griffo23 Reputație: 121 Postat Martie 20, 2020 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Martie 20, 2020 Salutare, am nevoie de puțin ajutor ðŸ˜Ma puteți ajuta cu o locație (camera cu duș) de hotel, pensiune, whatever... Ptr câteva ore, maxim 3 și sa nu fie preturi de noapte întreaga ?!ÃŽmi spunea un coleg sa încerc pe la Hotel Arizona... Aștept alte sugestii (desigur care a-ți fost și știți preturile)Mulțumesc anticipat ðŸ»P. S: dacă nu am postat unde trebe, rog pe cineva sa mute unde e ok, cu scuzele de rigoare!
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14604 Postat Martie 21, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Martie 21, 2020 Sunt doua hoteluri in Borzesti/Lipovei, Mara si Moara cu Noroc. In urma cu multi ani mergeam eu cu o tipa pe acolo. In conditiile in care ea platea hotelul, ma gandesc ca nu era mult. Parca imi zicea ceva de 50 de lei.P.S. Sper sa nu gresesc. Repet, asta se intampla in urma cu vreo 8-9 ani. 3
griffo23 Reputație: 121 Postat Martie 22, 2020 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Martie 22, 2020 Sunt doua hoteluri in Borzesti/Lipovei, Mara si Moara cu Noroc. In urma cu multi ani mergeam eu cu o tipa pe acolo. In conditiile in care ea platea hotelul, ma gandesc ca nu era mult. Parca imi zicea ceva de 50 de lei.P.S. Sper sa nu gresesc. Repet, asta se intampla in urma cu vreo 8-9 ani.Mulțumesc frumos domnule !ðŸ»Mai aștept păreri, dacă mai suntðŸ˜
thortm Reputație: 406 Postat Martie 25, 2020 Oras:Timisoara Disponibila Oras:Timisoara Disponibila Postat Martie 25, 2020 Incearca si la Casa Tineretului langa judetean, pretul era de 100 ron pentru cateva ore
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum