asa e :)))) in sfârșit ești de acord și tu odată cu mineðŸ‘
raisavagex Reputație: 42 Postat August 8, 2020 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat August 8, 2020 in sfârșit ești de acord și tu odată cu mineSchimbă dealer-ul coæ
Vizitator florinflo7 Reputație: 0 Postat August 8, 2020 Postat August 8, 2020 Schimbă dealer-ul coæ mai am 4 ore și intru la o partida de poker, și atunci o sa îl schimb😂 coaieee
raisavagex Reputație: 42 Postat August 8, 2020 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat August 8, 2020 mai am 4 ore și intru la o partida de poker, și atunci o sa îl schimb coaieeeUhh bafta sa câștigi
Vizitator florinflo7 Reputație: 0 Postat August 8, 2020 Postat August 8, 2020 când vi in tm poate vi și tu la o partida 🤗
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum