Sari la conținut

0743183739 anunt de pe internet

grecu10

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Buna confrati din Bacau astazi pe la 11 fiind pe net dau peste un anunt ce suna asa: "ofer masaj intro locatie discreta" cu nr din titlu.

sun si imi raspunde o voce care imi da indicatiile locatiei undeva pe mioritei nr 13. Asuns acolo sun la interfon si intru in locatie in hol unde ma intampina o duduie la vreo 40 si de ani care imi spune ca un nr de oral si normal costa 150.  Eu cum nu sunt amator de doamne asa invarsta am refuzat politicos spunandu-i sa ma scuze dar eu caut alceva..... atunci duduia imi comunica ca mai are o colega mai tanara dar care e plecata si urmeaza sa se intoarca in cateva zile. Ii spun ca o sa revin saptamana viitoare sa vad si colega dupa care am plecat.

deci dragi colegi care sunteti amatori de femei cam de 45 de ani spor care nu asteptati sa vedem ce colega are.

locatia din ce am vazut era ok cu muzica ambientala si ceva lumanari parfumate, iar duduia 1,65, in jur de 45 ani, o femeie care pe mine personal nu ma capteaza deloc ......

• Oras:bacau
  • Oras:bacau
Postat

Mie mi-a raspuns dar a avut o atitudine care mi-a taiat orice chef.Foarte plictisita si aroganta,de parca ma platea ea pe mine pentru ceva.Nu voi mai insista.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.