abbasus Reputație: 25 Postat Aprilie 22, 2020 Postat Aprilie 22, 2020 Nu mai poți ești tot ud la cur prostule ! 😂😂
maximusm79 Reputație: 19 Postat Aprilie 22, 2020 Oras:Unde vrea plm! Oras:Unde vrea plm! Postat Aprilie 22, 2020 ai si tu partial dreptate. nu mai pot de ras. esti noul prost al site-ului:)))))))). ma rog cu nicknameul asta. tu tot timpul ai fost prostu' site-ului. ba prostane fa-ti un serviciu si stai departe. stii vorba aia, cand esti prost nu semnaliza!te-ai gasit tu asa din neant sa te iei gura-n pula cu mine:). pentru ce? ca am postat eu ca astia care cersesc negocieri pentru ca se termina repede sunt fatalai. tu aparatorul fatalailor:). mars ma pizda proasta.si pe deasupra esti si agramat si analfabet:))))))). deci , pa pizda proasta: FUCK OFF! ca vad ca iti place expresia, o copiezi la greu. jegosule. analfabetule!Nu mai poți ești tot ud la cur prostule !
abbasus Reputație: 25 Postat Aprilie 22, 2020 Postat Aprilie 22, 2020 Incredibil cât de prost poți fi ! Nu pot sa cred ! 🤣 , du-te spălate la cur ! 😂😂😂 fuck Off !
maximusm79 Reputație: 19 Postat Aprilie 22, 2020 Oras:Unde vrea plm! Oras:Unde vrea plm! Postat Aprilie 22, 2020 hai ca te civilizez ba pizda analfabeta! la fel ca si du-te si "spala-te" prostu pulii. e greu asa-i? :)))))) una e du-te si alta spala-te:)). si tu vorbesti de prost, asa-i? ba pizda analfabeta eu in capu' pulii am mai multa minte decat are toata familia ta de belitori de pula. fa bine si stai deoparte! spalatule pe creier. taranoiule! analfabetule! Incredibil cât de prost poți fi ! Nu pot sa cred ! , du-te spălate la cur ! fuck Off !
abbasus Reputație: 25 Postat Aprilie 22, 2020 Postat Aprilie 22, 2020 ÃŽncă ma uimești !! 😂😂😂 felicitări ! ( găsește cuvântul greșit ) ! 😂😂😂
abbasus Reputație: 25 Postat Aprilie 22, 2020 Postat Aprilie 22, 2020 Ma surprinde gradul tău de inteligenta ! Dar sincer chear nu îți dai și singur seama ca încă ești prost grămada ? Hai sa gatam cu toate chestiile astea de 2 bani și sa ne focusam pe alte chesti ! Sincer îmi cer scuze ca te-am jignit ! Dar la început mai enervat și pe urma ți-am făcut jocu ! P.S : fuck Off ! 😉
maximusm79 Reputație: 19 Postat Aprilie 22, 2020 Oras:Unde vrea plm! Oras:Unde vrea plm! Postat Aprilie 22, 2020 m-am plictisit de tine ba taranoiule! esti prea prost in plm. eu spre deosebire de tine ba infectule nu mai cred in Mos Craciun. eu nu cred ca tu ai aparut asa din neant:). deci sugi pula. pentru mine ramai doar un analfabet. un taranoi jegos. un pielea pulii. ti-am demonstrat ca esti doar o pizda proasta. recunosc ca nu a fost deloc greu. la cat de prost , analfabet si taranoi esti... a fost floare la ureche. restu' e ...cancan.P.S. ba pizda schimba-ti nickname-ul: cel corect pt tine este: analfabetu'!
maximusm79 Reputație: 19 Postat Aprilie 22, 2020 Oras:Unde vrea plm! Oras:Unde vrea plm! Postat Aprilie 22, 2020 de acord! sa ne vedem fiecare de treaba lui!Ma surprinde gradul tău de inteligenta ! Dar sincer chear nu îți dai și singur seama ca încă ești prost grămada ? Hai sa gatam cu toate chestiile astea de 2 bani și sa ne focusam pe alte chesti ! Sincer îmi cer scuze ca te-am jignit ! Dar la început mai enervat și pe urma ți-am făcut jocu !P.S : fuck Off !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum