Sari la conținut

🥇🆕�✔�🔞 IOANA � 25 ani 173 cm 53 kg 0�⃣7�⃣6�⃣9�⃣4�⃣0�⃣1�⃣5�⃣0�⃣6�⃣ Magheru �✔�🆕🥇

Vizitator ioanadarker

Postări Recomandate

Vizitator ioanadarker
Reputație: 0
Postat

My gentlemen ,va astept la mine acasa pentru un masaj relaxant facut cu rabdare si mult drag ,cadoul meu este 200 ron ..whatsapp me :0769401506

Vizitator ioanadarker
Postat

Bună,

Numele meu este Ioana am 25 de ani și va astept la mine pentru un masaj erotic deosebit, imbin cu experienta elementele de relaxare cu tranzitia catre un masaj cum iti doresti intr-un cadru intim exclusiv si discret.

Am experienta si va astept intr-un cadru select, curat, central, discret unde vom petrece o ora de relaxare impreuna asa cum trebuie sa fie.

Iti respect timpul,ma mulez pe si ascult dorintele clientului ca tu sa pleci fericit si implinit cum orice domn merita in incercarea mea de a iti oferi ceva deosebit.

Domnilor, va astept cu drag!!!whatsapp metel:0769401506

Vizitator ioanadarker
Postat

Disponibila pentru voi domnilor ,va astept pentru un masaj de calitate la mine acasa ehatsapp me tel:0769401506

Vizitator ioanadarker
Postat

Domnilor sunt disponibila,va astept cu bratele deschise sa ne relaxam impreuna in aceasta zi frumoasa si insorita whatsapp metel:0769401506

Vizitator ioanadarker
Postat

Bună,

Numele meu este Ioana am 25 de ani și va astept la mine pentru un masaj erotic deosebit, imbin cu experienta elementele de relaxare cu tranzitia catre un masaj cum iti doresti intr-un cadru intim exclusiv si discret.

Am experienta si va astept intr-un cadru select, curat, central, discret unde vom petrece o ora de relaxare impreuna asa cum trebuie sa fie.

Iti respect timpul,ma mulez pe si ascult dorintele clientului ca tu sa pleci fericit si implinit cum orice domn merita in incercarea mea de a iti oferi ceva deosebit.

Vizitator ioanadarker
Postat

Bună,

Vizitator ioanadarker
Postat

Disponibila pentru voi my gentlemen whatsapp met:0769401506

Vizitator ioanadarker
Postat

Disponibila pentru voi my gentlemen whatsapp met:0769401506

Vizitator ioanadarker
Postat

Domnilordunt disponibila si va astept sa ne cunoastem mai bine whatsapp me 0769401506 pupi

Vizitator ioanadarker
Postat

Domnilordunt disponibila si va astept sa ne cunoastem mai bine whatsapp me 0769401506 pupi

Vizitator ioanadarker
Postat

doar masaj dar la superlativ :* !!!

Vizitator ioanadarker
Postat

doar masaj dar la superlativ :* !!!

Vizitator ioanadarker
Postat

Disponibila my gentlmen whatsapp me 0769401506

Vizitator ioanadarker
Postat

Disponibila my gentlmen whatsapp me 0769401506

Vizitator ioanadarker
Postat

My gentlemen va astept la mine acasa sa ne simtim bine impreuna ,va ofer un masaj erotic de calitate facut cu rabdare si multa pasiune ,respect timpul vostru si incerc cat pot de mult sa fac in asa fel incat sa va simtiti confortabil,iar la sfarsit sa plecati multumiti va astept fix aksa la mine va pup whatsapp me pentru programari 0769401506

Vizitator ioanadarker
Postat

Va astept la mine acasa pentru un masaj erotic deosebit whatsapp me 0769401506

post-313770-0-29038700-1591816479_thumb.jpeg

Vizitator ioanadarker
Postat

Disponibila my gentlmen whatsapp me

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Mai pune si tu poze recente!! Esti blonda sau bruneta? Sau esti chelioasa de porti peruci?

Vizitator ioanadarker
Postat

Mai pune si tu poze recente!! Esti blonda sau bruneta? Sau esti chelioasa de porti peruci?

hhhh ..perucile sunt la moda scumpy ,de fel sunt bruneta ,imi place sa mi schimb culoarea parului des ..pozele mele sunt destul de recente in fiecare zi pun cate o o poza noua !kiss
Vizitator ioanadarker
Postat

hhhh ..perucile sunt la moda scumpy ,de fel sunt bruneta ,imi place sa mi schimb culoarea parului des ..pozele mele sunt destul de recente in fiecare zi pun cate o o poza noua !kiss
Vizitator ioanadarker
Postat

My gentlmen va astept la mine acasa pentru un masaj erotic de calitate sunt disponibila whatsapp me 0769401506

Vizitator ioanadarker
Postat

My gentlmen va astept la mine acasa pentru un masaj erotic de calitate sunt disponibila whatsapp me 0769401506

Vizitator ioanadarker
Postat

Whatsapp me 0769401506

post-313770-0-43870700-1591872049_thumb.jpeg

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...